• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir kosta rica bir gobbiado da benden.

indirim kodunu bir türlü bulamadım. yardımcı olur musunuz

Muz tadım notu ender sanırım. Bir benzeri deneyimi Acuerdo Project'in karpuz tadım notu yazan kahvesinde yaşamıştım. Ay sonuna kadar mutlaka sipariş geçerim.

dark yavrum görünce dayanamadım. merakla bekliyorum.
@metin metin bey yeni brezilyada espressoda degassing icin en az kaç gün beklememizi önerirsiniz?

Muz tadım notu ender sanırım. Bir benzeri deneyimi Acuerdo Project'in karpuz tadım notu yazan kahvesinde yaşamıştım. Ay sonuna kadar mutlaka sipariş geçerim.
Evet oldukça tropikal bir karakteri var kahvenin, Centroamericano varyetesi olan bu kahve Latin Amerikadan Sarchimor ve Etiyopya'dan Sudan Rume varyetelerinin hibriti; oldukça farklı bir tür ve anaerobik fermantasyon için biçilmiş kaftan diyebilirim. Meyvenin içindeki şeker oranının yüksek olması sayesinde meyve halinde üzerindeki vahşi mayalar ile fermantasyon tanklarına alınıp anaerobik fermantasyon yapılıyor ve ardından da naturel kurutma sayesinde oldukça tropikal bir sonuç ortaya çıkıyor.

Evet oldukça tropikal bir karakteri var kahvenin, Centroamericano varyetesi olan bu kahve Latin Amerikadan Sarchimor ve Etiyopya'dan Sudan Rume varyetelerinin hibriti; oldukça farklı bir tür ve anaerobik fermantasyon için biçilmiş kaftan diyebilirim. Meyvenin içindeki şeker oranının yüksek olması sayesinde meyve halinde üzerindeki vahşi mayalar ile fermantasyon tanklarına alınıp anaerobik fermantasyon yapılıyor ve ardından da naturel kurutma sayesinde oldukça tropikal bir sonuç ortaya çıkıyor.
direk kendi ithalatınız mı bu kahve

costa rica rume sudan için kaç gün beklemeliyim?
Kahveler ilk 7 gün degassingini büyük ölçüde tamamlıyor, 10.gün tamamlanmış sayılıyor. Bu süreden sonra 1.ay sonuna kadar rn lezzetli hali sayılıyor. 1. Ay ile 2. Ay arası yavaş yavaş bayatlıyor diyebiliriz.

Costa Rica kahveleri geçen haftanın kavurmalarından hönderiliyor, yani size ulaştığında anında içilebilir durumda olacaklar diye düşünüyorum. :coffee:

Geri