• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabi ki memnuniyetle ☕

İlk sürprizimiz; Bizim için büyük bir yenilik olduğunu düşündüğüm ve 10 yıldır minimal ve basic tasarımı ile severek kullandığımız paket tasrımımızı yeniledik ve bu ay yeni tasarıma sahip kahve paketlerimize geçiş yapıyoruz. Bu paketleri tasarlarken hem estetik hem de karbon ayak izi konusunu ele almak istedik. Paketlerimizde aluminyum ya da herhangi bir metal kullanılmıyor ve yüzde yüz geri dönüştürülebilir bir malzeme ile üretilmiştir. Hafif ve içindeki çekirdeklere erişimi kolay olmasına da özen gösterdik. Farklı renk kombinasyonları ile de oldukça eğlenceli oldu. Şimdilik sadece 250 gram paketler hazır ama 1 kiloluk paketlerimiz de yakında hazır olacaklar.

İkinci yenilik ise; yeni kahveler ile alakalı. Bu hafta başı siteye 2 yeni kahve ekledik. Sayfa sonunda yer alıyorlar.

- El Salvador Finca El Gobiado Orange Bourbon Anaerobic Natural

- Colombia Hacienda El Obraje Caturra Washed

Üçüncü yenilik ise 2 farklı T Shirt tasarımı ile sınırlı sayıda ilk üretim T Shirtlerimiz olacak. Siyah ve beyaz iki renk seçeneği ile kalın kumaşa oversize fit kalıp çalıştık. Beyaz olan “fresh roasted coffee” temalı, siyah olan ise “çarpıntı club” temalı olacak şekilde yakında satışa çıkıyor.

İpuçları bu şekilde ☺️
İyi akşamlar diliyorum
Detaylı yanıt için çok teşekkür ederiz. Özellikle tshirt ve yeni kahveleri heyecanla bekliyoruz.

Yeni paket indirimi tam olarak ne zaman gelir? :D

Bugün Yolumun Düşmesi ile Ziyaret etme fırsatım oldu sıcak samimi ve güler yüzlü bir sohbete COSTA RİCA LOS DURAN Eşlik etti damakta vişne aromalarını azda olsa hiissederdim ancak bu kahve kakao ve buram buram vişne aroması ile beni mest etti çok teşekkür ediyorum. Bu arada @metin beyin doğum günü olduğunu öğrendim ☺️ kendisine buradan Mutlu yıllar diliyorum nice senelere 🎂

Son düzenleme:
Bugün Yolumun Düşmesi ile Ziyaret etme fırsatım oldu sıcak samimi ve güler yüzlü bir sohbete COSTA RİCA LOS DURAN Eşlik etti damakta vişne aromalarını azda olsa hiissederdim ancak bu kahve kako ve buram buram vişne aroması ile beni mest etti çok teşekkür ediyorum. Bu arada @metin beyin doğum günü olduğunu öğrendim ☺️ kendisine buradan Mutlu yıllar diliyorum nice senelere 🎂
Çok teşekkürler 🎂
Afiyet olsun her zaman bekliyoruz. ✌🏻

Herkese merhaba

Coffee Department WhatsApp kanalımızı açmış bulunuyoruz. Bu kanalda özel kampanyalar, yeniliklerimizi herkesten önce öğrenmek ve özel içerikler paylaşmayı düşünüyoruz eğer ilginizi çekerse hepinizi bekliyoruz.

Hem kanalımızın açılışı hem de yeni paketlerimizin lansmanı dolayısı ile kanala üye olanlar için özel bir kod tanımladık.
Kod detaylarımızı WhatsApp kanalımızda bulabilirsiniz.

WhatsApp kanalımızın linkini aşağıya bırakıyorum.

İyi günler dilerim

Herkese merhaba

Coffee Department WhatsApp kanalımızı açmış bulunuyoruz. Bu kanalda özel kampanyalar, yeniliklerimizi herkesten önce öğrenmek ve özel içerikler paylaşmayı düşünüyoruz eğer ilginizi çekerse hepinizi bekliyoruz.

Hem kanalımızın açılışı hem de yeni paketlerimizin lansmanı dolayısı ile kanala üye olanlar için özel bir kod tanımladık.

İyi günler dilerim
Güzel düşünce olmuş hemen katıldım teşekkürler. Hayırlı olsun...

@metin bey kolay gelsin. Ayın 6sında sitenizden kahve siparişi verdim ertesi gün kargoya verildiğine dair mail geldi ancak ne bir takip kodu nede kargodan haber gelmedi. Bende kurumsal olarak yurtiçi kargo ile çalıştığım için, sorgulama yaptırdım bugün şubeden. Adıma herhangi bir kargo çıkış olmamış. Bir ilgilenir misiniz acaba? Sipariş numaram: 917LQ3174E

@metin bey kolay gelsin. Ayın 6sında sitenizden kahve siparişi verdim ertesi gün kargoya verildiğine dair mail geldi ancak ne bir takip kodu nede kargodan haber gelmedi. Bende kurumsal olarak yurtiçi kargo ile çalıştığım için, sorgulama yaptırdım bugün şubeden. Adıma herhangi bir kargo çıkış olmamış. Bir ilgilenir misiniz acaba? Sipariş numaram: 917LQ3174E
Merhaba
Siparişiniz için çok teşekkür ederiz.
Kahveniz bugün sevk ediliyormuş, yarın şubenize ulaşır diye düşünüyorum.
Gaz salınımını tamamlamış kahve talebinizi paketleme ekibindeki arkadaşlarım kavurmahanede bekleterek tamamlamışlar yanlışlıkla
:unsure: 🙏 takip kodu paket birazdan yola çıktığında sisteme düşecektir.

Herkese merhaba

İyi günler dilerim
İsabetli bir karar olmuş, takipteyiz. Bu arada Primavera tadında yeni bir kahve gelecek mi acaba

Online dükkanımızdaki bir yenilik ile ilgili bilgilendirme yapmak isterim 😊

- Washed Coffee Bundle
- Espresso Bundle
- Super Funky Bundle

Online dükkanımızda sunduğumuz kahvelerden belirli temalarda seçkiler oluşturduk. Her seçki 3 farklı kahve içeriyor ve ister 125 gramlık paketlerde isterseniz de 250 gramlık paketlerde geliyor. Üstelik ayrı ayrı alımlara kıyasla %5 fiyat avantajı sunuyor.

💻 coffeedepartment.co/kahveler

Keyifli hafta sonları ✌🏻✨

İsabetli bir karar olmuş, takipteyiz. Bu arada Primavera tadında yeni bir kahve gelecek mi acaba

@metin yeni kahveleriniz gelicekse ona göre sipariş vermek isterim indirimden yararlanarak

Elimizde sadece 60 kilo bulunan sınırlı stoklu Brezilya Capoeira kahvesi bu ay sonuna doğru satışa çıkacak.

Bu ay sonuna kadar aynı zamanda;

- El Salvador Los Pirineos SL28 Honey,
- El Salvador Los Pirineos Pacamara Honey,
- Endonezya Ijen Lestari Carbonic Maceration (kahvenin üreticisinden aldığımız bilgiye göre bu yılki Endonezya Cup of Excellence'da 1. sırayı alan lot ile nerdeyse birebir aynı lot)
- Burundi Nyagishiru Washed Bourbon.

satışa çıkarmaya hazırlanıyoruz.

Sonbahar sezonunda ise muhteşem deneysel Colombia kahveleri, direct relationship Costa Rica kahveleri ve ''Ah ah nerde o eski Etiyopya kahveleri?'' derken hayal ettiğimiz yıkanmış ve natural Etiyopya kahveleri geliyor.

Son düzenleme:
Herkese merhaba

Küçük bir duyurumuz var; önümüzdeki hafta içi satışa çıkacak yıkanmış Bourbon Burundi Nyagishuru kahvemiz ile birlikte yeni bir bundle daha satışa sunuyoruz; Africa Coffees Bundle.

İçeriği ise;
- Burundi Nyagishuru Washed Bourbon
- Ethiopia Alaka Natural
- Kenya Azamia Washed

diğer bundle'lar da da olduğu gibi ister 125 gramlık paketlerde isterseniz de 250 gramlık paketlerde geliyor. Üstelik ayrı ayrı alımlara kıyasla %5 fiyat avantajı sunuyor.

Her zaman taze kavrulmuş kahveler için 💻 coffeedepartment.co/kahveler

Keyifli hafta sonları 🏄‍♀️🌞

Herkese merhaba

Küçük bir duyurumuz var; önümüzdeki hafta içi satışa çıkacak yıkanmış Bourbon Burundi Nyagishuru kahvemiz ile birlikte yeni bir bundle daha satışa sunuyoruz; Africa Coffees Bundle.

İçeriği ise;
- Burundi Nyagishuru Washed Bourbon
- Ethiopia Alaka Natural
- Kenya Azamia Washed

diğer bundle'lar da da olduğu gibi ister 125 gramlık paketlerde isterseniz de 250 gramlık paketlerde geliyor. Üstelik ayrı ayrı alımlara kıyasla %5 fiyat avantajı sunuyor.

Her zaman taze kavrulmuş kahveler için 💻 coffeedepartment.co/kahveler

Keyifli hafta sonları 🏄‍♀️🌞
Elinize sağlık, merakla bekliyoruz

Merhaba metin bey 2 tür Espresso önerebilir misiniz?Klasik Espresso birde daha canlı asidik Espresso .

Merhaba metin bey 2 tür Espresso önerebilir misiniz?Klasik Espresso birde daha canlı asidik Espresso .
Merhaba
Tabi ki,

Klasik espresso için; Brezilya Diamantina, El Salvador El Borbollon
Meyvemsi asiditesi yüksek espresso için; Costa Rica Los Duran, Colombia El Porvenir,
İkisinin ortasında; klasik espresso karakteri sunan ama aynı zamanda meyvemsilik de içeren; Colombia Caramanta, El Salvador Las Marias.

Tavsiye edebilirim.
İyi haftalar diliyorum :coffee:

@metin bey merhabalar filtre kahve öneriniz var mı? Asiditenin yüksek olmasını istemiyorum, dengeli veya gövdenin bir tık önde olduğu hangi kahveleri önerirsiniz acaba?

@metin bey merhabalar filtre kahve öneriniz var mı? Asiditenin yüksek olmasını istemiyorum, dengeli veya gövdenin bir tık önde olduğu hangi kahveleri önerirsiniz acaba?
Tabi ki önerilerde bulunabilirim,

El Salvador El Borbollon, El Salvador Las Marias, Brezilya Diamantina, Colombia Caramanta, El Salvador Los Pirineos Pacamara ve Ethiopia Alaka önerebilirim. :coffee:

Bir noktada web sitesindeki hesaplar sıfırlanmış sanırım. En son 2022 de alım yapmışım, o zaman kullandığım bilgiler ile giriş yapamayıp tekrar üye oldum.

Geri