• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir noktada web sitesindeki hesaplar sıfırlanmış sanırım. En son 2022 de alım yapmışım, o zaman kullandığım bilgiler ile giriş yapamayıp tekrar üye oldum.
Doğrudur, 2024 başında web sitemizi yeni bir altyapıya taşıdık, eski veri tabanımızı formatladık.
En son 2024 başından önce sipariş geçtiyseniz yeniden bir kullanıcı oluşturmanızı rica ederiz.

İyi günler

Yeni eklenecek kahveler hakkında ön bilgi almamız mümkün mü @metin

Yeni eklenecek kahveler hakkında ön bilgi almamız mümkün mü @metin
Tabi ki,

El Salvador Los Pirineos SL28 Black Honey
El Salvador Los Pirineos Pacamara Black Honey

Burundi Nyagishuru Red Bourbon Washed
Colombia La Cinta Caturra Natural

Colombia El Mirador Yellow Fruits Nectar Washed
Colombia Finca Milan Bioreactor Nitro Washed
Ethiopia Aricha G1 Heirloom Natural
Ethiopia Gera Farm G1 Heirloom Washed

şeklinde bir seçki olacak

Son düzenleme:
Aman Allahım efsane geri dönüyor

tam Finca Milan ne güzeldi, keşke tekrar gelse diye düşünürken gelen bu mesaj günümü güzelleştirdi resmen
Bu sezon gelen 2024 hasat Finca Milan bir önceki hasada benzemiyor proses itibariyle.

Geçen seneki kahve NIU Culturing denilen bir prosesile Hindistan cevizi tatları sunarken bu sene sunduğumuz kahve ise Nitro Washed proses bioreactor içinde karpuz ve nitrojen ile birlikte fermente ediliyor.

geçen sene sunduğumuz Finca Milan tatlarını özlediyseniz bu yıl sunacağımız Finca El Mirador YellowFruits Nectar daha yakın bir deneyim sunuyor...

Bu sezon gelen 2024 hasat Finca Milan bir önceki hasada benzemiyor proses itibariyle.

Geçen seneki kahve NIU Culturing denilen bir prosesile Hindistan cevizi tatları sunarken bu sene sunduğumuz kahve ise Nitro Washed proses bioreactor içinde karpuz ve nitrojen ile birlikte fermente ediliyor.

geçen sene sunduğumuz Finca Milan tatlarını özlediyseniz bu yıl sunacağımız Finca El Mirador YellowFruits Nectar daha yakın bir deneyim sunuyor...
Affınıza sığınarak @metin
images (40).jpeg

Önce küfür gibi geldi🤣 2010 yılında Amerika'da Comedy Central'da yayınlanmış olan Futurama dizisinin 6. Sezon 3. bölümünde geçmiş Fry karakterinin bu espirili görselini bilmediğim için sözlüğe baktım, bu deyimin/ifadenin anlamı kötü bir şey değilmiş 🤣

1727700842656.png

Son düzenleme:
Merhaba,

Espresso Bundle'de Colombia / Caramanta / Espresso Roast bulunuyor, ancak tek satılan kahvelerde Caramanta "espresso roast" olarak göremedim. Sadece bundle alırken mi alabiliriz?

Teşekkür ederim

Tebrikler CD. Önceki sefer ayın başı, ortası ve sonu olmak üzere kilolarca alım yapmış, hızımı alamayıp diğer aylar da indirimsiz alım yapıp sadece CD tüketmiştim. Hakkını veren ve hak edenlere sonsuz teşekkürler.

Tebrikler CD. Önceki sefer ayın başı, ortası ve sonu olmak üzere kilolarca alım yapmış, hızımı alamayıp diğer aylar da indirimsiz alım yapıp sadece CD tüketmiştim. Hakkını veren ve hak edenlere sonsuz teşekkürler.
Kesinlikle. Favori kavurucum.Her alışverişte memnun kaldım. Kavrumları bana göre açık orta tam ideal. Tutarlı olması da çok iyi. 125 gramlık kese kağıdı gibi paketlerine bayılıyorum kaliteli de. Hele kartları sticker falan da güzel. Kartta kahvenin hikayesi ve nasıl bir fincan içeceğimi tarif etmesi çok başarılı. Her kahve içişimde o kahvenin kartına bakarak bir gurme edasıyla tadım notlarını hayal ederek içerim.

Selamlar herkese, toplu alım öncesi seçki içerisinde kararsız kalabilecek olanlar ve kahveler adına fikir edinmek isteyenler için bir yazı yazmak istedim. Yaklaşık 8 tane kahvelerini deneyimledim sırayla yazacağım.

Kolombiya - El Obraje : Günün her saati gidebilecek tertemiz bir yıkanmış düşüğe yakın gövdesi var asiditesi çok keyifli benim seçkide en beğendiğim yıkanmıştı.

Etiyopya- Alaka : Naturel bir Etiyopya'dan ziyade yıkanmış bir Etiyopya gibi, dengeli bir kahve, gövdesi ve asiditesi birbirine denk tatlığı ise üst seviye de bir kahve, bu sene içtiğim en keyifli etiyopyalardan biri olabilir.

Kolombiya- Caramanta :Bence net şekilde seçkinin en net fiyat performans kahvesi, muhtemelen indirim ile aşağı yukarı 200 liraya denk gelecek, çok dengeli bir kahve, asiditesi yüksek fakat gövde orta olduğu için tertemiz akıyor gidiyor ama bir el obraje mi bence değil, yine her saat içilecek tarzda bir kahve.

Kosta Rika- Los Duran :

Kolombiya- El Porvenir : Uzatılmış fermantasyona tabi tutulmuş naturel, muhtemelen bazı kişiler ya abicim yeter artık bu uzatılmış fermantasyon işi baydı diyecek ki bende onlardan biriydim fakat deneyeyim dedim, benim için net bir şekilde seçkinin en iyi kahvesi, asiditesi parlak , gövdesi tertemiz ve çoook tatlı bir kahve muhtemelen rom baba tadım notu da tatlığına referans çok çok güzel kahve deneyin denettirin efendim.

Kenya- Azamia : Normalde ben Kenyalardan uzak dururum fakat Azamia'yı festival de denedim Ayaş domatesi notası yok ve yüksek tatlığı asiditesine eşlik eden bir Kenya, açıkçası ben toplu alımda alacağım.

Endonezya- Ljen Lastari : Festival de hem deneyip hem aldığım karbonik maserasyon natural bir kahve, bu aralar en sık tükettiğim kahvelerden biri olabilir, paket bitti bitecek Ljen Lastariyi, El Porvenirin tam arkasına koyarım, yine çok tatlı ve meyvemsi bir kahve uzun bir after taste barındırıyor.

El Salvador- Los pirineos : Yine festival de deneyip aldığım black honey yöntemi ile işlenmiş bir kahve, çok dengeli , orta asidite, orta gövde ve orta-yüksek tatlığa sahip tertemiz yine günün her saati içilebilecek türden bir kahve.
Metin abi de bana kalırsa, bu bahsettiğim esnaflığın kaliteli ürünle birleştirme konusunda kahve sektöründeki kavurucular arasında ki tepedeki isimlerden biri umarım böyle devam eder.
Devam etti 🫡🫡🫡

Selamlar herkese, toplu alım öncesi seçki içerisinde kararsız kalabilecek olanlar ve kahveler adına fikir edinmek isteyenler için bir yazı yazmak istedim. Yaklaşık 8 tane kahvelerini deneyimledim sırayla yazacağım.

Kolombiya - El Obraje : Günün her saati gidebilecek tertemiz bir yıkanmış düşüğe yakın gövdesi var asiditesi çok keyifli benim seçkide en beğendiğim yıkanmıştı.

Etiyopya- Alaka : Naturel bir Etiyopya'dan ziyade yıkanmış bir Etiyopya gibi, dengeli bir kahve, gövdesi ve asiditesi birbirine denk tatlığı ise üst seviye de bir kahve, bu sene içtiğim en keyifli etiyopyalardan biri olabilir.

Kolombiya- Caramanta :Bence net şekilde seçkinin en net fiyat performans kahvesi, muhtemelen indirim ile aşağı yukarı 200 liraya denk gelecek, çok dengeli bir kahve, asiditesi yüksek fakat gövde orta olduğu için tertemiz akıyor gidiyor ama bir el obraje mi bence değil, yine her saat içilecek tarzda bir kahve.

Kosta Rika- Los Duran :

Kolombiya- El Porvenir : Uzatılmış fermantasyona tabi tutulmuş naturel, muhtemelen bazı kişiler ya abicim yeter artık bu uzatılmış fermantasyon işi baydı diyecek ki bende onlardan biriydim fakat deneyeyim dedim, benim için net bir şekilde seçkinin en iyi kahvesi, asiditesi parlak , gövdesi tertemiz ve çoook tatlı bir kahve muhtemelen rom baba tadım notu da tatlığına referans çok çok güzel kahve deneyin denettirin efendim.

Kenya- Azamia : Normalde ben Kenyalardan uzak dururum fakat Azamia'yı festival de denedim Ayaş domatesi notası yok ve yüksek tatlığı asiditesine eşlik eden bir Kenya, açıkçası ben toplu alımda alacağım.

Endonezya- Ljen Lastari : Festival de hem deneyip hem aldığım karbonik maserasyon natural bir kahve, bu aralar en sık tükettiğim kahvelerden biri olabilir, paket bitti bitecek Ljen Lastariyi, El Porvenirin tam arkasına koyarım, yine çok tatlı ve meyvemsi bir kahve uzun bir after taste barındırıyor.

El Salvador- Los pirineos : Yine festival de deneyip aldığım black honey yöntemi ile işlenmiş bir kahve, çok dengeli , orta asidite, orta gövde ve orta-yüksek tatlığa sahip tertemiz yine günün her saati içilebilecek türden bir kahve.

Devam etti 🫡🫡🫡

Toplu alım öncesi harika bir rehber olmuş. Elinize ağzınıza sağlık.

Geri