• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee tropic

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brkisa

Üye
İsim
burak
Daha fazla  
İsim
burak
Uzun bir süre buradan kahve aldım ve en güzel yanı sipariş üzerine kavurmaları ve kilogramlık alımların ciddi manada ucuz olması. Ancak alım yaptığım dönemde kg79 kullanıyordum ve kahveleri hiç ediyordum sanırım. Birde konuyu açsam mı açmasam mı bilemedim reklam olmasın diye. Daha önce deneyimi olanlar var ise belki çekirdekleri hakkında da yorum yapabilirler. Ben kendimi yorum yapacak kadar yetkili görmediğim için pek bir şey diyemeyeceğim çekirdeklerine 😊

Bu konuyu bi canlandıralım. Cuma günü 10-11 arasında Kenya Nyeri, Burundi Kayanza ve Cuba Serrano Lavado çekirdeklerinin 1 KG'lik paketlerinde %50 indirim yapacaklarmış. Yani sanırım fiyatlar 67-87 arası olacak. Aeropress denemelerimi vicdanım daha rahat şekilde yapabilmek için almayı düşünüyorum ama emin değilim. Başka deneyimi olan var mı?

Bu konuyu bi canlandıralım. Cuma günü 10-11 arasında Kenya Nyeri, Burundi Kayanza ve Cuba Serrano Lavado çekirdeklerinin 1 KG'lik paketlerinde %50 indirim yapacaklarmış. Yani sanırım fiyatlar 67-87 arası olacak. Aeropress denemelerimi vicdanım daha rahat şekilde yapabilmek için almayı düşünüyorum ama emin değilim. Başka deneyimi olan var mı?
Bedavaymiş teşekkurler bilgi için 1 kg küba alırım o zaman hiç denemedım kuba kahvesi.Baska tavsiyesi olan varsa guzel olur

Bedavaymiş teşekkurler bilgi için 1 kg küba alırım o zaman hiç denemedım kuba kahvesi.Baska tavsiyesi olan varsa guzel olur

Bu kahveyi daha önce kahve.com dan almıştım 5 ay önce. O zamanlar sadece french press kullanıyordum ama kahveyi sevdiğimi hatırlıyorum. İnternetteki yorumlar da oldukça iyi hem bu kahveye hem de kavurucuya. Sanırım ben de küba alacağım. Asidik kahvelerden sıkıldıkça kaliteli bir amerika kahvesi iyi gider diye tahmin ediyorum.

1 kg çok gelmeyecek olsa küba merakımdan alırdım kübayı :)

Küba güzel ve tütsülü bir kahve ama 1 kg almadan önce denemenizi öneririm. Biraz sert ve yoğum bir kahve bayabilir.

Yarin sabah 10-11 arasinda mı olacaktı bu?

Cuba alınır saat kuralım unutmayalım:)

Hangisini tavisye edersiniz?

Ben hiç bu kavurucudan kahve almadım ama genel olarak toplu alımlarda aldığımız kahveler asiditesi daha yüksek çıkıyordu o yüzden küba kahvesi asidik kahvelerden sıkıldığımda iyi bi kurtarıcı olacak hem de asidik kahve sevmeyen ailem de tüketebilecek. Sizin tercihinize bağlı bi şey burundi veya kenya kahvelerini toplu alımlarda alma şansımız yüksek fakat bir küba kahvesini ben görmedim.

Bu kadar büyük bir indirimin sebebi ne acaba , insan düşünmüyor değil. Sonrasında problem yaşarmıyım diye. 🤔

Edit : kelime yazım hatası düzeltildi.

Son düzenleme:
Aynen bende onu düşünüyorum bayat olur mu diye ama adamlar hep sipariş üzerine kavurup gonderiyorlardi oncesinde

Açıkçası 4-5 ay once antigua almıştım. Memnuniyetsizlik yasamamıştım. Bu kadar büyük indirim ve hic 1 kg kahve almamanın verdiği cekince ile soru isaretleri büyük , son 25 dakika 😀😀

Geri