• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Yarınki etkinlik mükemmel görünüyor, zoe görünüyor ama fırsatım olursa ben de gitmek istiyorum 😔

Yarınki etkinlik mükemmel görünüyor, zoe görünüyor ama fırsatım olursa ben de gitmek istiyorum 😔
Evet, yoğunluktan buraya yazmayı unutmuşum, yarın İzmir'deki mekanımızda 14:00 ve 16:30 olmak üzere 2 seans "Le Nez du Cafe" 36'lık seti eşliğinde önce kısa bir anlatım sonra yarışma yapıp birinciye hediye 250G Geisha vereceğiz, ilgilenenleri beklerim.

Umarım yakında İstanbul'da da tekrarlarız.

Son düzenleme:
Üzülmüştüm bombeyi kaçırdım diye sonra denedim ki ben bir grup al teklifi açmışım, kaçıranlar üzülmesin kuponlarınızı alın alın gelin, bombeler bomba :D

+1

Ömer bey bize biraz fazla kanaat notu kullanıp bizi de geçirseniz :) biz öğrencilerimize hep yapıyoruz bunu :)
Korsan grupçular aynı zamanda bizim iş analistlerimiz, beyaz hackerlarımız sayılır :)

Tamamdır bu kampanyayı da bir öncekine ekliyorum (y)

Evet, yoğunluktan buraya yazmayı unutmuşum, yarın İzmir'deki mekanımızda 14:00 ve 16:30 olmak üzere 2 seans "Le Nez du Cafe" 36'lık seti eşliğinde önce kısa bir anlatım sonra yarışma yapıp birinciye hediye 250G Geisha vereceğiz, ilgilenenleri beklerim.

Umarım yakında İstanbul'da da tekrarlarız.
Hafta sonu aroma etkinliğine katıldım. Ömer Bey in güzel anlatımı ile kokular hakkında bilgi almış oldum. Katılımcılarla birlikte ufak, benim çok keyif aldığım bir yarışma da düzenlendi.
Kahveler, sohbet, yarışma hepsi de çok güzeldi. Etkinlik için Ömer Bey'e teşekkür ederim.
Bu arada ben de koku alma konusunda fena değilmişim hani :) Yine de eşime yenildim, o finale kalabildi.

Hafta sonu aroma etkinliğine katıldım. Ömer Bey in güzel anlatımı ile kokular hakkında bilgi almış oldum. Katılımcılarla birlikte ufak, benim çok keyif aldığım bir yarışma da düzenlendi.
Kahveler, sohbet, yarışma hepsi de çok güzeldi. Etkinlik için Ömer Bey'e teşekkür ederim.
Bu arada ben de koku alma konusunda fena değilmişim hani :) Yine de eşime yenildim, o finale kalabildi.
Nokta atışı başlayıp heyecan uyandırdınız ama devamında eşiniz yaman çıktı. Ailecek koku konusunda gayet başarılısınız tebrikler.

Sizin katılımınızla böyle güzel geçiyor bu etkinlikler ve sıradaki etkinlikte zirveye yerleşeceksiniz gibi görünüyor.

Güzel sohbetler için ise esas ben teşekkür ederim.

Sevgiler

Hafta sonu gerçekleşen Le Nez du Cafe etkinliğinde ben de vardım. Öncelikle Ömer hocaya bu eğlenceli etkinlik için tekrardan teşekkür etmek isterim. Hem yarışmadan önceki sunum hem de yarışma çok keyifliydi. Beraberliğin uzun süre kırılamadığı yarışmada saman kokusu benim kurtarıcım oldu ve etkinliğin sonunda evime bir Geisha Honey ile döndüm. Kesinlikle nitelikli kahveyle ilgilenen herkesin bir kere katılması gereken bir etkinlik olduğunu düşünüyorum ve devamını bekliyorum!

Hafta sonu gerçekleşen Le Nez du Cafe etkinliğinde ben de vardım. Öncelikle Ömer hocaya bu eğlenceli etkinlik için tekrardan teşekkür etmek isterim. Hem yarışmadan önceki sunum hem de yarışma çok keyifliydi. Beraberliğin uzun süre kırılamadığı yarışmada saman kokusu benim kurtarıcım oldu ve etkinliğin sonunda evime bir Geisha Honey ile döndüm. Kesinlikle nitelikli kahveyle ilgilenen herkesin bir kere katılması gereken bir etkinlik olduğunu düşünüyorum ve devamını bekliyorum!
Tebrikler @Yuho çekişmeli geçti ama 15 kişi arasından birinci oldun tebrikler 👏👏👏

@Yuho tebrikler, afiyet olsun. Gözüm kalmadı değil hani :devilish: :D :D

Ömer bey ileri kavurma tarihi için kavurma tarihi ve kargo çıkışı ne zaman olur?
Kampanyadaki sonraki kavrumlar bu Çarşamba kavrulup, ertesi günü gönderilecek. Bazılarını ise elimde olduğu için bugün gönderiyorum.

Ah keşke eski kavrum olup da bana gönderdeniz kahvem bitti :))

Geri