Merhaba arkadaşlar,
Bayramınız kutlu olsun.
Vesileyle
coffeenutz.net üzerindeki son yeniliklerden bahsedeyim.
Öncelikle yeni çekirdek getirme yoluna girdik, biraz sürecek ama ilerliyor ve mutlaka haberiniz olacak.
Sitede "stoktan gönderim" ayrı fiyatlaması kaldırıldı ve bazı ürünlerde %5 gibi artışlar var fakat halihazırda aktif olan şu avantajlar eklendi:
- Kargo artık bedava: 1 adet veya grup-al kampanyası olması farketmez - artık coffeenutz.net sitesinde kargo bedeli diye bir şey yok. Yıllardır yapmak istiyordum bu bayram gününe kısmetmiş, hayırlı olsun.
- Yeni baremli alış özelliği: Grup-al öncesi tamamlayıcı bölge gibi düşünebilirsiniz. Yeşil stoğu tükenmek üzere olanlar için olmasa da birçok kahvede şu anda aktif olan bu yeni özellik ile ürün sayfasına girdiğinizde (
örnek) bir tane almak yerine aynı üründen 2, 3 ve 4 adet alımlarınızda sırasıyla %5, %10 ve %15'lik indirimler yapılıyor. Bunun için bir grup-al sayfası gibi ek bir işlem yapmanıza gerek yok. Sadece o kahveden 2, 3 veya 4 adet aldığınızda hesaplama ona göre yapılıyor (kiloluklar için de geçerli)
- Yeni Grup-Al Kampanyası: Bu sefer kargo kaygınız olmadığı için küçük hedefli bir çok kampanya açtım. Rahatlıkla istediğinizden, istediğiniz adet seçebilir alabilirsiniz...
Grup-Al dışındaki baremli seçenekler sizi %15'te bırakıyordu, benim tarafımda en az 10 adet tamamlanacağı için %20 (bazı ürünler için %25) indirim tasarladım. Sizin tarafınızda elbette bu büyük bir avantaj fakat; Grup-Al ilk başta aile ve arkadaşların işin içine eklenmesi için oluşturulmuştu yine beklentim her bir kampanya için bir miktar elinizi taşın altına koymanız ve bu küçük hedefleri tutturmak için paylaşım yapmanız. Büyük kampanyalara dönüşürlerse de ne ala tabii!
Stok ile ilgili de bilgi vereyim. Şu anda elimde çok az Damo var, mevcutta sadece 2 paketi satışa açtım, geriye kalanı yaz için Cold Drip yaparım diye düşündüm.
Nensebo, Worka ve Nensebo da çok az kaldı ama bu Perşembe kavrulacaklar ve stoğa şimdiden eklendiler.
Bayramınız sevdiklerinizle ve şeker gibi kahvelerle geçsin.
Selamlar