• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çok Acı Kaybımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aydogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aydogan

Barista
İsim
Hüseyin Aydoğan Bahçeci
Daha fazla  
İsim
Hüseyin Aydoğan Bahçeci
Espresso Makinesi
Lelit Mara X
Değirmen
Comandante, Niche Zero
Ekipmanlar
Hario Bakır V60, Stag EKG, ARC Tartı, Konçhero Kettle, Soy Cezve, Rekrow Ocak.
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kulübümüz üyelerinden tam bir Espresso aşığı, kendisini sosyal medyadan zevkle takip ettiğim değerli hocamız Prof. Dr. MEHMET ERGENOĞLU'nu Kovit 19 nedeniyle maalesef kaybettik.
Kendisi 3 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Screenshot_20210316_095455.jpg

Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilerim.

ışık içinde yatsın, sevenlerinin başı sağolsun :(

Denizhan abi sayesinde kahve muhabbetleri ile tanıdığım ve takip ettiğim güzel insan...
Kendisi ile espressolarımızı, kahvelerimizi içerken sohbet etme planları yaparken, üzücü haberini aldık...
Sevenlerine sabırlar diliyorum...

@mimds Denizhan abinin de dediği gibi "yolu aydınlık olsun...."

Allah rahmet eylesin. Çok üzücü. ☹️

Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine sabırlar..

Işıklar içinde yatsın,sevenlerine sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin. Sağlık çalışanlarımız insan üstü özveri ve efor sarf ediyor. Umarım en kısa sürede bu illetten kurtuluruz 🙏

Mehmet benim 5,5 yaşımdan beri en eski arkadaşım, dostum, canımdı, onunla olan anılarımız son 48 yılımın özeti gibidir.... Kulübe de ben davet etmiştim kendisini, tam bir kahve aşığı, espresso tutkunuydu.... hayatı hep mücadele ile geçti, okudu doktor oldu, cerrah oldu, profesör oldu, hep çok mücadele etti... bu hastalığa da çok ağır yoğun bakım tedavisi altında tam 70 gün direndi... eminim ki o da kendindeki Covidleri boğdu.... ve geçti gitti... tam bir kahveperesti kaybettik... yolu aydınlık olsun...

Hem meslektaşım hemde değerli bir insandı. Telefonda espresso konusunda uzun süreler konuşmuştuk. Çok erken ayrıldı aramızda. Mekanı cennet olsun.

70 gün önce, kendinde olduğu son gününde bile Motordante grubuna adres değişikliği için sevgili Ural'a mesaj atmıştı... Hastane yatağında bile aklı kahvedeydi... zaten ondan sonra bir daha kendinde olamadı...

Allah rahmet eylesin☹️Işıklar içinde yatsın.

Geri