• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Ben de kaptım bir paket bombe. @Ömer Aydın abi bu cumartesi açıksan dükkandan almak isterim siparişimi
Elbette açık, hatta bu Cumartesi bombeyi alırken, bomba gibi bir etkinliğimize de katılabilirsin...

Detayları az sonraa...

Ya da şimdi vereyim detayları yahu :LOL::ROFLMAO:

Bu Cumartesi de tadımın önemli bir konusunu mercek altına alıyoruz: Aroma

Tadım protokolünün tekniklerine girmeden sadece ve sadece koku konuşacağız, elbette Le Nez du Cafe setiyle oynayacağız ve hatta yarışma yapıp birinciye hediye vereceğiz.

Geçtiğimiz Cumartesi planlama sıkıntısızdı, yine aynı şekilde 14:00 ve 16:30 olmak üzere iki seans yaparız...

Daha duyuruları yapmadım ama her Cumartesi bir tutku, bir heyecan peşindeyim, sabah 9'dan itibaren de açığız, beklerim :)

Elbette açık, hatta bu Cumartesi bombeyi alırken, bomba gibi bir etkinliğimize de katılabilirsin...

Detayları az sonraa...

Ya da şimdi vereyim detayları yahu :LOL::ROFLMAO:

Bu Cumartesi de tadımın önemli bir konusunu mercek altına alıyoruz: Aroma

Tadım protokolünün tekniklerine girmeden sadece ve sadece koku konuşacağız, elbette Le Nez du Cafe setiyle oynayacağız ve hatta yarışma yapıp birinciye hediye vereceğiz.

Geçtiğimiz Cumartesi planlama sıkıntısızdı, yine aynı şekilde 14:00 ve 16:30 olmak üzere iki seans yaparız...

Daha duyuruları yapmadım ama her Cumartesi bir tutku, bir heyecan peşindeyim, sabah 9'dan itibaren de açığız, beklerim :)
Geçtiğimiz cumartesi günkü atölyenin ilk seansına katılmıştım. Gerçekten çok değerli bilgiler paylaştınız, teşekkür ederim. :)

Bu hafta sonu da katılmaya çalışacağım. ✌️

Geçtiğimiz cumartesi günkü atölyenin ilk seansına katılmıştım. Gerçekten çok değerli bilgiler paylaştınız, teşekkür ederim. :)

Bu hafta sonu da katılmaya çalışacağım. ✌️
Evet çok keyifliydi ben de katılımınız için teşekkür ederim.

Kolombiya Geisha Honey alan yok mu hiç? İlk aldığımda çözemediğim için buzluğa kaldırmıştım. 2,5 ay sonra dün bir deneyeyim dedim. Hayran kaldım kahveye. Stok yapmak istiyorum ama fiyatı hakikaten çok yüksek. Grup alımı düşünen çıkar mı?
Pürüzsüz tertemiz bir kahve. İnanılmaz bir çikolata notası var.

Kolombiya Geisha Honey alan yok mu hiç? İlk aldığımda çözemediğim için buzluğa kaldırmıştım. 2,5 ay sonra dün bir deneyeyim dedim. Hayran kaldım kahveye. Stok yapmak istiyorum ama fiyatı hakikaten çok yüksek. Grup alımı düşünen çıkar mı?
Hatırlatma: Grup alımında 100G ler de 1 paket sayılıyor, her kahvede yok ama bunda var, 10 tane 100 grama bu iş tamam ;)

Hatırlatma: Grup alımında 100G ler de 1 paket sayılıyor, her kahvede yok ama bunda var, 10 tane 100 grama bu iş tamam ;)
Ömer Bey sizi yürekten tebrik ediyorum sadece kahve sever değil kahve sevdirirsiniz sizi takip ediyorum hep pozitif hep çözüm üretici mi olur bir insan? Kendi adıma teşekkürler bu rahatlığı sunduğunuz için.

Ömer Bey sizi yürekten tebrik ediyorum sadece kahve sever değil kahve sevdirirsiniz sizi takip ediyorum hep pozitif hep çözüm üretici mi olur bir insan? Kendi adıma teşekkürler bu rahatlığı sunduğunuz için.
"Kahve Sevdiricisi" güzelmiş, kartvizit çıkarırsam düşünebilirim :)

🙏

Guatemala toplu alımında 7 kişide kaldık :( Başka bir linkte açılmış mı acaba birleşim olabilir mi diye sormak istedim ?

Guatemala toplu alımında 7 kişide kaldık :( Başka bir linkte açılmış mı acaba birleşim olabilir mi diye sormak istedim ?
Başka alım yok ama 7'yi kanaatten geçirdim ben, göndereceğim kahveleri ;)

Guatemala esp. yorumu dışında başarısız kampanya yok şimdilik ama enteresan bir şey de var kampanyasız alımlar oluyor bu kahvelerde, maillarda aktarıyorum ama sistemi henüz bizim dışımızda pek kullanan yok sanırım...

Başka alım yok ama 7'yi kanaatten geçirdim ben, göndereceğim kahveleri ;)

Guatemala esp. yorumu dışında başarısız kampanya yok şimdilik ama enteresan bir şey de var kampanyasız alımlar oluyor bu kahvelerde, maillarda aktarıyorum ama sistemi henüz bizim dışımızda pek kullanan yok sanırım...

Çok teşekkür ederim size Ömer Bey gerçekten yüreğinize sağlık 😀

Bombe grup alımına 10. kişi olarak katıldım. Mart ayından bu yana 750 gram Bombe tükettim, bu gidişle de devamı gelecek gibi. İndirim için tekrar teşekkürler Ömer Bey :)
Teşekkür ederiz @therocket147 Diğer açılan bombe gruplarıyla birlikte 21. olmuşsunuz ama tamamlama niyetiyle butona tıkladığınız için ben sizi 10. ilan ediyorum :)

Teşekkürler tekrar.

Diğer grubu fark etmemişim Ömer Bey kusura bakmayın, nazik hareketiniz için tekrar teşekkür ederim :)
Rica ederim, onlar sanırım anasayfadan değil de kendi aralarında paylaşımlarla ilerledi, görmeniz mümkün değildi...

Korsan grupları seviyoruz (y)

Geri