• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Etiyopya Uraga bana N+ Drima Zede'nin yarattığı deneyimi hatırlattı. Single malt viski içiyor gibi keyif aldığımı söyleyebilirim. Damo veya pozo azul'u deneyip beğendiyseniz bu kahveyi de denemenizi tavsiye ederim. Bence fiyatını fazlasıyla hak eden bir çekirdek.
ve 18 paket kaldı;)

@Ömer Aydın selamlar. Panama geisha için origami s reçeteniz var mı. Bir de 160 ppm su çok sert değil mi?. Şu an Buzdağı 100 ppm civarı. Hangi suyu kullanırsak 160 ppm e en yakın verimi alırız. Kolay gelsin.
Merhaba @gıdalog

Son Kolombiya Geisha Honey kavanozunu (28 Eylül kavrumu) bugün dükkan için açtım (asla kişisel kullanım değil hep sizler için:))

Origami Air S reçetesi için bir plan yaptım ve iyi bir sonuç aldım, hatta tahminlediğim saniyeye kadar tuttu.

Reçeteyi kahvenin sayfasında - alternatif reçete - bölümünde bulabilirsiniz.

Tat şaşırtıcı derecede canlı 28 Eylül kavrumu dedirtmez, hatta bu Geisha Honey'e veda ettiğimiz kavanozda tedarikçinin mekanında Ocak ayındaki kavurma macerama gittim o aynı bubblegum notası yine kendini gösterdi... Kavurduğum gibi denemiştim ilk partiyi... 15 dakikalıkken de 80 günlükken de aynı enteresan nota... Her kahvede kendine ait bir imza mutlaka oluyor, etkileyici...

Afiyet olsun.

@Ömer Aydın selamlar. Panama geisha için origami s reçeteniz var mı. Bir de 160 ppm su çok sert değil mi?. Şu an Buzdağı 100 ppm civarı. Hangi suyu kullanırsak 160 ppm e en yakın verimi alırız. Kolay gelsin.
Bir dakika siz başka geisha demişsiniz şimdi onu da deneyeyim o zaman ne yapalım...

Şaşkınlığı bile güzel bu işin yahu:)

Bir dakika siz başka geisha demişsiniz şimdi onu da deneyeyim o zaman ne yapalım...

Şaşkınlığı bile güzel bu işin yahu:)
Hiç farketmez zulada 2 kavanoz Kolombiya geisha da var. Yüksek gizlilikle saklıyorum 😇

Harman (açık kavrum olan) cidden çok iyi, elinize sağlık.
Ben de deneme amaçlı aldım Eylül ayında mı ne hatırlamıyorum 😂 V60 ve Cleverla iş ortamında demledim. Gayet güzel, dengeli ve lezzetli . Arkadaşlara tattırmaya başladım kiloluk sipariş gelir yakında.

Kenya Kabingara Peaberry Washed çok güzel sonuçlar vermeye başladı. Pazar günüme neşe kattı.
Hario v60
Cafec Abaca
22/350
24 click cmd
93 derece Pınar su kullandım.
2.45 gibi bitti. Aftertaste çok sevimli. Asiditesi hoş. Bu kahveyi sevdim.

7 aralık kavrumlu Uraga'yı bugün dayanamayıp içtim ve çok beğendim. En son içtiğim Ultra Yaye'ye çok benziyor, eskilerden de Damo'yu anımsatıyor. Biraz daha bekleyince muhtemelen daha da güzelleşecektir ancak bu haliyle bile benim için yılın en iyi çekirdekler listesine girer. Elinize sağlık @Ömer Aydın
Afiyet olsun @Legolasdany

Beni de mest etmeye devam ediyor kendisi, her gün biraz daha güzelleştiği için sizlerin keşifini beklemiştim onlar da gelmeye başlıyor 🙏

Dün pour-over ve espresso ve reçetelerini de çıkardım ürün sayfasından göz atabilirsiniz fakat eminim sizler çok daha iyi demlemeler yapacaksınız, başlangıç noktası olarak düşünebilirsiniz bu reçeteleri…

Kenya Kabingara Peaberry Washed çok güzel sonuçlar vermeye başladı. Pazar günüme neşe kattı.
Hario v60
Cafec Abaca
22/350
24 click cmd
93 derece Pınar su kullandım.
2.45 gibi bitti. Aftertaste çok sevimli. Asiditesi hoş. Bu kahveyi sevdim.
Afiyetler olsun @appa

Eylül tadımının önemli bir kısmı aslında şimdi yapılıyor, cümleten bol notalı, dengeli, keyifli tadımlar ;)

Merhaba arkadaşlar,

Üyelerimizden @ATALANTE Benimle Uraga paketinden 2 adet taş görüntüsü paylaştı ve bu konuda Sucafina’ya durumu ileteceğim ancak sizlerden de dikkatinizi rica ederim.

@Ömer Aydın bey, ofis kahvelerinin ikisi de sadece filtre kavrum mu? Tam otomatik espresso makinesine gitmez mi?
No.2 kesin gider de No.1 daha çok filtre ve türk kahvesi diye düşünüyorum. “Her hafta farklı oranlarda nitelikli kahve olan nispeten açık kavrulmuş ticari kahve” :) olduğu için şansa…

Ömer Bey merhaba,
22 Kasım 2022’de yani bundan bir ay önce başlayan bir alışveriş maceramdan bahsetmek istiyorum. 30508 sipariş numaram ile 1’er kilo No:1 ve No:2 kahvenizden sipariş ettim. Sonraki kavrum seçeneğini seçtiğim siparişimin 6 Aralık 2022’de yola çıktığı bilgisi mail üzerinden geldi. Siparişim elime ulaştığında 1 kg No:1’in eksik olduğunu görmem üzerine instagram hesabınızdan 9 Aralık 2022 tarihinde firmanız adına Atakan Bey ile iletişime geçtim. Konu ile ilgilenip geri dönüş yapacağını söyleyerek ilk konuşmamızı sonlandırdık. 13 Aralık 2022 tarihinde hala bir geri dönüş olmaması üzerine tekrar aynı kanal üzerinden ulaştım ve durumu sordum. Çünkü aktif olarak günlük 150 gram civarı batch brew tüketimim oluyor ve ona göre sıradaki siparişlerimi organize etmem gerekiyor. Atakan Bey elinizde şuan çekirdek kalmadığı için gönderim yapamadığını perşembe günü yapılan kavrumdan gönderim sağlayacağını nazik bir şekilde söylemesi üzerine size de selam göndererek görüşmeyi sonlandırdık. Web sitenizde 14 Aralık 2022 tarihinde bir kavrum daha olduğu da hala görülebiliyor. Tarafımla sürecin hiçbir aşamasında direk iletişime geçilmediği için Atakan Bey’in söylediği gibi o kavrumdan ürün gönderildi mi gönderilmedi mi onu da bilmiyorum. Çünkü mailime iletilen bir takip kodu olmadı ve mantıken gönderilseydi şuanda elime ulaşmış olması gerekirdiden yola çıkarak gönderilmediği sonucuna varıyorum. Süreci anlatırken tarihlere yıl yazmamın nedeni ise belli ki firmanızdan 2022 yılında kendi isteğinizle bir geri dönüş alamayacağım ve konu 2023’e uzayacak. Forum arkadaşlarım tarafından konunun takibi kronolojik olarak kolay olsun istedim. Esenlikler dilerim.

Ömer Bey merhaba,
22 Kasım 2022’de yani bundan bir ay önce başlayan bir alışveriş maceramdan bahsetmek istiyorum. 30508 sipariş numaram ile 1’er kilo No:1 ve No:2 kahvenizden sipariş ettim. Sonraki kavrum seçeneğini seçtiğim siparişimin 6 Aralık 2022’de yola çıktığı bilgisi mail üzerinden geldi. Siparişim elime ulaştığında 1 kg No:1’in eksik olduğunu görmem üzerine instagram hesabınızdan 9 Aralık 2022 tarihinde firmanız adına Atakan Bey ile iletişime geçtim. Konu ile ilgilenip geri dönüş yapacağını söyleyerek ilk konuşmamızı sonlandırdık. 13 Aralık 2022 tarihinde hala bir geri dönüş olmaması üzerine tekrar aynı kanal üzerinden ulaştım ve durumu sordum. Çünkü aktif olarak günlük 150 gram civarı batch brew tüketimim oluyor ve ona göre sıradaki siparişlerimi organize etmem gerekiyor. Atakan Bey elinizde şuan çekirdek kalmadığı için gönderim yapamadığını perşembe günü yapılan kavrumdan gönderim sağlayacağını nazik bir şekilde söylemesi üzerine size de selam göndererek görüşmeyi sonlandırdık. Web sitenizde 14 Aralık 2022 tarihinde bir kavrum daha olduğu da hala görülebiliyor. Tarafımla sürecin hiçbir aşamasında direk iletişime geçilmediği için Atakan Bey’in söylediği gibi o kavrumdan ürün gönderildi mi gönderilmedi mi onu da bilmiyorum. Çünkü mailime iletilen bir takip kodu olmadı ve mantıken gönderilseydi şuanda elime ulaşmış olması gerekirdiden yola çıkarak gönderilmediği sonucuna varıyorum. Süreci anlatırken tarihlere yıl yazmamın nedeni ise belli ki firmanızdan 2022 yılında kendi isteğinizle bir geri dönüş alamayacağım ve konu 2023’e uzayacak. Forum arkadaşlarım tarafından konunun takibi kronolojik olarak kolay olsun istedim. Esenlikler dilerim.
Merhaba @cemocamm konunun forum tarafından kronolojik olarak ele alınmasının önemini anlayamadım fakat elbette hemen iletişime geçip bu iletişimde tıkanan ne olmuşsa çözüme kavuşturacağız.

Forumumuz niyetinden şüphe edilecek noktaya gelmiş bazı örnekler hariç bir cezalandırma ödüllendirme merci değil tam aksine bu yorucu mekanizmadan kaçıp rahatlama noktası.

Son düzenleme:
Merhaba @cemocamm konunun forum tarafından kronolojik olarak ele alınmasının önemini anlayamadım fakat elbette hemen iletişime geçip bu iletişimde tıkanan ne olmuşsa çözüme kavuşturacağız.

Forumumuz niyetinden şüphe edilecek noktaya gelmiş bazı örnekler hariç bir cezalandırma ödüllendirme mercii değil tam aksine bu yorucu mekanizmadan kaçıp rahatlama noktası.
Merhaba Ömer Bey, forum tarafından takibin önemini bir değil iki sebeple gerekçelendireyim hemen bu sayede kendi adıma önemini de aktarmış olacağımı düşünüyorum: Birincisi logomuzun altında da yazdığı üzere ev baristalarının buluşma noktası yani bir nevi tecrübelerimizi birbirimizle paylaştığımız bir mecradayız diye düşünüyorum. Bu tecrübe yeri geliyor reçete oluyor, yeri geliyor gelmeyen kargo oluyor gördüğünüz üzere. İkincisi ise artık ülkemizde standart uygulama haline gelen bir olay var. Adaleti sosyal medyadan tahsis etme. Ben kimseye duyurmadan firmanızla iletişime geçtim mi? Geçtim. Daha sonra kendimce yeterince süre bekledim mi? Bekledim. Daha sonra tekrar iletişime geçtim mi? Geçtim. Devamında bir geri dönüş aldım mı? Almadım. Ancak o noktadan sonra birebir iletişimle yaşadığım tecrübede bir çözüme kavuşamayacağımı düşündüğüm için buraya yazdım ve bakın sabahın 07:30’unda bana ulaşmaya çalıştınız. Umarım forumdan kronolojik takibin önemini sizin için yeterince gerekçelendirebilmişimdir.

Forumda niyetinden şüphe ettiğiniz hangi örnekleri mesajınızın 2. Paragrafında refere ettiğinizi bilemediğim için o konuda bir yorum yapamayacağım zaten forum tecrübenizin o kısmı ile ilgili de bir söz hakkım olamaz. Lakin forumu sadece bir rahatlama noktası olarak görmediğinizi düşünmek istediğimi de belirtmek isterim.

Nazik mesajınız için çok teşekkür ederim. Kendi iç mekanizmalarınızda konuyu araştırıp bundan sonraki müşterinizle yapacağınız alışverişlerde nelerin geliştirilmesi gerektiğini tespit konusunda faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Ben yorucu mekanizmanızda araya girip rahatlamanıza engel olduğum için özür dilerim. Tarafıma lütfen herhangi bir ulaşım veya gönderim yapmayınız. Konu benim için bu şekliyle kapanmıştır.

Merhaba Ömer Bey, forum tarafından takibin önemini bir değil iki sebeple gerekçelendireyim hemen bu sayede kendi adıma önemini de aktarmış olacağımı düşünüyorum: Birincisi logomuzun altında da yazdığı üzere ev baristalarının buluşma noktası yani bir nevi tecrübelerimizi birbirimizle paylaştığımız bir mecradayız diye düşünüyorum. Bu tecrübe yeri geliyor reçete oluyor, yeri geliyor gelmeyen kargo oluyor gördüğünüz üzere. İkincisi ise artık ülkemizde standart uygulama haline gelen bir olay var. Adaleti sosyal medyadan tahsis etme. Ben kimseye duyurmadan firmanızla iletişime geçtim mi? Geçtim. Daha sonra kendimce yeterince süre bekledim mi? Bekledim. Daha sonra tekrar iletişime geçtim mi? Geçtim. Devamında bir geri dönüş aldım mı? Almadım. Ancak o noktadan sonra birebir iletişimle yaşadığım tecrübede bir çözüme kavuşamayacağımı düşündüğüm için buraya yazdım ve bakın sabahın 07:30’unda bana ulaşmaya çalıştınız. Umarım forumdan kronolojik takibin önemini sizin için yeterince gerekçelendirebilmişimdir.

Forumda niyetinden şüphe ettiğiniz hangi örnekleri mesajınızın 2. Paragrafında refere ettiğinizi bilemediğim için o konuda bir yorum yapamayacağım zaten forum tecrübenizin o kısmı ile ilgili de bir söz hakkım olamaz. Lakin forumu sadece bir rahatlama noktası olarak görmediğinizi düşünmek istediğimi de belirtmek isterim.

Nazik mesajınız için çok teşekkür ederim. Kendi iç mekanizmalarınızda konuyu araştırıp bundan sonraki müşterinizle yapacağınız alışverişlerde nelerin geliştirilmesi gerektiğini tespit konusunda faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Ben yorucu mekanizmanızda araya girip rahatlamanıza engel olduğum için özür dilerim. Tarafıma lütfen herhangi bir ulaşım veya gönderim yapmayınız. Konu benim için bu şekliyle kapanmıştır.
Kronolojik olarak özellikle bu sıralamayı forum için yaptığınızı belirtmeniz çok saldırgan bir tavır bunu hak edecek bir durum olmadı neden böyle davrandığınızı bilmiyorum.

Elbette eksiğimizi tamamlayacağız ve durum anlaşılıp mağduriyetiniz giderilecektir.

Geri