• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee tropic

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaptıkları hata , sipariş süresini kısa bir zaman dilimi içinde tuttuklarından site trafiği kaldırmadı. O sırada en güldüğüm şeyde instagram hesabı anlık paylaşıma ; it ekibimiz problemi çözmek için uğraşıyorlar , yazmalarıydı. 😀😀

Ben de demleme serüvenime cooffetropik ile başlamıştım, o zamanlar Elektrolüx 7800 kahve makinasını da yeni almıştım.
İlk tanışmam Kahvecom ileydi, sonrasında Cooffetropik ile uzun bir süre devam etti. Tüm kahvelerinden birer kilo almışımdır istisnasız. Paketlerin üzerindeki notaları okudukça çok şaşırırdım, ben neden bu tatları alamıyorum diye. Gerçi şu anda da sizler gibi alamıyorum ama.
Benim ilk göz ağrımdır kendileri...

Ben de demleme serüvenime cooffetropik ile başlamıştım, o zamanlar Elektrolüx 7800 kahve makinasını da yeni almıştım.
İlk tanışmam Kahvecom ileydi, sonrasında Cooffetropik ile uzun bir süre devam etti. Tüm kahvelerinden birer kilo almışımdır istisnasız. Paketlerin üzerindeki notaları okudukça çok şaşırırdım, ben neden bu tatları alamıyorum diye. Gerçi şu anda da sizler gibi alamıyorum ama.
Benim ilk göz ağrımdır kendileri...

Öğütücünüzü bilmiyorum ama bence tamamen ekf7800 dan dolayı o tatları alamamissinizdir :) ben buradan sadece 3 çeşit satılan espresso blendlerini aldım çok memnun kalmıştım.

Öğütücünüzü bilmiyorum ama bence tamamen ekf7800 dan dolayı o tatları alamamissinizdir :) ben buradan sadece 3 çeşit satılan espresso blendlerini aldım çok memnun kalmıştım.
Blend hiç almadım Espresso makinam yeni, hangisini önerirsiniz, ben daha çok çukulata karamel tadlarını seviyorum.

Evet benimkide geldi , umurım hayal kırıklığı olmaz.
1 kg kahveyi nasıl muhafaza edecem onu dusunuyorum. 🤔

Evet benimkide geldi , umurım hayal kırıklığı olmaz.
1 kg kahveyi nasıl muhafaza edecem onu dusunuyorum. 🤔

Zarara sokayım mı sizi 😂

Evet mi, o zaman buyrun:

Ben daha bekliyorum yurtiçi kargo'yu... Hem buradan küba hem de c. department'ten ücretsiz bir 150 gr ruanda shanga geliyor heyecanlıyım :D
Senin shanga karismişti di mi hatirladım.Bardagi bitirdim ben 80 liraya tertemiz kahve.İmmers yontemde daha guzel olur.v60 ne yaparsan yap aroma çıkarıyor ve bu tarz kahvelere çok yakışmıyor.Bunu kalita aeropress ya da makinede yaparsanız buram buram purolu gövdeli enfes sabah kahvesi olur

Senin shanga karismişti di mi hatirladım.Bardagi bitirdim ben 80 liraya tertemiz kahve.İmmers yontemde daha guzel olur.v60 ne yaparsan yap aroma çıkarıyor ve bu tarz kahvelere çok yakışmıyor.Bunu kalita aeropress ya da makinede yaparsanız buram buram purolu gövdeli enfes sabah kahvesi olur

Benim için uzun zamandır sabah akşam kahvesi fark etmiyor epey süre de fark etmeyecek galiba ama kavrumundan 15 gün sonra v60 ile el salvador la majada'da en ufak bi asidite olmadan yine dopdolu gövdeye sahip bi kahve çıkarmıştım ortaya. O da buna benzer bir profile sahip. Ama genelde haklısınız Probador'dan serra negra aeropress'te gövdeli asiditesiz bir kahveyken az önce demlediğim v60'da hafif asidite hissettirdi. Hele bi gelsin bakalım küba ondan sonra ben de bi yorum yaparım.

Zarara sokayım mı sizi 😂

Evet mi, o zaman buyrun:

Şu an hiç gerek yok , masrafa 😂😂

Son düzenleme:
tm 19 klik ile şimdi bi demleme yaptım da çok fazla toz çıkaran bi kahve olmasına rağmen su kahvenin içinden akıp gitti çok kolay bi şekilde. Hem gövde düşük hem de biraz acımsı oldu. Bir dahakine biraz daha dikkatli yapacağım ama degassing için de beklemek şart gibi daha 3. gün bugün.

Edit: Baya acımsı oldu kupanın yarısında bıraktım umarım degassing sonrasında daha güzel olur veya aeropress ile.

tm 19 klik ile şimdi bi demleme yaptım da çok fazla toz çıkaran bi kahve olmasına rağmen su kahvenin içinden akıp gitti çok kolay bi şekilde. Hem gövde düşük hem de biraz acımsı oldu. Bir dahakine biraz daha dikkatli yapacağım ama degassing için de beklemek şart gibi daha 3. gün bugün.

Edit: Baya acımsı oldu kupanın yarısında bıraktım umarım degassing sonrasında daha güzel olur veya aeropress ile.
Ben de timemore 19 ile yaptım acılıkla alakasi bile yoktu.Suyunuz ya da kettle kaynaklı olabilir

Geri