• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çok Acı Kaybımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aydogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu da geçen yıl sevgili Mehmet ve diğer bir kalp damar cerrahı dostumuz sevgili Cem Arıtürk ile birlikte gerçekleştirdiğimiz konusu kahve olan podcast...

Denizhan bey başınız sağolsun😞 Mekanı cennet olsun. Çok üzücü😞

Önemli bir değer daha ayrıldı aramızdan, çok üzüldüm 😞 huzur içinde yatsın, tüm yakınlarına sabırlar diliyorum.

Mehmet benim 5,5 yaşımdan beri en eski arkadaşım, dostum, canımdı, onunla olan anılarımız son 48 yılımın özeti gibidir.... Kulübe de ben davet etmiştim kendisini, tam bir kahve aşığı, espresso tutkunuydu.... hayatı hep mücadele ile geçti, okudu doktor oldu, cerrah oldu, profesör oldu, hep çok mücadele etti... bu hastalığa da çok ağır yoğun bakım tedavisi altında tam 70 gün direndi... eminim ki o da kendindeki Covidleri boğdu.... ve geçti gitti... tam bir kahveperesti kaybettik... yolu aydınlık olsun...
Rahmetlinin mekanı cennet olsun. Allah siz sevenlerine sabır versin.

Allah rahmet eylesin kendisiyle bir alışverişim olmuştu , çok kibar birisiydi , çok üzüldüm

Allah rahmet etsin yakinlarinin basi sagolsun cok uzuldum 😔

Allah rahmet eylesin. Yeri dolmayacak kişileri kaybediyoruz maalesef.

Mekanı cennet,devri daim olsun

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun... :(

İyi espresso arayışıyla tanımıştım kendisini, umarım gittiği yerde her daim en iyi espressoyu içer. İçilen fincanlar şerefine olsun..

Kendisiyle yıllar önce bir proje üzerinde beraber çalışmıştık. Hem şaşırdım hem de çok üzüldüm haberi okuyunca. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine ise baş sağlığı diliyorum.

Allah rahmet eylesin, sevenlerine dostlarına baş sağlığı diliyorum :/

Allah rahmet eylesin hocamiza. Haklarini ödeyemeyeceğiz.

Çok üzücü gerçekten

Allah rahmetiyle muamele etsin kıymetli doktorumuza

Geride kalanlara da sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Geri