@Ömer Aydın bey grup alımı açılacak mı bugünlerde? Özellikle bombe natürel için soruyorum

Hangimizin gözü kalmadı ki
Güzel sohbetti, kısa sürede de dibini vurmuşuz muhabbetin, Jonathan'ın alter egosuna kadarİzmir'e gelmişken bir şekilde yolumu düşürüp Ömer Bey'in yanına uğradım geçtiğimiz Cuma günü. Vaktim kısıtlı olduğu için fazla konuşamadık ama, usta-çırak geleneği, Jonathan Gagne'nin alter egosu ve CoffeeNutz'ın müstakbel Ankara şubesi üzerine kısa bir sohbet ettik. Mekanın kendisi zevklice tasarlanmış; Worka ve nitro da pek hoştu. Tadı damağımda kaldı, inşallah arayı fazla açmadan yeniden görüşürüz.
Ekli dosyayı görüntüle 20347
@Ömer Aydın bey grup alımı açılacak mı bugünlerde? Özellikle bombe natürel için soruyorum
Ben dayanamadım Geisha Honey için açtım grubu. Kimse almazsa ayrıca alacağım artık. Koydum kafayaLinki de aşağıya bırakayım belki birileri dahil olmak ister
![]()
group-buy
CoffeeNutz® 2013 yılında 'iyi' kahvenin günlük hayatımızın bir parçası olmasını sağlamak için doğmuştur.coffeenutz.myshopify.com
Merhaba bu gruplar nerede oluşturuluyor,bir dahakine ben de katılmak isterim

Ben sana bir teklif yapmıştım abi bir de yazılı beyan etmeli miyim?Merhaba arkadaşlar,
Size ve kulübe Grup-Al uygulamasına olan ilgileriniz için çok teşekkür ediyorum.
Yeni bir fikrim geldi ve grup-al sayfasına yeni bir özellik ekledim (bknz. aşağıda)
Ekli dosyayı görüntüle 20364
Madem hepimiz bir kampanya açılsın ve başarı ile sonuçlansın istiyoruz, süreci başlatacak kişi bir ödülü hak ediyor diye düşündüm.
Teklif gönderebileceğiniz ve başarılı olursa söz konusu üründen +250G kazanabileceğiniz bir buton oluşturdum.
Elbette teklifiniz ne kadar makul olursa seçilme (ve başarıya ulaşma) şansı o kadar yüksek olacak...
Teklifler birbirine çok yakın olursa ilk başvuran öncelikli olacak ve sizden ricam teklifinizde asgari olarak önerdiğiniz indirim oranı ve toplu alım adet hedefi yer alsın.
Hepinize davetimdir.
Sevgiler
Merhaba @Baki buradaki bahsettiğim seçenekten tıklayıp ürün, indirim oranı ve alım hedefi teklifini gönderirsen sevinirimBen sana bir teklif yapmıştım abi bir de yazılı beyan etmeli miyim?![]()
Yaratıcı bir teklif teşekkürlerErik gördüm mü dayanamam. Bu sefer de tatlı olanını denemek isterim.
İlk teklifimi gönderdim.
Kolaylıklar dilerim.
Merhaba @Baki buradaki bahsettiğim seçenekten tıklayıp ürün, indirim oranı ve alım hedefi teklifini gönderirsen sevinirim
![]()
www.coffeenutz.net
@Ömer Aydın abi ile uzun bir telefon görüşmesi sonucu @Shepherd ben ve ömer abi kendi fikirlerini harmanlayıp bu şekil bir toplu alım oluşturduk birlikte.![]()
group-buy
CoffeeNutz® 2013 yılında 'iyi' kahvenin günlük hayatımızın bir parçası olmasını sağlamak için doğmuştur.www.coffeenutz.net
19 Mayıs'a özel 190 paketi hedefledik ben ulaşacağımızı düşünüyorum.
Herkese iyi bayramlar dilerim.![]()
Merhaba arkadaşlar,
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım. Atatürk'ü anma ihtiyacı sürekli artıyor ama bu aralar Türk Kahvesi aklımda dönüyordu ben de sizden gelen yaratıcı teklifleri biraz harmanlayıp yeni bir kampanya açtım.
@Baki ve @Shepherd fikir babalarımız - verdikleri ilham için ayrıca teşekkür ederim.
Diğer fikir veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim, tüm yazılanlar bende kayıtlı, özelden irtibata geçerlerse önümüzdeki hafta düzenlenecek İzmir Kahve Festivali'ne birer davetiye hediye etmek isterim, istedikleri günü özelden yazabilirler...
---
Gelelim kampanyaya:
Kampanya şu anda aktif, ilk alımlar yapılıyor, buradan eklenebilirsiniz: Grup Al 19 Mayıs Kampanyası
Odağımız en iyi Türk Kahvesi tecrübesi... Bu yüzden seçkimizde yer alan ve kişisel olarak da bu yöntemdeki favorilerim Burundi FW15+ ve Kolombiya Fincamigos Geisha Washed seçtim.
Her kutu 2 x 100 gram kahve içeriyor.
Çekirdek veya Türk Kahvesi için öğütülmüş olmak üzere 2 seçenek var.
Alım hedefi: 190 Kutu
Kampanya süresi: 5 Gün
İndirim: %40
Miktar ve indirim oranı yüksek çünkü hedef Türk Kahvesi için biraz daha farkındalık yaratmak. Umarım hedefime bir nebze yaklaşırım.
Elbette çekirdekleri başka yöntemlerde de deneyebilirsiniz ama bu yüksek indirim karşılığında temennim bunu Türk Kahvesi için kullanmamız.
---
Bu Cumartesi etkinliği de bu paralelde Türk Kahvesi üzerine olacak her zamanki gibi 14:00 da başlıyoruz.
Reçete olarak Fincamigos için şimdiden şu bağlantıyı tavsiye ederim (cmd click 7), bu sadece paylaşım için çekilmedi nefis bir tecrübe yaşandı orada
Sevgiler
Teşekkürler Çağrı Bey,Türk kahvesinin hak ettiği yeri bulmasına dair çalışmalar için piyasadan ümidi kestim ama nitelikli kahve tüketicilerinden bir şeyler bekliyorum hep, ne var ki, önümüzdeki en büyük engel cezve. Uzun vadeli fayda-maliyet hesaplaması yapınca aslında o malum cezveler pahalı sayılmaz, fakat burada da şu sorun önümüze çıkıyor: Türkiye'de nitelikli kahve tüketicisinin günlük tüketiminde Türk kahvesi çok ufak bir yer tutuyor. Tamamen Türk kahvesi içen insanlar elbette var fakat onları da "nitelikli Türk kahvesi"ne alıştırmak, hele de bu maliyetlerle, çok zor görünüyor. Bu serzenişlerin sonu ülkemizde hep devleti göreve çağırmakla biter, ben artık bundan da vazgeçtim.
Güzel bir amaç; 19 Mayıs'a denk getirmek daha da anlamlı hale getirmiş. Tebrik ederim.
maalesefWorka espresso tekrar stoklara gelecek mi acaba?
maalesef![]()