Chelelektu bildiğim bir kaç kavurucunun şu sıralarda güncelledikleri listelerine yeni giren çekirdeklerden ve tadım notaları arasında mint var, ilginç gelmişti doğrusu! @Cihan ve sizden gelen geri dönüşler, ortak zevkimiz Hunkute'yi dikkate alınca benim için sağlam referans!Sevgili @Cihan ile birlikte Etiyopya Chelelektu çekirdeklerini denemiştik ve hayran kalmıştık. Hatta Mzungu'yu anımsatmıştı bize Chelelektu. Hemen birer paket daha alacaktık ki ellerinde kalmamış olduğunu öğrendik. Kavurma profillerini de kusursuz bulmuştuk bu çekirdek üzerinden değerlendirdiğimizde.
fiyatlarının bu kadar ucuz olması beni şüphelendirdiMart ayı için teklifi duyurulan Coffeemamma ve ürünleri ile ilgili deneyimleri olan arkadaşlar, bizimle paylaşabilirler mi?
Fiyat da çekirdekler de iyi görünüyor ancak tedarikçiler ve hasat yıllarını da öğrenebilirsek iyi olur...
fiyatlarının bu kadar ucuz olması beni şüphelendirdiSevgili @Cihan ile birlikte Etiyopya Chelelektu çekirdeklerini denemiştik ve hayran kalmıştık. Hatta Mzungu'yu anımsatmıştı bize Chelelektu. Hemen birer paket daha alacaktık ki ellerinde kalmamış olduğunu öğrendik. Kavurma profillerini de kusursuz bulmuştuk bu çekirdek üzerinden değerlendirdiğimizde.
fiyatlarının bu kadar ucuz olması beni şüphelendirdiChelelektu bildiğim bir kaç kavurucunun şu sıralarda güncelledikleri listelerine yeni giren çekirdeklerden ve tadım notaları arasında mint var, ilginç gelmişti doğrusu! @Cihan ve sizden gelen geri dönüşler, ortak zevkimiz Hunkute'yi dikkate alınca benim için sağlam referans!![]()
![]()
![]()
![]()
O konuda geçen ay da aynı şüpheyi taşıdığımı söylemeliyim, o nedenle tedarikçi ve hasat yılı detaylarını önemsiyorum...fiyatlarının bu kadar ucuz olması beni şüphelendirdibiz mi çok pahalıya kahve içiyormuşuz yoksa başka birşey mi var bilmediğimiz acaba ?
Bu teklif nerede duyuruldu?Mart ayı için teklifi duyurulan Coffeemamma ve ürünleri ile ilgili deneyimleri olan arkadaşlar, bizimle paylaşabilirler mi?
Fiyat da çekirdekler de iyi görünüyor ancak tedarikçiler ve hasat yıllarını da öğrenebilirsek iyi olur...
Sadece yöneticilerin mesaj atabildiği Kahve Kulübü adlı whatsapp grubunda...Bu teklif nerede duyuruldu?
Nasıl katılabilirz?Sadece yöneticilerin mesaj atabildiği Kahve Kulübü adlı whatsapp grubunda...
KorktumSadece yöneticilerin mesaj atabildiği Kahve Kulübü adlı whatsapp grubunda...
@PepukKahve ye özelden cep telefon numaranızı yazın ve gruba katılmak söyleyin, o ekliyorNasıl katılabilirz?
Bu fiyatlarla çok güzel kahve sunduklarını varsayarsak diğer kavurucular gereğinden fazla para kazanıyor diyorsunuz yani ?Coffemammayı çok severim kendileri uygun fiyat Kaliteli ulaşılabilir kahve politikasına sahip olan Alman Deutsche Röstergilde koperatifinin Türkiyedek ilk ve Tek üyesidir. Ben kavrumlarını oldukça başarılı buluyorum şimdiye kadar kendilerinden aldığım hiç bir kahve beni üzmediFiyatlarının uygun olması normal olması gereken kar marjı ile satış yapmasından kaynaklanıyor.
EvetBu fiyatlarla çok güzel kahve sunduklarını varsayarsak diğer kavurucular gereğinden fazla para kazanıyor diyorsunuz yani ?
Bu fiyatlarla çok güzel kahve sunduklarını varsayarsak diğer kavurucular gereğinden fazla para kazanıyor diyorsunuz yani ?
Aneyrobik mi? Merakla bekliyorum kahveleri.@PepukKahve İsmail Bey bu konuda daha doğru bilgileri verecektir. Kendisi bu ayki alım için yardımcı olmaya çalışıyor. Çekirdeklerin hepsi 2019 hasat diye biliyorum ve yeni gelen kahveler. iki kahve doğal işlenmiş, bir tanesi de anaerobik olacaktı.
Belki yada biraz değil bence abartıyorlarBelki diğerleri abartıyordur biraz![]()