• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gayet merak etmiştim size de şaka yollu takılma fırsatını pas geçemedim. 😬
Peki bu adamlar kahvelerine "cool" isimler verip kısıtlı bilgiyle dünyanın dört köşesinden neden ilgi görüyor? Bu çekiciliği kahvelerin kendisi mi sağlıyor yoksa şampiyon karizmatik baristanın yarattığı marka değeri mi?🤷‍♂️

Gayet merak etmiştim size de şaka yollu takılma fırsatını pas geçemedim. 😬
Peki bu adamlar kahvelerine "cool" isimler verip kısıtlı bilgiyle dünyanın dört köşesinden neden ilgi görüyor? Bu çekiciliği kahvelerin kendisi mi sağlıyor yoksa şampiyon karizmatik baristanın yarattığı marka değeri mi?🤷‍♂️
Değil eski hasat vs o şampiyonluk karizması dahi o kurtlar sofrasında 3 günde yerle yeksan olur! Dünyanın en prestjli nitelikli kahve kavurum evleri arasında yer almak istiyorsanız en küçük bir falso dahi yapamazsınız, ipliğinizi pazara çıkarıverirler :) Aksi hallerde bizim gibi kendi evimizin liğinde oynarız... ha dünya 3.lüklerine, 4.lüklerine rağmen ;) Birşey söyleyeyim mi, ülkeniz ne ise, demokrasiniz ne ise, refah düzeyiniz ne ise, etik değerler konusunda ne kadar samimiyseniz kavurucunuz da o kadardır... hemen herşey birbiriyle paralel aslında...

Hiç alışveriş yapmayan arkadaşlar emaillerini kontrol etsin ‘TRYCOLONNA’ kodu ile 27 pound indirim yapıyor, çok iyi bir kampanya.

Ekli dosyalar

• ADEBD820-9EFF-46DA-9B73-AEC09257F7EC.jpeg
    ADEBD820-9EFF-46DA-9B73-AEC09257F7EC.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 64
Alabilenler kaça aldı? Bundle'ı 8 sterline alan varsa üzüleceğim...

Forumda böyle bir link gelse de alsak diye hazır kıta bekleyen sağlam bir grup var, ben de siparişimi verip buraya yazdım, yoksa ben de alamazdım.:D

Yalnız ben bir umut birkaç dakikada bir tekrar deniyordum. Bir baktım kabul etti. Çıkardım kartı vurdum masaya kart internete kapalıymış. Sanal karta para tanımladım bi daha vurdum bi baktım 37.5 yazıyor, kod tekrar inaktif. Deliriyorum...

Kahve Kulübü Ölücülerine döndü konu :)

rare susbcription'a girdim bende bakalım merak ediyorum kahvelerini. şu an la cabra ve colonna ikilisiyle devam edeceğim gibi.

rare susbcription'a girdim bende bakalım merak ediyorum kahvelerini. şu an la cabra ve colonna ikilisiyle devam edeceğim gibi.
İyi bir klasifikasyoınları var... Foundation kahveleri klasik, standart, çok ilginç olmayan ama temiz nitelikli kahveler... nitelikliden ve yeni sezondan tavizleri yok... Discovery olanlar, geldiği yer, varyete, lot, gördüğü işlem ya da tatsal notalar anlamında 'ilginç' kahveler.... rare ise malum her anlamda daha özel kahveler... arada bir de daha özel kahveleri satışa çıkarıyorlar, bir kaç saatte tükeniyor... benim de ilk deneyimim oldu ve genel olarak gayet memnun kaldım kahvelerinden...

Geri