• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Evet aynı kahve ve bu kahveyi Ağustos kampanyası fiyatından alabiliyorsunuz. Dahası, "Performans Kahveleri" grubunda yer alan kahvelerin hepsi genel tanıtımımız amacıyla oldukça dipte fiyatlandırıldı. Bir ihtimal fiyatlarında tedarikçi ve kur kaynaklı oynamalar olabilir ama şu anda dediğiniz gibi bu kahveleri denemek için iyi fırsat;)
Teşekkürler ilginiz için 🙏

Kahveler geldi, chelchele gedeb'i az önce demledüm ve içmekteyim. Tipik bir Etiyopya diyebilirim. Aromatik, sevdim.
G50 ile 41 klik öğütüm, 93 derece su ile 3.10 gibi sürede bir demleme oldu, kağıt Hario 40lı kutu.
Demleme reçete videosunda cmd 27 klik, 97 derece su ile demleme yapılmış. 27 klik anladığım kadarıyla üreticinin verdiği v60 öğütüm sınırının 1-2 klik üzeri oluyor.

Yellow Bourbon'u degas falan dinlemeden demledim, gayet beğendim. Demleme konusnda (v60-Chemex-Kalita) öneri var mıdır?

İzmir'de güzel bir atölye düzenlenecek gibi :)
@Ömer Aydın Etkinlik tarihi kontenjan dolduktan sonra belirlenecek demişsiniz ama hafta içi mi hafta sonu mu olacağı belli mi en azından?
Katılmayı istiyoruz ama hafta içi pek mümkün olmayabilir.

İzmir'de güzel bir atölye düzenlenecek gibi :)
@Ömer Aydın Etkinlik tarihi kontenjan dolduktan sonra belirlenecek demişsiniz ama hafta içi mi hafta sonu mu olacağı belli mi en azından?
Katılmayı istiyoruz ama hafta içi pek mümkün olmayabilir.
Merhaba @Lathariel Haftasonu ve muhtemelen Cumartesi 14:00 gibi olacak.

Merhaba Ömer Bey, Gedeb Worka'yı Molent G50 46 klik öğütümle demledim, Cmd'de sizin reçetedeki öğütüm ayarından biraz daha incedir diye düşünüyorum. 17 gr/270 ml, Korusu 97 derece, 3 dk'da demleme bitti. Önceki daha ince öğütümle yaptığım demlemeye göre bunda aromalar çok daha az oldu diyebilirim. Tercihim daha ince öğütüm ve daha düşük sıcaklık su olacak sanırım.
İlginç olan ise demlemenin yine 3 dk sürmesi. :)

03.09.2021 kavrum tarihli Burundi Kayanza Businde Station Natural sipariş vermiştim. Yeni paketinde ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Yaklaşık 5 gündür tüketiyorum ve günlük tüketilecek orta gövde ve orta asiditeli güzel bir kahve. Denemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle %20 indirim ile tam bir f/p kahvesi oluyor.

Elinize sağlık @Ömer Aydın Bey.

Shantawene washed aeropress kalın öğütüm reverse demlemeye çoook yakışıyor. Deneyin derim.

Shantawene washed aeropress kalın öğütüm reverse demlemeye çoook yakışıyor. Deneyin derim.
Genel olarak da Shantawene'nin farklı parametrelere toleranslı bir çekirdek olduğunu söyleyebilirim, aeropress için biçilmiş kaftan (y)

Geri