• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cold drip ekipmanını kendin yap projesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orneken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi gördüm, az yer kaplasa da fiyat yüksek yine de.

Ben de takip ediyprum sahlabı, Ebat, kaç gr kahve aldığını, sordum, bunun için henüz üretim aşaması denemeler olduğunu bitince detaylı paylaşım yapacaklarını söylediler bana.
cam demlikleri var kuğu boyun, 80₺ idi en son,güzel bi ürün. Eğer ebatlar Ve fiyat güzel olursasoguk dripper için de güzel olabilir,hanımla yer tartışması yapmamak için blab siparişimi askıya almıştım ben de 😂
Ben sordum :)

daha fiyat belli değil. Son haline gelmedi.1-2 güne belli olur dediler. Muhtemelen çok daha yüksek yaparlar gibi

Aliexpressde 100-150 tl ye bundan daha iyiler var.Hiç değilse 500-1000 ml kahve çiktisi alabiliyorsun.Şu urune 425 tl istemek bilmiyorum artık.

Fikri biz verdik, ürünün detaylı fotoğraflarını ilettik ürünü üretmişler haber bile vermiyorlar

Fikri biz verdik, ürünün detaylı fotoğraflarını ilettik ürünü üretmişler haber bile vermiyorlar
Şaşırtmadılar beni. Fikir verirken dikkat etmek lazım anlaşılan.
Soğudum artık yerel firmalardan. Orjinali neyse onu alacağım bundan sonra.

470 lere zaten harionun cold drip i var.Bana sorarsaniz hic birine değmez ama ugrasmak istemiyorum şık da durusn derseniz hario bakabilirsiniz.Mizudashi soğuk damlatici diye geçiyor

470 lere zaten harionun cold drip i var.Bana sorarsaniz hic birine değmez ama ugrasmak istemiyorum şık da durusn derseniz hario bakabilirsiniz.Mizudashi soğuk damlatici diye geçiyor
Sizin dediğiniz ürünü aradım ama bulamadım 470 tl ye link atabilir misiniz?
Epinox un cold drip ini merak ediyorum cold brewden daha çok seviyorum cold drip i açıkçası. Kullanan varsa epinox hakkında yorum yazarsa çok sevinirim teşekkürler

Sizin dediğiniz ürünü aradım ama bulamadım 470 tl ye link atabilir misiniz?
Epinox un cold drip ini merak ediyorum cold brewden daha çok seviyorum cold drip i açıkçası. Kullanan varsa epinox hakkında yorum yazarsa çok sevinirim teşekkürler
Ama akis kontrolunu yapamiyormuşsunu sonradan ogrendim tavsiye etmem

Ama akis kontrolunu yapamiyormuşsunu sonradan ogrendim tavsiye etmem
Teşekkürler
20₺ daha fazla verin, Epinox kalitesinde demleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 2856
Siz kullandınız mı acaba ya da görüşünüz düşünceniz ne acaba epinox için? Satın almayı düşünüyorum ama yorum alayım dedim

Şu basit aletin 450 tl olmasini aklım almıyor.Aliexpressden alsak kışa kadar anca geleceğinden anlamı da kalmayacak
Olsun yine yaz gelecek:) yeter ki aliexpressten gelsin. Sipariş verip gelemeyeneler de var.

Şu basit aletin 450 tl olmasini aklım almıyor.Aliexpressden alsak kışa kadar anca geleceğinden anlamı da kalmayacak

Önümüzdeki yıl için Aliexpressten toplu alım yapıp yaz başında satabilirsiniz bence. Neticede piyasada konuyla alakalı açık var gibi... Hem böylece herkes bu ürüne ucuza sahip olur, hem de belki sizinki bedavaya gelir. Neden olmasın?

Geri