corvus
Barista
- İsim
- Emir
Rare için colombia diye mail geldi bana.Bana da kod geldi ve LP ile başlıyor. Takipli kargo. Bu arada hangi çekirdeklerin kargolandığını göremedim. Rare için hangi çekirdekler gelecek?
Rare için colombia diye mail geldi bana.Bana da kod geldi ve LP ile başlıyor. Takipli kargo. Bu arada hangi çekirdeklerin kargolandığını göremedim. Rare için hangi çekirdekler gelecek?
Bu konu ilginç oldu, Lp ile başlaması da takipli/takipsiz ayrımı yapmadığını göre neye göre ayirmislar anlam veremedim.Colonna:
Hello Hürkan,
Many thanks for being in touch.
My apologies of there has been some miscommunication around shipping. We ship Royal Mail standard which is an untracked service, and offer a couriered service at checkout - we have been shipping with Royal Mail 24 over the last few months as the postal systems have been less reliable during the pandemic.
Royal Mail:
Ekli dosyayı görüntüle 6875
ne zaman kargolanmıştı? Ben de takip bile edilemiyor şu anBende de durum aynı. Hiçbir hareket yok. Yer yarıldı içine girdi paketler![]()
ayniAynı durum benimki de. Diğer iki siparişim verdikleri takip numarası ile takip bile edilemiyor.
Bende de durum aynı diğerlerini takipsiz göndermişler. Az önce e-posta attım takılan paket için. Bakalım ne diyecekler..Aynı durum benimki de. Diğer iki siparişim verdikleri takip numarası ile takip bile edilemiyor.
2.kodu aldınız mı acaba ?Bugün itibari ile hatalı barkod uyarısı almaya başladım PTT'den. Bir bardak soğuk su mu içmemiz lazım acaba![]()
2. kod nereden aliniyor?2.kodu aldınız mı acaba ?