• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cold drip ekipmanını kendin yap projesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orneken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AliExpress ten baktım ama orda da fiyatlar ucuz değil 350 370 tl.Türkiye de aynı alet 600 700 e de satılıyor. Belki kullanan çıkar 😀

@Kdundar halihazirda 2 aylik kargolarim var daha cinden cikamadi yoksa gözümü karartip alacağim :)
@uralavci çoklu alımda alım satıma girer söylediginiz yasal değil.Uğraşmaya değecek bir iş değil.
Amacım para vermemek değil zaten alacak durumdayım ama bazı şeylerin değerinden yuksek fahiş fiyatlara satılması sinirimi bozuyor.
@ShaidarHaran Aynısi olmasa da iş gorecek aletler 200 tl civarina var alide.Kupon falan kullansan daha uyguna gelir.Hatta simdi 1 tane buldum.Tr post secenegi de var ama alide trye kargo yollamamak icin kargo fiyatlari sisirilmis.

AliExpress ten baktım ama orda da fiyatlar ucuz değil 350 370 tl.Türkiye de aynı alet 600 700 e de satılıyor. Belki kullanan çıkar 😀
TRY 187.36 21% İndirim | Cam soğuk buz su damla kahve makinesi demlemek damlatıcı kahve makinesi 800Ml
Biraz beklrim dersen standart shippingle alabilirsin.Kupon falan da bulsan 180 e getirirsin

Böyle büyük olunca filan daha güzel duruyor ama di mi?😀 sonuçta benzer kahveyi alırsın. Türkiye de satılan ürün hakkında yorum bulmak zor bu aleti kullananı bulmak daha zordur.
Ben benzer ürüne bakıp demiştim fiyatı 😀
Güzelmiş aslında, ama sağlam gelir mi acaba?
ben syphon kahve almıştım Aliexpressten sağlamda gelmişti ama İnsan bi korkuyor.

Vakit buldugumda bir tane kendim yapmaya karar verdim.Plastik bir hazne alacagim delik altina conta ile tahliye vanası takacagim.Gerisi kolay zaten.Yapacak olanlara tavsiyem vanayi biraz kaliteli almalari.Zira tek önemli parca o sistemde

Merhaba kahvesever arkadaşlar. Konuyu ben açtım ama hâlâ ekiman toplayamadım. Ama dün bir ürün gördüm tesadüfen. Tencere standıymış. Ortası ekipman asmaya müsait gibi. Hem de katlanır. Tencereyi taşıyan 1 litre suyu da taşır sanırım.

180bbc19fddf7027aa235bb5cbb167c3

Geri