Hambela için Nutella olan tadım notumu Nesquik olarak güncelledimAylık alımlarım ve bilimsel soru yarışmasında kazandıklarımla (Ömer Bey’e tekrar teşekkürler) yeni yılda kahveye doyuracak, harika bir seçkim oldu.
İlk olarak Hambela’yı denedim, Nesquik tadı almak paha biçilemez gerçekten. Çikolata tadına ve en nihayetinde natürel bir Etiyopya olmasına rağmen yormayan, temiz içimi de cabası.
Bu kadar iyi kavrum profili çıkaran (ve bunda istikrar sağlayan) ve tadım notlarını özenle belirleyen çok az kavurucu var. İyi ki CoffeeNutz var!
Merhaba @CarlElias,Merhabalar,
2 adet 250grlık kahve ile (Guatemala Dorado Pacamara Washed, Etiyopya Hambela Wamena Anaerobik) alarak katıldım. Sitede şu an bir sonraki kavurm 27 yazıyor ama sanırım bu kahveler 23ünde kavrulacak değil mi? sipariş tarihim 20si. Şimdiden bilgi için teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu en son aldığımız kahvelerden ve buradaki hatırladığım kadarıyla tavsiye edilen bir reçeteydi daha iyisini bulana kadar bunu deneyebilirsiniz @Legolasdany ben de ilk fırsatta çalışıp ibareleri kaldıracağım.@Ömer Aydın bey merhabalar, Hambela Wamena'nın reçetesindeki her satırın başında "yakında" ibaresi var, acaba bu reçete henüz son hali değil de genel bir reçete mi ya da bunu kullanabilir miyiz?
Ekli dosyayı görüntüle 36725
Kasımın başlarında almışım ve hâlâ güzelliğini koruyor kahve. Şuanki halinden çok memnunun ben@Ömer Aydın oncelikle elinize saglik , mukemmel bir kavrum olmus
La Loma Karbonik demledim bugun 19 aralik kavrumlu , fakat degass surelerini kendi kahveleriniz icin daha kisa tuttugunuzdan dolayi merakima dayanamayip demleme yaptim
Kuru koku ve islak koku olarak cok keyifli , tadim notalari icin de ne yazdiysaniz , elde ettigim fincan hepsini karsiliyor
Ben bu kahvenin 3.haftasindan sonra çok ama çok daha iyi olacagini dusunuyorum , bekleyelim bakalimbu arada 6 gunluk degass haline bile okeyim
![]()
Merhaba @ogundemir tüm 23 Aralık siparişleri gönderilmiş hatta ulaşmış olmalı. Fakat sizin siparişiniz 22 Aralık ise 20 Aralık'ta 27 Aralık kavrumuna geçmiştik, 27 Aralık siparişlerini kavurmaya başladık ancak gönderimler peyderpey yarın başlayacaktır.Ömer abi merhaba 22 Aralık siparişi ne zaman kargoya verilir
35428
Merhaba @HyperCoffee Maalesef kampanya dönemine yetiştirebildiğim bir yeni çekirdek olmadı. Denemediğimden değil, en güvendiğim tedarikçileri yine tarayıp onlarca kahvenin tadımını yaptım fakat henüz mevcut seçkide kendine yer bulabilecek bir yıldız çıkmadı maalesef. Kampanya sonrası tam gaz arayışa devam edeceğim.Kahvelerinizi çok beğendim, yeni gelecek çekirdekler var mı?
İkisi için de yorumumu yukarıda bulabilirsin.Alto cielo geisha natural
Hambela botiana natural
İkisini almayi dusunuyorum, deneyenlerin yorumlari nasil?
Geisha aldım 1.5 kg civarı, 1 paket de daha önce almıştım americano olarak tüketiyorum sitede ne yazıyorsa hepsi var . Filitre olarak hiç denemedim çünkü çok beğeniyorum bu şekilde bol bol koklayıp içiyorum çok keyifli damagi da yormuyorAlto cielo geisha natural
Hambela botiana natural
İkisini almayi dusunuyorum, deneyenlerin yorumlari nasil?