Vesizkahve_kah
Barista
Son zamanlarda Ethiopia Bombe Natural deneyen var mı? Memnun kaldınız mı, önerir misiniz?
Ben bugün teslim aldım. Degassing bekliyorum. Herhalde bir 15 gün beklerimhttps://coffeerem.com/product/el-salvador-la-montanita-pacamara-washed/ geldi, heyecanla demlemeyi bekliyorum. Çok heyecan verici bir kahveye benziyor.
zaten forumdaymış görmemişim.Hakan Bey keşke forumda olsa kendisinin tecrübelerinden de faydalansak. Forum yöneticileri kendisiyle temas kurarsa belki kabul eder.
Aslında forumun kurulduğu ilk zamanlar çok aktif olarak katılıyordu sohbetlere, hatta birçok kişiye çok yardımcı olmuşluğu da vardır. Ama çok uzun zamandır kendisi pek uğramaz oldu buralarazaten forumdaymış görmemişim.![]()
Aslında forumun kurulduğu ilk zamanlar çok aktif olarak katılıyordu sohbetlere, hatta birçok kişiye çok yardımcı olmuşluğu da vardır. Ama çok uzun zamandır kendisi pek uğramaz oldu buralara![]()
Acımasız ve empati olmadan yorumlar yapılabiliyor bazen. Kavurucuların yaptığı iş gerçekten zor. Ben kendisiyle telefonda konuştum. İşini gerçekten çok seven birisi olduğu her kelimesinden belli. Böyle işletmecileri kaybetmemek lazım.Var bir kaç tane daha böyle kavurucu çok aktifken kaybolan, acaba neden?
Forum olarak kötü davranıyoruz kavuruculara kesin ondandır başka hiçbir sebebi olmaz kesiiiin.![]()
Nicaragua Finca Aurora kahvesini de öneririm, bana çikolatalı bisküvi gibi hissettirmişti.Dün 3 tane 500 gr sipariş verdim kendilerinden. Bombe, la reforma ve golden ceremony. Elimde biraz kahve olduğu için yeni kavrum yollayabilir misiniz diye instagram hesaplarından yazdım direkt dönüş yaptılar.
Şimdi isteğim zor bir istek değil tabi ki ancak cevap verirken yaklaşımlarında ki samimiyeti hissedebiliyorsunuz. Hani gerçek esnaf diye nitelendirdiğimiz insanlardan. Orkun bey , Ömer bey gibi bir insan olduğunu düşündüm.
Bir soru sorulduğunda, kinayeli, zeka pırıltısı göstereyim diye zorlama komik olmaya çalışan ya da karşısındakini küçümseyen, saçma sapan gergin cevaplarla yaklaşan insanlardan biri olmadığını farkettim. Bazı toplu alımlara bu yüzden katılmadığım oldu. Çünkü günlük hayatta da böyle esnaftan asla alışveriş yapmam.
İlk defa sipariş verdiğim bir kavurucu bugün elime geçecek kahveler daha denemedim ancak yukarıda yazdığım sebep ile benden artı puan aldılar.
Mayıs ayı siparişimde deneyeceğim teşekkürler.Nicaragua Finca Aurora kahvesini de öneririm, bana çikolatalı bisküvi gibi hissettirmişti.
Yani aslında çok da yanılmadınızVar bir kaç tane daha böyle kavurucu çok aktifken kaybolan, acaba neden?
Forum olarak kötü davranıyoruz kavuruculara kesin ondandır başka hiçbir sebebi olmaz kesiiiin.![]()
Kesinlikle işini çok seven biri bence de. Forumda duruyor mu bilmiyorum ama kahve konusunda ilginç tespitleri vardı hatırladığım kadarıyla. Tabii alışılagelmişin dışında olunca bazı arkadaşlarla yıldızı pek barışamadıAcımasız ve empati olmadan yorumlar yapılabiliyor bazen. Kavurucuların yaptığı iş gerçekten zor. Ben kendisiyle telefonda konuştum. İşini gerçekten çok seven birisi olduğu her kelimesinden belli. Böyle işletmecileri kaybetmemek lazım.
merhaba. cam şişelerin valfi yok Degassing sürecini nasıl çözüyoruz. Açık mı bekletmek gerekiyor bir kaç gün.İzmir'e gelip de coffeerem'e uğramadan gitmek olmazdı. Hakan bey çok ilgili, kahve üzerine muhabbet etmek güzeldi. Marago çekirdeği o kadar büyük ki daha büyüğü yok galiba![]()