• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Arkadaşlar selam, @Ömer Aydın hoca ile görüştük. Geisha'ların yola çıktığını ve çarşamba günü elimizde olucağını söyledi. Bu heyecanı sizlerle paylaşmak istedik. Kendisi şuan İstanbul'a doğru yola çıktığı için benim iletmemi istedi. Gece yarısı sonrası coffeenutz.net adresine bir göz kırpın derim 🥰
Kahve kavrulmadan mı satılacak yeşil olarak

Yok hocam standart hatta Ömer hoca ile tekrar görüştük cumartesi satışa çıkartırız dedi sonraki kavrum isteyenler için sonraki kavrum tarihi 25.1.22 bilginize
Fiyat ve gramaj hakkında bilginiz varmı?

Kolombiya Geishalar, biri yıkanmış, biri honey process olmak üzere, 100 ve 250 gram seçenekleri ile siteye girişi yapıldı arkadaşlar.

Ömer bey 2 tane 250 gr kolombiya geisha alana indirim olsa süper olur :love:

Ömer bey 2 tane 250 gr kolombiya geisha alana indirim olsa süper olur :love:
Merhaba @gıdalog

İsteyin yapalım serisine devam ediyoruz o zaman; şimdi kulübe özel ikinci 250 grama %25 indirimini tanımladım:) Dün gece deneme kavrumlarını yaptık, gerçekten heyecan verici, farklı ve denemenizi istediğim kahveler, yıkanmışındaki asidite, honeydeki aroma, lezzet alıp götürüyor, adamlar yapmış dedirtiyor.

2. Paket 250 Grama Özel İndirim (sonraki kavrulma tarihinden seçilecek): "GEISHAKULUBU"

Not: 3 günlük bir eğitimdeyim, gün içinde cevap veremeyebilirim, bir sorunuz olursa @mvscoffee yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
Merhaba @gıdalog

İsteyin yapalım serisine devam ediyoruz o zaman; şimdi kulübe özel ikinci 250 grama %25 indirimini tanımladım:) Dün gece deneme kavrumlarını yaptık, gerçekten heyecan verici, farklı ve denemenizi istediğim kahveler, yıkanmışındaki asidite, honeydeki aroma, lezzet alıp götürüyor, adamlar yapmış dedirtiyor.

2. Paket 250 Grama Özel İndirim (sonraki kavrulma tarihinden seçilecek): "GEISHAKULUBU"

Not: 3 günlük bir eğitimdeyim, gün içinde cevap veremeyebilirim, bir sorunuz olursa @mvscoffee yardımcı olacaktır.
Ömer bey hayranlıkla sizi izliyorum. Saygıyla eğiliyorum. İşletmeciden çok bizden birisiniz. Çok teşekkür ederiz. Başarılarınız daim olsun

Bu arada siparişi hemen oluşturdum. Sipariş no:27430

Son düzenleme:
Geri