Bence mail atın benim maillerime cevap vermişlerdinikaragua maragogype için dm den bilgi rica ettim, nitelikli mi öyle ise puanı kaç vs diye. sorumu gördüler ama yanıt alamadım maalesef. bu çekirdeği deneyen var mı?
ben de gözümü bu çekirdeği diktim kavurucusunuda tavsiye ettiği bir çekirdek henüz denemedim ama düşünüyorumHazır konusu tekrar gündeme gelmişken Honduras Finca Liquidambar deneyen, görüşlerini paylaşabilecek olan var mı?![]()
Güzel tatlı bir çekirdek, meyve çayı gibi havası var. Fazla toz çıkarmadı bende demlemesi kolaydı ama anaerobik deyince çok farklı bir şey bekliyorsanız değil bence.Hazır konusu tekrar gündeme gelmişken Honduras Finca Liquidambar deneyen, görüşlerini paylaşabilecek olan var mı?![]()
Güzel tatlı bir çekirdek, meyve çayı gibi havası var. Fazla toz çıkarmadı bende demlemesi kolaydı ama anaerobik deyince çok farklı bir şey bekliyorsanız değil bence.
2 su ile deneme yapmıştım:
Mamma kahvelerini ben de sevdim, 1 kg almıştım hepsini bitirdim ara ara demleyip(4-5 ay). Tatlı kakao ve bitter tatlarını seviyorum ondandır belki. Ben de ara ara bakıyorum yeni çekirdekler falan.Aylar sonra (senesine yaklaşırken) kıyıda köşede kalmış bir paketin içinde Honduras kahvelerini buldum. Sırf merakımdan denedim... Toplu alımı hatırlayanlar bilir, pek memnun kalınmamıştı bu kahvelerden, fakat üzerinden o kadar zaman geçmesine rağmen aşırı tat kaybı olması gerekirken, alım zamanında içtiklerimden çok daha iyi bir sonuç verdiBen toplu alımlara kendi adıma noktayı koyduğum için, bundan sonraki aylarda belki diğer firmalarla beraber yeniden Coffeemamma'dan sipariş veririm.
Bir yıl olacak @coffeemamma da neler var , Sayın @PepukKahve ? Damo cold drip paylaşımını gördüm.Mamma kahvelerini ben de sevdim, 1 kg almıştım hepsini bitirdim ara ara demleyip(4-5 ay). Tatlı kakao ve bitter tatlarını seviyorum ondandır belki. Ben de ara ara bakıyorum yeni çekirdekler falan.
Bilgisi varsa @PepukKahve buralara yazar umarım.
Bunu ben de merak ediyorum.Espressoseverlerden comandante blend’i deneyen var mi acaba? Onerilir mi?
Ben de merak ediyorum, takip.Bunu ben de merak ediyorum.
Başarılı bir kavurucu ben denedim. Damo kavrumu da güzeldi.Sitelerinde Damo'nun satışta olduğunu tesadüfen öğrendim. Kavurucuyu yakın zamanda deneyen var mı?
Eskişehir'den kokopelli tam 12kg almış. Yakın zamanda yolum düşebilir. Eğer içebilirsem ekleme yapmak isterim.Sitelerinde Damo'nun satışta olduğunu tesadüfen öğrendim. Kavurucuyu yakın zamanda deneyen var mı?
Ben de Kokopelli'nin insta hikayesinde gördümEskişehir'den kokopelli tam 12kg almış. Yakın zamanda yolum düşebilir. Eğer içebilirsem ekleme yapmak isterim.