nuclearmoonrise
Barista
Colonna benim de siparişimi takipli olarak kargoya vermiş bugün.
PTT üzerinden takip etmeniz lazım.Merhabalar,
Kahvesi gelen oldu mu acaba? 3'ünde kargoya verilen paketimin son hareketi aşağıdaki gibi, sonrasında hiçbir hareket olmadı..
2020-12-05 16:13 LONDON AMU, Item Leaving the UK
Merhabalar,
Kahvesi gelen oldu mu acaba? 3'ünde kargoya verilen paketimin son hareketi aşağıdaki gibi, sonrasında hiçbir hareket olmadı..
2020-12-05 16:13 LONDON AMU, Item Leaving the UK
Aynen benimde bu şekilde oldu 2 siparişim vardı biri takipli diğeri takipsiz.Black friday siparişimi takipsiz, cyber monday siparişimi takipli yolladılar. İkisinde de standart seçmiştim.
Umarım gesha kargoda güme gitmez :/
PTT üzerinden de aynı şekilde görünüyor, bir farkı yok ordan da bakıyorum sürekli..PTT üzerinden takip etmeniz lazım.
O takipsiz oluyor sanırım benimki 3 gündür düşmüyor, kod var ancak çalışmıyor.Benim paketi bugün takipli yollamışlar fakat daha Royal Mail'in takip sistemine daha düşmemiş.
Kod geldi ise takipli demek, takipsizde kod gelmiyor.O takipsiz oluyor sanırım benimki 3 gündür düşmüyor, kod var ancak çalışmıyor.
Net bir bilgim yok açıkçası öğrenmeye çalışıyorum ben de ancak kodum 3. gününde halen aktif değil ve mail ile geldi takip kodu.Kod geldi ise takipli demek, takipsizde kod gelmiyor.
Benimki de 2. günün sonunda aktif hale gelmişti sanırım..Net bir bilgim yok açıkçası öğrenmeye çalışıyorum ben de ancak kodum 3. gününde halen aktif değil ve mail ile geldi takip kodu.
Takipsiz olduğunda size bir kod gelmiyor, kod geldi ise takiplidir. Bazen yoğunluk olduğunda kod geç aktif oluyor benim de 3 gün sonra aktif oldu. Biraz daha bekleyin isterseniz hala aktif olmaz ise colonna ile irtibata geçebilirsiniz, belki hatalı kod iletilmiştir.Net bir bilgim yok açıkçası öğrenmeye çalışıyorum ben de ancak kodum 3. gününde halen aktif değil ve mail ile geldi takip kodu.
Hayır. Bana kod verdiler ancak takipli değil. Royal mail sitesinde bu servis için uygun değil gibi bir yazı çıkıyor. Twitter'dan royal mail'e kodu atıp durumu sorduğumda standart takipsiz kargo olduğunu söylediler.Takipsiz olduğunda size bir kod gelmiyor, kod geldi ise takiplidir. Bazen yoğunluk olduğunda kod geç aktif oluyor benim de 3 gün sonra aktif oldu. Biraz daha bekleyin isterseniz hala aktif olmaz ise colonna ile irtibata geçebilirsiniz, belki hatalı kod iletilmiştir.
İlk defa denk geliyorum buna, takipsiz olan gönderilerde şu ana kadar hiç kod geldiğine şahit olmadım. Birçok defa Royal mailden de takipsiz gönderi geldi ancak hiç kod verilmedi, belki yeni bir uygulama olabilir bilemiyorum.Hayır. Bana kod verdiler ancak takipli değil. Royal mail sitesinde bu servis için uygun değil gibi bir yazı çıkıyor. Twitter'dan royal mail'e kodu atıp durumu sorduğumda standart takipsiz kargo olduğunu söylediler.
Emin değilim ama kodu LP ile başlayanlar takipli, UY ile başlayanlar takipsiz sanıyorum. Benimki UY ile başlıyor.
Colonna:İlk defa denk geliyorum buna, takipsiz olan gönderilerde şu ana kadar hiç kod geldiğine şahit olmadım. Birçok defa Royal mailden de takipsiz gönderi geldi ancak hiç kod verilmedi, belki yeni bir uygulama olabilir bilemiyorum.
Colonnaya sordunuz mu bu kod çalışmıyor diye?

Siz bu kod ile gönderinin yerini görebiliyorsunuz değil mi?Bana da kod geldi ve LP ile başlıyor. Takipli kargo. Bu arada hangi çekirdeklerin kargolandığını göremedim. Rare için hangi çekirdekler gelecek?