• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar,

Kahvesi gelen oldu mu acaba? 3'ünde kargoya verilen paketimin son hareketi aşağıdaki gibi, sonrasında hiçbir hareket olmadı..

2020-12-05 16:13 LONDON AMU, Item Leaving the UK

Merhabalar,

Kahvesi gelen oldu mu acaba? 3'ünde kargoya verilen paketimin son hareketi aşağıdaki gibi, sonrasında hiçbir hareket olmadı..

PTT üzerinden takip etmeniz lazım.

Ben perşembe gecesi almıştım ilk duyurduklarında, 1 Aralıkta kargolanmıştı, bugün elime ulaştı çekirdekler.
Merhabalar,

Benimki ve buradan mesaj gönderen bi arkadaşın takipsiz gönderildi. Colonna'ya mail attım geri döndüler. Diyorlar ki biz zaten ödeme sayfasında takipli seçeneği sunuyoruz. Standart gönderim takipsiz. Ama şu şu siparişleri takipli yollamışsınız dedim, bakalım ne cevap gelecek.

Black friday siparişimi takipsiz, cyber monday siparişimi takipli yolladılar. İkisinde de standart seçmiştim.
Umarım gesha kargoda güme gitmez :/

Benim paketi bugün takipli yollamışlar fakat daha Royal Mail'in takip sistemine daha düşmemiş.

Net bir bilgim yok açıkçası öğrenmeye çalışıyorum ben de ancak kodum 3. gününde halen aktif değil ve mail ile geldi takip kodu.
Takipsiz olduğunda size bir kod gelmiyor, kod geldi ise takiplidir. Bazen yoğunluk olduğunda kod geç aktif oluyor benim de 3 gün sonra aktif oldu. Biraz daha bekleyin isterseniz hala aktif olmaz ise colonna ile irtibata geçebilirsiniz, belki hatalı kod iletilmiştir.

Takipsiz olduğunda size bir kod gelmiyor, kod geldi ise takiplidir. Bazen yoğunluk olduğunda kod geç aktif oluyor benim de 3 gün sonra aktif oldu. Biraz daha bekleyin isterseniz hala aktif olmaz ise colonna ile irtibata geçebilirsiniz, belki hatalı kod iletilmiştir.
Hayır. Bana kod verdiler ancak takipli değil. Royal mail sitesinde bu servis için uygun değil gibi bir yazı çıkıyor. Twitter'dan royal mail'e kodu atıp durumu sorduğumda standart takipsiz kargo olduğunu söylediler.

Emin değilim ama kodu LP ile başlayanlar takipli, UY ile başlayanlar takipsiz sanıyorum. Benimki UY ile başlıyor.

Hayır. Bana kod verdiler ancak takipli değil. Royal mail sitesinde bu servis için uygun değil gibi bir yazı çıkıyor. Twitter'dan royal mail'e kodu atıp durumu sorduğumda standart takipsiz kargo olduğunu söylediler.

Emin değilim ama kodu LP ile başlayanlar takipli, UY ile başlayanlar takipsiz sanıyorum. Benimki UY ile başlıyor.
İlk defa denk geliyorum buna, takipsiz olan gönderilerde şu ana kadar hiç kod geldiğine şahit olmadım. Birçok defa Royal mailden de takipsiz gönderi geldi ancak hiç kod verilmedi, belki yeni bir uygulama olabilir bilemiyorum.
Colonnaya sordunuz mu bu kod çalışmıyor diye?

Bana da kod geldi ve LP ile başlıyor. Takipli kargo. Bu arada hangi çekirdeklerin kargolandığını göremedim. Rare için hangi çekirdekler gelecek?

İlk defa denk geliyorum buna, takipsiz olan gönderilerde şu ana kadar hiç kod geldiğine şahit olmadım. Birçok defa Royal mailden de takipsiz gönderi geldi ancak hiç kod verilmedi, belki yeni bir uygulama olabilir bilemiyorum.
Colonnaya sordunuz mu bu kod çalışmıyor diye?
Colonna:

Hello Hürkan,

Many thanks for being in touch.

My apologies of there has been some miscommunication around shipping. We ship Royal Mail standard which is an untracked service, and offer a couriered service at checkout - we have been shipping with Royal Mail 24 over the last few months as the postal systems have been less reliable during the pandemic.

Royal Mail:

Screenshot_20201209-213243_Twitter.jpg

Bana da kod geldi ve LP ile başlıyor. Takipli kargo. Bu arada hangi çekirdeklerin kargolandığını göremedim. Rare için hangi çekirdekler gelecek?
Siz bu kod ile gönderinin yerini görebiliyorsunuz değil mi?

Geri