Merhaba değerli @nuclearmoonrise Neden sorduğunuzu öğrenebilir miyim?Bu kahve toplu alım zamanında satışta olan bir kahve miydi? Eğer öyleyse indirimsiz fiyatı ne kadardı?
Eğer o zamanlar 70 liraya falan satılıyorduysa, şimdi çok güzel bir indirime girmiş ve denemek için güzel bir fırsat oluşmuş demektir de. O yüzden soruyorumMerhaba değerli @nuclearmoonrise Neden sorduğunuzu öğrenebilir miyim?
Sevgiler
Elbette, seviniriz, tüm İzmir'li forum üyelerini bekliyoruz.250 gr 45/50 TL güzel bir fiyatlama, izmir kahve festivaline katilim olacak mi ? Orada deneyip alalım
Formda 8. Yıl indirimi kodu görmüştüm aramama rağmen bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
İNDİRİM BİTİMİ: 31.12.2021 23:59
İNDİRİM KODU: "8.YILDEVAMI"
İNDİRİM ORANI: %20
Merhaba @burakergen “8.YILDEVAMI” kodu ile “performans” grubu dışındaki tüm kahveleri %20 indirimli olarak alabilirsiniz.Formda 8. Yıl indirimi kodu görmüştüm aramama rağmen bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Merhaba @Lathariel Haftasonu ve muhtemelen Cumartesi 14:00 gibi olacak.İzmir'de güzel bir atölye düzenlenecek gibi
@Ömer Aydın Etkinlik tarihi kontenjan dolduktan sonra belirlenecek demişsiniz ama hafta içi mi hafta sonu mu olacağı belli mi en azından?
Katılmayı istiyoruz ama hafta içi pek mümkün olmayabilir.
Sevgili @cagrierdogan Ankara’lı kahveseverlerin yeri her zaman ayrı, şu anda bir planımız yok ama bir köşede niyetimiz var.@Ömer Aydın Ankara’ya şube açma fikriniz var mı? Ve nereye açacaksınız?![]()
Genel olarak da Shantawene'nin farklı parametrelere toleranslı bir çekirdek olduğunu söyleyebilirim, aeropress için biçilmiş kaftanShantawene washed aeropress kalın öğütüm reverse demlemeye çoook yakışıyor. Deneyin derim.