• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

45 gram olsalarmış 15 gram tariflerle daha optimal demlemeler yapabilirmişiz sanki 🥲
Evet evet, benim de tercihim 45 olurdu ama elimdeki en küçük boya sığmadı. Zaten 90 gramlık kavanoza geçiş yaptık artık onları kullanmayız muhtemelen (y)

Espresso İçin Optimize Edilmiş: Burundi FW15+ denedim, onayladım (y)

Merhaba arkadaşlar, yoğun geçen bir senenin sonuna doğru yavaşlarken nihayet bir tadım etkinliği patlatıyoruz.

Cumartesi (16.11.24) 16:30 da gerçekleşecek tadımımızda hem merak ettiğiniz kahveleri tadacağız hem de ücretsiz rezervasyonunuzun üstüne ücretsiz Hambela espressonuzu demleyeceğiz - evet bu sefer yine bi değişik…

Müsait olanları mutlaka beklerim.

Email ve instagram duyurusunu birazdan yapacağım, 15 kişilik yerimiz olduğu için ilk siz bilmek istersiniz diye düşündüm.

CoffeeNutz Tadım Etkinlikleri

Bir önceki İzmir tadım etkinliğine şans eseri o hafta İzmir'deyken katılmıştım, tekrarını İstanbul'da bekliyorum :)

Espresso Burundi FW15'ten düzgün akış alabilen var mı? Paketin yarısı bitti, sıcaklığı yüksek tutarak bitkisel tatları ancak aşabildim ancak şu ana kadar bir kahvede kullandığım en ince ayarları kullanmama ve 1 dakika kadar WDT yapmama rağmen hep kanallanıyor.

En son aldığım shot: 19/53 - 20 sn.

Düzenleme: Ömer Bey yeni paket göndermiş. Bu pakette akışta hiçbir problem kalmadı. Tat da oldukça iyi.

Son düzenleme:
Espresso Burundi FW15'ten düzgün akış alabilen var mı? Paketin yarısı bitti, sıcaklığı yüksek tutarak bitkisel tatları ancak aşabildim ancak şu ana kadar bir kahvede kullandığım en ince ayarları kullanmama ve 1 dakika kadar WDT yapmama rağmen hep kanallanıyor.

En son aldığım shot: 19/53 - 20 sn.
Belki o pakette sorun vardır @nuclearmoonrise bana denemeler için bir kısmını göndermen mümkün mü?

Selamlar,

Hambela Bontiana, Hambela Wamena ve Ijen Lestari kahveleri arasından 2 tanesini alabileceğim bu ayın toplu alımında, deneyen arkadaşların deneyimlerini paylaşmaları seçebilmemde çok yardımcı olacak. Tadım notaları dolayısıyla biraz çekinceliyim, aralarından en düz olmayan ikisini seçmeyi umuyorum 🙂
Şimdiden teşekkür ediyor, herkese afiyetler diliyorum.

1 Aralık'ta sipariş verip 2 Aralık'taki kavrumu yakalayacağımı düşünürken önce 6'sına kalma şokunu yaşadım. Sonrasında da yaşanan yoğunlukla sipariş ancak 12 Aralık'ta elime geçti. Bu kadar beklemeye değsin bari diye düşünürken Burundi fw 15+ ile şahane bir kahveye kavuşunca hepsini unuttum şahsen. Ben sizden razıyım Coffenutz.

1 Aralık'ta sipariş verip 2 Aralık'taki kavrumu yakalayacağımı düşünürken önce 6'sına kalma şokunu yaşadım. Sonrasında da yaşanan yoğunlukla sipariş ancak 12 Aralık'ta elime geçti. Bu kadar beklemeye değsin bari diye düşünürken Burundi fw 15+ ile şahane bir kahveye kavuşunca hepsini unuttum şahsen. Ben sizden razıyım Coffenutz.
Biz de sizden Levent Bey, çok naziksiniz böyle yazmanız beni çok mutlu etti. Testlerinizden geçmek ve en önemlisi çok çok daha zoru her aldığınız paketin aynı kalitede olması için çok uğraşıyoruz bizi test etmeye devam edin.

Sonunda geldi iki gözümün çiçekleri ve sabırsızlıkla degassing bekleniyor... :coffee::coffee::D

IMG_5772-min.jpg

Ben daha alıma başlamadım muhtemelen son günlerde alacam çünkü evde çok kahve stoğum var hatta almayı düşünmüyordum lakin internetten o zaman forumları bilmiyordum henüz, araştırma yapıp ilk kahve alışverişimi @CoffeeNutz dan yapmıştım o yüzden biraz duygusal bi bağım var 😊

Yalnız bütün tuşlara basarak almışsınız 🤣
Tam olarak tüm tuşlara basarak almadım ama, merak ettiğim kahveleri arkadaşlarımda deneyimlesin diye ikişer paket aldım diyebilirim :)

Ben daha alıma başlamadım muhtemelen son günlerde alacam çünkü evde çok kahve stoğum var hatta almayı düşünmüyordum lakin internetten o zaman forumları bilmiyordum henüz, araştırma yapıp ilk kahve alışverişimi @CoffeeNutz dan yapmıştım o yüzden biraz duygusal bi bağım var 😊
Aynı durum benim için de geçerli. Bilindik ticari kahvelerden sonra ilk nitelikli kahvemi @CoffeeNutz dan almıştım. O günden bugüne her alışımda memnun kaldım diyebilirim :)

Tam olarak tüm tuşlara basarak almadım ama, merak ettiğim kahveleri arkadaşlarımda deneyimlesin diye ikişer paket aldım diyebilirim :)

Aynı durum benim için de geçerli. Bilindik ticari kahvelerden sonra ilk nitelikli kahvemi @CoffeeNutz dan almıştım. O günden bugüne her alışımda memnun kaldım diyebilirim :)
İyi yapmışsınız ben zaten takılmıştım öle😃

Aylık alımlarım ve bilimsel soru yarışmasında kazandıklarımla (Ömer Bey’e tekrar teşekkürler) yeni yılda kahveye doyuracak, harika bir seçkim oldu.

İlk olarak Hambela’yı denedim, Nesquik tadı almak paha biçilemez gerçekten. Çikolata tadına ve en nihayetinde natürel bir Etiyopya olmasına rağmen yormayan, temiz içimi de cabası.

Bu kadar iyi kavrum profili çıkaran (ve bunda istikrar sağlayan) ve tadım notlarını özenle belirleyen çok az kavurucu var. İyi ki CoffeeNutz var!

Ekli dosyalar

• CoffeeNutz Kahveler.jpeg
    CoffeeNutz Kahveler.jpeg
    128.2 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Değerli Arkadaşlar,

Devam eden yoğun ilginiz için teşekkür ediyorum. 23 Aralık kavrumu için bugün büyük makina kavrumları biraz önce tamamlandı, yani mikro-kavrum dışındakiler yarın kargoya teslim edilecek.

Mikro kavrumlar da yarın başlayacak. Salı ve Çarşamba kargo teslimlerini planlıyorum.

Sevgiler

Geri