• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

Kolombiya geisha kavrumunu merak ediyorum ama 2 çekirdek ekleyince sepet 600 lira olunca vazgeçtim

Ben Remproject #5, Gatta, Sewda, Bombe ve Kercha aldım. Bombe Natural (ki bu sene bol bol içtik zaten) ve Gatta tavsiye edebilirim. Ama her iki kahveyi de Cofferem kavrumuyla daha önce denemediğimi belirtmem gerekiyor.
Teşekkür ediyorum. Not aldım önerilerinizi.

Uzun zamandır dikkatimi çeken ama fiyatlardan dolayı uzak durduğum bir firmaydı. Hazır indirim varken bir iki çekirdeğini denemek istiyorum. Projectlere geshalara falan girmeyeceğim (paraya kıysam bile demlemeyi beceremeden ziyan edeceğimi düşünüyorum). F/p olarak hakkını verecek çekirdek önerisi olan var mıdır?
https://coffeerem.com/product/brazil-alfenas-dulce/ Dulce Alfenas hem sütle hem sade keyifli bir kahve, fiyatıda uygun

https://coffeerem.com/product/colombia-la-esperanza-geisha-honey/ La esperanza filtre içimi harika bir kahve

https://coffeerem.com/product/colombia-hacienda-la-claudina-anaerobic/ La claudina bir üsttekinin uygun fiyatlı hali diyebilirim. Ancak bir üsttekinde tadım notaları daha net hissediliyor.
Benim deneyip size önerebileceklerim bunlar.

https://coffeerem.com/product/brazil-alfenas-dulce/ Dulce Alfenas hem sütle hem sade keyifli bir kahve, fiyatıda uygun

https://coffeerem.com/product/colombia-la-esperanza-geisha-honey/ La esperanza filtre içimi harika bir kahve

https://coffeerem.com/product/colombia-hacienda-la-claudina-anaerobic/ La claudina bir üsttekinin uygun fiyatlı hali diyebilirim. Ancak bir üsttekinde tadım notaları daha net hissediliyor.
Benim deneyip size önerebileceklerim bunlar.
Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için. Geshaya girmeyeceğim bahsettiğim sebeplerden ötürü. ColombiaHaciendayı listeye ekledim. Alfenas dulce de günlük içim sabah kahvesi için ideal gibi.

Yaye nasıl ultra Yaye denedim ama Rem Yaye denemedim😅

Herkese merhaba. Yakın zamanda Coffeerem'den aldığım kahveler hakkındaki yorumlarımı aktarmak istiyorum. Bir miktar uzun olacak, bu sebeple kusura bakmayın lütfen.

Öncelikle şunu söyleyeyim, bu bir firma eleştirisi ya da kötülemesi değildir, çekirdekler hakkındaki yorumlarımdır. Yanlış anlaşılmamak için en başta bunu belirtmek isterim. Hatta söylediklerimde kahveler hakkında eleştiriler olmakla beraber firma hakkında da güzel bazı noktaları aktaracağım.

Colombia Haciende La Claudina Anaerobic Natural
El Salvador Las Delicias Anaerobic Natural
Colombia La Esperanza Geisha Honey

Denediğim kahveler yukarıdaki üçü. Genel bağlamda anaerobik işlenmiş kahveleri oldukça seviyor olmama rağmen maalesef bu sefer hayal kırıklığı oldu benim için. Üç çekirdek de benim alıştığım, bildiğim, tecrübe ettiğim çekirdeklere (farklı firmaların) göre net bir şekilde daha koyu kavrulmuştu. Belki bu sebeptendir ki bu üç çekirdekte de hiçbir şekilde önüne geçemediğim bir burukluk/acılık ile karşılaştım. Özellikle iki anaerobik çekirdek gerçekten çok keyifsizdi benim için.

Konuyla ilgili olarak Coffeerem ile görüştüm telefonda, sağolsunlar hem demlemeleri iyileştirebilecek önerilerde bulundular hem de istersem bu kahveler yerine farklı kahveler gönderebileceklerini belirttiler. Bununla beraber karamelizasyonu ön plana çıkaran bir kavrum profilleri olduğunu da söylediler, çekirdeklerin bana koyu gelmesinin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum. Nihayetinde gönderilen çekirdeklerde bir sorun olmadığı için yerine farklı ürünler gönderilmesini istemedim, bu konudaki düşünceli davranışları için teşekkür ediyorum kendilerine.

Telefonda görüştükten sonra sitede önerilen sulardan birini kullanarak, reçeteleri bire bir takip ederek, daha ince öğütüme giderek, demleme süresini önerilen aralıklara getirerek denemeler de yaptım. Ancak anaerobik iki çekirdekte de acılığı/burukluğu asla aşamadım maalesef. Aynı şeyi kahveleri beraber içtiğim insanlar da belirtti hatta.

Benim için keyifsiz bir deneyim oldu, muhtemelen Coffeerem'in kavrum profilleri benim kahve alışkanlıklarıma ya da damak tadıma uymuyor. Bu konu özelinde Coffeerem'in tutumu ise oldukça müşteri dostu ve yapıcıydı. Yine de benim için kahve tüketimi, müşteri memnuniyetinden ziyade tükettiğim ürünün tadını beğenmemle direkt alakalı olduğu için muhtemelen Coffeerem'den yaptığım son alışveriş oldu. Bu çekirdekler ya da bu tarz kavrumlar özelinde benzer sorunlar yaşayan birileri varsa, kalan çekirdeklerden maksimum verimi almak konusunda tavsiye alabilirim seve seve.

Herkese afiyet olsun.

Herkese merhaba. Yakın zamanda Coffeerem'den aldığım kahveler hakkındaki yorumlarımı aktarmak istiyorum. Bir miktar uzun olacak, bu sebeple kusura bakmayın lütfen.

Öncelikle şunu söyleyeyim, bu bir firma eleştirisi ya da kötülemesi değildir, çekirdekler hakkındaki yorumlarımdır. Yanlış anlaşılmamak için en başta bunu belirtmek isterim. Hatta söylediklerimde kahveler hakkında eleştiriler olmakla beraber firma hakkında da güzel bazı noktaları aktaracağım.

Colombia Haciende La Claudina Anaerobic Natural
El Salvador Las Delicias Anaerobic Natural
Colombia La Esperanza Geisha Honey

Denediğim kahveler yukarıdaki üçü. Genel bağlamda anaerobik işlenmiş kahveleri oldukça seviyor olmama rağmen maalesef bu sefer hayal kırıklığı oldu benim için. Üç çekirdek de benim alıştığım, bildiğim, tecrübe ettiğim çekirdeklere (farklı firmaların) göre net bir şekilde daha koyu kavrulmuştu. Belki bu sebeptendir ki bu üç çekirdekte de hiçbir şekilde önüne geçemediğim bir burukluk/acılık ile karşılaştım. Özellikle iki anaerobik çekirdek gerçekten çok keyifsizdi benim için.

Konuyla ilgili olarak Coffeerem ile görüştüm telefonda, sağolsunlar hem demlemeleri iyileştirebilecek önerilerde bulundular hem de istersem bu kahveler yerine farklı kahveler gönderebileceklerini belirttiler. Bununla beraber karamelizasyonu ön plana çıkaran bir kavrum profilleri olduğunu da söylediler, çekirdeklerin bana koyu gelmesinin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum. Nihayetinde gönderilen çekirdeklerde bir sorun olmadığı için yerine farklı ürünler gönderilmesini istemedim, bu konudaki düşünceli davranışları için teşekkür ediyorum kendilerine.

Telefonda görüştükten sonra sitede önerilen sulardan birini kullanarak, reçeteleri bire bir takip ederek, daha ince öğütüme giderek, demleme süresini önerilen aralıklara getirerek denemeler de yaptım. Ancak anaerobik iki çekirdekte de acılığı/burukluğu asla aşamadım maalesef. Aynı şeyi kahveleri beraber içtiğim insanlar da belirtti hatta.

Benim için keyifsiz bir deneyim oldu, muhtemelen Coffeerem'in kavrum profilleri benim kahve alışkanlıklarıma ya da damak tadıma uymuyor. Bu konu özelinde Coffeerem'in tutumu ise oldukça müşteri dostu ve yapıcıydı. Yine de benim için kahve tüketimi, müşteri memnuniyetinden ziyade tükettiğim ürünün tadını beğenmemle direkt alakalı olduğu için muhtemelen Coffeerem'den yaptığım son alışveriş oldu. Bu çekirdekler ya da bu tarz kavrumlar özelinde benzer sorunlar yaşayan birileri varsa, kalan çekirdeklerden maksimum verimi almak konusunda tavsiye alabilirim seve seve.

Herkese afiyet olsun.
Merhabalar müşteri memnuniyeti için yapıcı tarafları takdir edilesi ancak bende farklı alımlar yaparak neredeyse tüm kahvelerinde damo hariç diyebilirim gidermediğim acı tatlar olmuştu. Daha sonrada bir daha alışveriş yapmadım.

Şuan remproject la reforma içiyorum.
Bu kahveyi zaten çok seviyordum, hakan hocanın dokunuşuyla kahve + seviyelerine çıkmış.
Kendimi şımartmak istediğim zaman veya özel günlerde rem project içiyorum:)

Uluslararası bile bu kadar hoş bi.çalışma olacağını sanmam.

19861 numarası ile Etiyopya gatta ve yirgacheffe siparişleri geçtim coffeerem'den kahvegunu indirimi koduyla. Ancak forumda bazı kahveseverlerden kahvelerinde koyu kavrumdan dolayı bir acılığın önüne geçilemediğinin belirtildiğini gördüm. Umarım pişman olmam aklımda bir soru işareti oluşmadı değil ama 😕

Dün dükkanda yeni çıkan gizemli Rem Project X'i deneme fırsatım oldu. Kawa'nın gizemli kahve projesine benzediği için hoşuma gitti, kahve ile ilgili hiçbir detay bilinmiyor ne bölge ne varyete ne de proje kapsamındaki fermantasyon.

Bardakta tropikal meyvelerin çok baskın olduğu bir bardaktı, özellikle mango çok baskındı. Soğumaya başladıktan sonra sarı meyvelerle devam etti fakat fermente ve alkolsü tat halen devam ediyordu. Aynı zamanda meyvemsiydi de. Bu haliyle bana meyveli ve cin bazlı bir kokteyli anımsattı.

Ardından da Elkin Guzman, Yaye ve Jairo Arcila 200H Anaerobik denedik. Hepsi güzeldi fakat Elkin soğuk demlemeye çok yakışmış.

Son yazan arkadaşı saymazsak 1 yıldır ses seda yok. Bu kavurucudan haberi olan, mevcut kavrumlarının durumunu bilen var mıdır? Hemşehrimden alışveriş yapmak isterim. :)

Son yazan arkadaşı saymazsak 1 yıldır ses seda yok. Bu kavurucudan haberi olan, mevcut kavrumlarının durumunu bilen var mıdır? Hemşehrimden alışveriş yapmak isterim. :)
Kavrumları hakkında yorum yapamam ama kafe hizmetinden çok memnun kalmıştım. Terste kalmıyorsa bir uğramanızı tavsiye ederim. Hem kahvelerini deneme hem de merak ettiklerinizi direk Hakan Bey'e sorma şansınız olur. Espresso serüvenimin başında çok kıymetli bilgiler edinmiştim kendisinden.

Bende şu an Frinsa Lactic Natural çekirdeği var. 2-3 senedir alışveriş yapmıyordum, Arena'daki festivalde aldım bu çekirdeği. Getirdikleri çekirdekler iyi, kavrum da elimdeki çekirdek özelinde başarılı. Fiyatlarını bir tık gereksiz yüksek buluyorum sadece, aynı fiyat seviyesinde öncelikli olarak tercih edeceğim kavurucular var açıkçası. Düşük gramajla farklı farklı kahveler denemeye imkan sunmaları güzel ama.

Periyodik alışveriş yapmaya devam ettiğim nadir yerlerden.
Golden ceremony + yeni bir çekirdek olarak sipariş vermeye devam ediyorum.
Golden hem espresso hem filtre üzmüyor.
Diğer çekirdeklerden de alıp memnun kalmadığım olmadı gibi bir şey.
Bir standartları var ve bozmadılar bu vesileyle teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba firmanın kendi sitesinden kavurma aralığını bulamadım omni kavrum mu yapıyor firma daha önce kahve satın alan arkadaşlar aydınlatabilir mi

Fincamigos
Kirinyaga masai içim özellikle

Benim de ilk siparişim oldu hemşehrimden. Şu Endonezya Frinsa'yı merak etmiyor değilim.
SmartSelect_20231126-214427_Chrome.jpg

Şöyle bir sipariş geçtim hazır %30 indirim varken. İlk defa deneyeceğim hemşehrimin kahvesini.
Kağanla yaptığımız sohbet sonrasında gelen rem perilerini kovuşturmuştum. Siz sipariş çakınca ben de merakıma yenik düşüp siparişi verdim.

Indonesia – Frinsa Collective​

Colombia – Finca San Gabriel Orange Tabi Washed

Geri