orneken
Üye
Merhaba kahve severler. Havalar ısınmaya başlıyor, farklı alternatifler arıyoruz. Ben de cold drip konusuna kafa yormak istedim. Piyasada küçük boyutlu ev için uygun oaln ürünler var. Tüm parçaları plastik olan var, hazneleri cam olup musluğu plastik ya da cam olan var. Laboratuar malzemelerinde tıkanmalar oluyor diye almak istemiyorum. Araştırırken instructables sitesinde şöyle birproje gördüm. Yazıyı yazan kişi kuleyi de yapmış. Ben dripster tarzı birşey istiyorum, yer kaplamasın. Musluk olarak iğne vana kullanıyor çünkü çok daha kontrollü akış sağlıyormuş. Sayfada 1/8 yazıyor ama n11 de 1/4 ölçüsünde buldum. Sorun şu ki malzemelerden anlamıyorum. Arada kullandığı çift ağızlı parça , boşluğu tutan parça, kavanozun dibinde kanal parça, hiçbirinin isimlerini bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa , benim gibi ilgilenenlere yardımı dokunacaktır sipariş verirken.
$40 DIY Cold Drip Coffee Maker
$40 DIY Cold Drip Coffee Maker: In this guide I’ll show you how to make a DIY cold drip coffee maker for $40. If you’ve ever tasted cold-brew coffee, you know that it’s damn good. It is much smoother than hot-brewed coffee and has a sweeter and more complex flavor too. The reason…
www.instructables.com