Bu bildirimi görür görmez siparişimi verdim çok teşekkürler, ilginiz ve kampanyanız içinHerkese selamlar
17 adet Lugmapata tadım seti siteye ekledik.
Kahvelerin kavurma tarihi 10.06.2022; yani tüketime hazır olarak gönderilecek.
Bilgilerinize.
Kahve kavrumlarının fazlasıyla iyi ve dengeli olduğunu söyleyebilirim. Bu konuya dikkat edenler gönül rahatlığı ile satın alabilir.
Ancak sanıyorum açık kavrum kahvelerin tadının oturması kavrumdan sonra 18-21 gün sürecek.
Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Afiyet olsunEcuador Typıca çok zarif bir kahve.Asiditeye bayıldım.Uzun zamandır Department almıyordum.Kavrum başarılı gerçekten.Sitedeki tarif de tam isabet.
biz teşekkür ederiz ilgininizeBu bildirimi görür görmez siparişimi verdim çok teşekkürler, ilginiz ve kampanyanız için
Merhabadepartment ile tek deneyimim la majada ile olmustu ve oldukca uzucuydu. bir daha kullanmamakbuzere kapamistim defterini ancak mevcut kahvelerini gorunce agzimin suyu akti
omni kavurum notunu da gorunce iyice kararsiz kaldim tekrar ayni tecrubeyi yasar miyim diye :/

Selamlar Ömer beyGobiado espressoda 1/2 oranda "benim damak tadım özelinde" verim alamadığım senaryolar yaşattı.
Yani 100 ppm, 18/40 30 sn civarı demleme fazlaca asidik kaldı; böyle deneyimleyen arkadaşlara tavsiyem 18/50 gibi bir hedefi denemeleridir. 1/2 orandan daha fazla çözünme istiyor.
Bir başka bahara inşallah, aynı tarlanın yeni hasadı için çiftçi ile iletişimimiz devam ediyor.ecuadorlara yetisemedim ben son gun siparis gectigim icin :/