• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese selamlar
17 adet Lugmapata tadım seti siteye ekledik.
Kahvelerin kavurma tarihi 10.06.2022; yani tüketime hazır olarak gönderilecek.
Bilgilerinize.
Bu bildirimi görür görmez siparişimi verdim çok teşekkürler, ilginiz ve kampanyanız için

Kahve kavrumlarının fazlasıyla iyi ve dengeli olduğunu söyleyebilirim. Bu konuya dikkat edenler gönül rahatlığı ile satın alabilir.
Ancak sanıyorum açık kavrum kahvelerin tadının oturması kavrumdan sonra 18-21 gün sürecek.
Bu konuda tecrübesi olan var mı?

Ecuador Typıca çok zarif bir kahve.Asiditeye bayıldım.Uzun zamandır Department almıyordum.Kavrum başarılı gerçekten.Sitedeki tarif de tam isabet.

Kahve kavrumlarının fazlasıyla iyi ve dengeli olduğunu söyleyebilirim. Bu konuya dikkat edenler gönül rahatlığı ile satın alabilir.
Ancak sanıyorum açık kavrum kahvelerin tadının oturması kavrumdan sonra 18-21 gün sürecek.
Bu konuda tecrübesi olan var mı?

Ecuador Typıca çok zarif bir kahve.Asiditeye bayıldım.Uzun zamandır Department almıyordum.Kavrum başarılı gerçekten.Sitedeki tarif de tam isabet.
Afiyet olsun :coffee::)
Gaz salınımı için tavsiyemiz minimum 1 hafta beklemek, ancak 2. haftadan sonra 4. haftaya kadar tam performans almak için en ideal süreler.

department ile tek deneyimim la majada ile olmustu ve oldukca uzucuydu. bir daha kullanmamakbuzere kapamistim defterini ancak mevcut kahvelerini gorunce agzimin suyu akti :(
omni kavurum notunu da gorunce iyice kararsiz kaldim tekrar ayni tecrubeyi yasar miyim diye :/

department ile tek deneyimim la majada ile olmustu ve oldukca uzucuydu. bir daha kullanmamakbuzere kapamistim defterini ancak mevcut kahvelerini gorunce agzimin suyu akti :(
omni kavurum notunu da gorunce iyice kararsiz kaldim tekrar ayni tecrubeyi yasar miyim diye :/
Merhaba
La Majada daha klasik tarafta bir kahve ve hem tat profili hem de fiyat performans olarak en çok tercih edilen kahvelerimizden biri.
Yaşadığınız deneyim konusunda da kahvenizden keyif almanız için elimizden geleni yapmak isteriz bunu bilmenizi isterim. :coffee::giggle:

Prımavera için reçete alabilir miyim . Forum üzerinden bir tane buldum fakat 2020'de girilmiş, kahve hasatları yıldan yıla değiştiği için güncel olmaz diye düşündüm.

Bugün Balat'taki şubelerinde El Gobiado'dan espresso içtim. İnanılmaz bir çekirdek. Kırmızı meyve şöleni resmen. Espresso için şiddetle tavsiye olunur. Ben 250 gr çekirdek aldım ve picopresso ile demlemelere başlayacağım haftaya. Primavera espresso shotı da denedim. Oldukça temiz, asit neredeyse yok, tek düze alışılmış bir Brezilya çekirdeği bence. Temiz, asit ve ekşilik sevmeyen, tatlı bir espresso arayanları memnun eder kanımca. Gobiado bambaşka ama. İlgilerinden dolayı cafe'deki arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum.

Firma: Coffee Department
Kahve: Ekvator-Lugmapata-Sidra
Kavurma Tarihi: 03.06.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: Chemex, Blooming sonrası (30 saniye-60mL)- İlk döküş (140 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 27 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -93
Demleme Süresi: 3.07

İlk Ekvator kahve deneyimim ve sonuç mükemmel.Çok canlı asitiditeye sahip bir fincan elde ettim.Yoğun greyfurt aroması soğudukça vişne daha baskın bitişte ben karayemiş benzettiğim bir tat profili çıktı.Fincan da profili bozan hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım.Emeğinize sağlık.

Costa Rica / Aquiares Estate için reçete alabilir miyim. Bulamadım sitede, CD sayfasında da yazmıyor.

Herkese merhaba
Öncelikle haziran ayında toplu alıma alternatif olarak bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Umarım alım yapan herkes için güzel bir kahve deneyimi olmuştur.
Tekrardan hepinize tüm ekip olarak çok teşekkür ederiz.
Güzel kahvelerle ve güzel muhabbetlerde görüşmek üzere.

Ayrıca Costa Rica Aquiares Estate Natural Anaerobic kahvemiz için tasarladığımız reçetemizi de buraya ve web sitemize ekliyorum.

Costa Rica Aquiares Estate Reçete.png

Gobiado espressoda 1/2 oranda "benim damak tadım özelinde" verim alamadığım senaryolar yaşattı.

Yani 100 ppm, 18/40 30 sn civarı demleme fazlaca asidik kaldı; böyle deneyimleyen arkadaşlara tavsiyem 18/50 gibi bir hedefi denemeleridir. 1/2 orandan daha fazla çözünme istiyor.

Gobiado espressoda 1/2 oranda "benim damak tadım özelinde" verim alamadığım senaryolar yaşattı.

Yani 100 ppm, 18/40 30 sn civarı demleme fazlaca asidik kaldı; böyle deneyimleyen arkadaşlara tavsiyem 18/50 gibi bir hedefi denemeleridir. 1/2 orandan daha fazla çözünme istiyor.
Selamlar Ömer bey
evet 18/50 reçeteleri de oldukça güzel sonuç veriyor :coffee:👍

Daha açılmamış paketlerim olsa da çok memnun kaldım kahvelerden.Ecuadorlar harikaydı.Gobaidoyla da birkaç gündür çok iyi shotlar alıyorum.Gerçekten elinize saglık @metin

Geri