Filtrede mi yoksa espressoda mı ateş ediyor ?Ağzımın içinde, her yudumda![]()
Filtrede mi yoksa espressoda mı ateş ediyor ?Ağzımın içinde, her yudumda![]()
Afiyet olsunAğzımın içinde, her yudumda![]()
Teşekkür ederim. Origami'de buzdağı su ve cafec traditional ile demliyorum.Afiyet olsun. Hangi yöntemle demlediniz?
FiltreFiltrede mi yoksa espressoda mı ateş ediyor ?
Herkese iyi pazarlar.
Bir çok forum üyesinin de talebi üzerine bir kampanya kodu oluşturmaya karar verdik.
Bu kod ile tüm kahvelerde ay sonuna kadar %25 indirim fırsatı sizleri bekliyor.
Kod: keyif
Herkese güzel bir yaz dileriz.![]()
kod: keyifindirim kodunu bir türlü bulamadım. yardımcı olur musunuz
Evet oldukça tropikal bir karakteri var kahvenin, Centroamericano varyetesi olan bu kahve Latin Amerikadan Sarchimor ve Etiyopya'dan Sudan Rume varyetelerinin hibriti; oldukça farklı bir tür ve anaerobik fermantasyon için biçilmiş kaftan diyebilirim. Meyvenin içindeki şeker oranının yüksek olması sayesinde meyve halinde üzerindeki vahşi mayalar ile fermantasyon tanklarına alınıp anaerobik fermantasyon yapılıyor ve ardından da naturel kurutma sayesinde oldukça tropikal bir sonuç ortaya çıkıyor.Muz tadım notu ender sanırım. Bir benzeri deneyimi Acuerdo Project'in karpuz tadım notu yazan kahvesinde yaşamıştım. Ay sonuna kadar mutlaka sipariş geçerim.
direk kendi ithalatınız mı bu kahveEvet oldukça tropikal bir karakteri var kahvenin, Centroamericano varyetesi olan bu kahve Latin Amerikadan Sarchimor ve Etiyopya'dan Sudan Rume varyetelerinin hibriti; oldukça farklı bir tür ve anaerobik fermantasyon için biçilmiş kaftan diyebilirim. Meyvenin içindeki şeker oranının yüksek olması sayesinde meyve halinde üzerindeki vahşi mayalar ile fermantasyon tanklarına alınıp anaerobik fermantasyon yapılıyor ve ardından da naturel kurutma sayesinde oldukça tropikal bir sonuç ortaya çıkıyor.
evet, Ally Coffee'den geçen ay ithal edildi.direk kendi ithalatınız mı bu kahve
costa rica rume sudan için kaç gün beklemeliyim?1 hafta ila 10 gün yeterli olacaktır degassing için.![]()
Kahveler ilk 7 gün degassingini büyük ölçüde tamamlıyor, 10.gün tamamlanmış sayılıyor. Bu süreden sonra 1.ay sonuna kadar rn lezzetli hali sayılıyor. 1. Ay ile 2. Ay arası yavaş yavaş bayatlıyor diyebiliriz.costa rica rume sudan için kaç gün beklemeliyim?
Metin bey ally coffee'yi şöyle gezdim de çok güzel kolombiya kahveleri var. Gözlerimi alamadımevet, Ally Coffee'den geçen ay ithal edildi.
evet baya iyi kahveleri var, bu hafta world of coffee'de hepsini tadıp aralarından seçmeyi ümit ediyoruz.Metin bey ally coffee'yi şöyle gezdim de çok güzel kolombiya kahveleri var. Gözlerimi alamadım![]()