• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çok Acı Kaybımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aydogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kendisiyle Aralık Ayında mesajlaşmıştık instagram üzerinden çok üzüldüm gerçekten. Allah Rahmet Eylesin. Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin. :(

Allah rahmet eylesin. Sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin .. Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim..

Allah rahmet etsin

Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin 🙏

Çok üzücü, değerli hocamız ve bu süreçte yaşamını yitirmiş tüm sağlık çalışanlarının aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum, sevenlerine sabırlar diliyorum.

Mekanı cennet olsun hocamızın. Sevenlerine sabır diliyorum. Sabah haberlerde görmüştüm...

Allah rahmet eylesin, ailesine ve forumdaki dostlarına sabırlar diliyorum. Çok zor bu dünya...

Başta @mimds olmak üzere hepimizin başı sağ olsun. Ben @mergenoglu ile şahsen tanışmıyordum ama karşılıksız paylaştığı bilgilerden çok istifade etmişimdir. İyi ve insanlığa faydalı bir insandı. İnşallah değerinin bilindiğini yaşarken hissetmiştir. "Kahveyi severim, kahveyi seveni de çok severim" dediğini görmüştüm. Biz de sizi seviyoruz, nur içinde yatın.

Allah rahmet eylesin, sizlere ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Kendisiyle tanışmamama rağmen ben de özellikle if konusunda kendisini takip ediyordum. Üzgünüm.

Geri