• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
El Refugio benim içtiğim en iyi kahvelerden oldu. Hem tadı hem kokusuyla beni mest etti. @DtB hocamın günün kahvesi kısmında da yazdığı gibi ''Siyah çay, çiçeksi, kakao'' gibi tadım notalarına sahip bana göre çok çok kompleks bir kahveydi.

Kenya Ndaroini'ye de açıkçası bayıldım, üzüm tadı hem kokuda hem tatta oldukça baskındı, çok keyifli bir fincandı. Favorilerim arasına rahatça adını yazdırdı.

Son düzenleme:
İnternet sitesine mevcut şifre ile giriş yapamıyorum şifre yenileme içinde mail gelmiyor. Kahve siparişi vercem ama siteye giriş yapılmıyor efendim bilginiz olsun🙂

İnternet sitesine mevcut şifre ile giriş yapamıyorum şifre yenileme içinde mail gelmiyor. Kahve siparişi vercem ama siteye giriş yapılmıyor efendim bilginiz olsun🙂
Mailleriniz bize henüz ulaşmadı. - metin@coffeedepartment.co dan da ulaşabilirsiniz.
En son ne zaman sipariş vermiştiniz? Yeni site tasarımına geçtiğimizden bu yana sipariş geçmediyseniz yeni kullanıcı oluşturmanız gerekir.
Ayrıca özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz, ben detay bilgileriniz ile kontrolünü sağlarım.

Kendi şifrem ile sitedeki kullanıcı profilime ulaşabiliyorum ayrıca sipariş de verilebiliyor gözüküyor şu an ekranımda. Yani bende bir sorun gözükmüyor.

Ben de hesabıma erisebiliyorum, sepet de oluşturulabiliyor.Bende de bir problem görünmüyor.Site yenilendiginden yeniden üyelik oluşturmam gerekmisti bu arada.

Moderatörün son düzenlenenleri:
@metin merhabalar primevera stoklarınıza giricek mi yakın zamanda
Merhaba, Brezilya Primavera stoklarımız tükenmiştir.

Bu kahveye alternatif olarak Brezilya Diamantina veya El Salvador El Borbollon önerebiliriz. Biraz daha kompleksite isterseniz El Salvador Las Marias veya Finca Atzumpa da önerebilirim

Cafelerimize yolunuz düşer ise son Primavera paketlerini yakalama şansınız olabilir ☺️

İlginize teşekkür ederiz 🙏🏻

Merhaba, Rio Azul tekrardan stoklara girecek mi acaba?
Merhaba,
Sunduğumuz Rio Azul güzel kahveydi gerçekten, kompleks bir kahveydi ve uygun fiyatlıydı.
Bu kahveyi şubat 2023 te Guatemala'ya yaptığımız seyahatte çok severek seçmiştik, sonrasında da seçkimize eklendi. Yaklaşık 8 çuval kadar alım yaptık ve malesef stokları kalmadı.
Tedarikçimiz bu kahveden yıl sonunda 50 çuval daha getirdi ama bizim aldığımız lot ile kıyaslandığında farklı bir lezzet profili vardı, bizim sunduğumuz kahve main crop denilen ana hasat iken şu an piyasada bulunan fly crop denilen ikinci hasat olan kahve, bu sebepten farklı lezzetleri mevcut. Bu sebepten devam ettirmedik.

Primavera favori kahvesi yaa. Keşke devamlı olsaydı
Yeni kahvelere yol açıyoruz..
Şu an kavurmahanede kavrulmayı / satışa çıkmayı bekleyen 10 farklı lot var :)

Yakında da çok keyif alarak tasarladığımız bir yenilik ile karşınızda olacağız.
İstanbul ve Ankara kahve festivallerinde küçük ahşap standlarda katılıyoruz; bütün bu kahveleri tatmak için hepinizi bekliyor olacağız :coffee:🙏

İpucu alabilir miyiz? :)
Tabi ki memnuniyetle ☕

İlk sürprizimiz; Bizim için büyük bir yenilik olduğunu düşündüğüm ve 10 yıldır minimal ve basic tasarımı ile severek kullandığımız paket tasrımımızı yeniledik ve bu ay yeni tasarıma sahip kahve paketlerimize geçiş yapıyoruz. Bu paketleri tasarlarken hem estetik hem de karbon ayak izi konusunu ele almak istedik. Paketlerimizde aluminyum ya da herhangi bir metal kullanılmıyor ve yüzde yüz geri dönüştürülebilir bir malzeme ile üretilmiştir. Hafif ve içindeki çekirdeklere erişimi kolay olmasına da özen gösterdik. Farklı renk kombinasyonları ile de oldukça eğlenceli oldu. Şimdilik sadece 250 gram paketler hazır ama 1 kiloluk paketlerimiz de yakında hazır olacaklar.

İkinci yenilik ise; yeni kahveler ile alakalı. Bu hafta başı siteye 2 yeni kahve ekledik. Sayfa sonunda yer alıyorlar.

- El Salvador Finca El Gobiado Orange Bourbon Anaerobic Natural

- Colombia Hacienda El Obraje Caturra Washed

Üçüncü yenilik ise 2 farklı T Shirt tasarımı ile sınırlı sayıda ilk üretim T Shirtlerimiz olacak. Siyah ve beyaz iki renk seçeneği ile kalın kumaşa oversize fit kalıp çalıştık. Beyaz olan “fresh roasted coffee” temalı, siyah olan ise “çarpıntı club” temalı olacak şekilde yakında satışa çıkıyor.

İpuçları bu şekilde ☺️
İyi akşamlar diliyorum

Tabi ki memnuniyetle ☕

İlk sürprizimiz; Bizim için büyük bir yenilik olduğunu düşündüğüm ve 10 yıldır minimal ve basic tasarımı ile severek kullandığımız paket tasrımımızı yeniledik ve bu ay yeni tasarıma sahip kahve paketlerimize geçiş yapıyoruz. Bu paketleri tasarlarken hem estetik hem de karbon ayak izi konusunu ele almak istedik. Paketlerimizde aluminyum ya da herhangi bir metal kullanılmıyor ve yüzde yüz geri dönüştürülebilir bir malzeme ile üretilmiştir. Hafif ve içindeki çekirdeklere erişimi kolay olmasına da özen gösterdik. Farklı renk kombinasyonları ile de oldukça eğlenceli oldu. Şimdilik sadece 250 gram paketler hazır ama 1 kiloluk paketlerimiz de yakında hazır olacaklar.

İkinci yenilik ise; yeni kahveler ile alakalı. Bu hafta başı siteye 2 yeni kahve ekledik. Sayfa sonunda yer alıyorlar.

- El Salvador Finca El Gobiado Orange Bourbon Anaerobic Natural

- Colombia Hacienda El Obraje Caturra Washed

Üçüncü yenilik ise 2 farklı T Shirt tasarımı ile sınırlı sayıda ilk üretim T Shirtlerimiz olacak. Siyah ve beyaz iki renk seçeneği ile kalın kumaşa oversize fit kalıp çalıştık. Beyaz olan “fresh roasted coffee” temalı, siyah olan ise “çarpıntı club” temalı olacak şekilde yakında satışa çıkıyor.

İpuçları bu şekilde ☺️
İyi akşamlar diliyorum
Eylül ayında artık toplu alımda department çıkar umarım. Seçki baya çeşitlenecek gibi duruyor. Ve en sevdiğim yanı @metin in gerçekten her fiyat diliminde kaliteli çekirdek sunması. Elimdeki kahveleri bu ay tüketip Eylül ayını bekliyor olacağım. Umarım Ankara festivali de yetişirse tadım yaparak stokları doldurmak çok keyifli olacak.

Geri