• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese iyi pazarlar,

Geçtiğimiz sene haziran ayında Ekvador’a yaptığımız seyahat ile ilgili küçük bi video hazırladık.

Linkini buraya bırakıyorum, keyifli seyirler.

Ekvador'dan Kahve Tarlası alasım geldi :D :)

Kahvem bitmek üzereyken balattan uzanan yardım eli🙂🙂

Çikolata ve kakao tatlarını sevenlere kalpten bir tavsiye, La Majada

IMG_20200922_181046_755.jpg

Yeni aldığım El salvador Cuzcachapa ' da böyle bir çekirdek çıktı ( Paketin çoğu böyle değil ) Ne olabilir acaba ?

Ekli dosyalar

• 20201029_132205.jpg
    20201029_132205.jpg
    97.4 KB · Görüntüleme: 165
  • 20201029_132245.jpg
    20201029_132245.jpg
    98.1 KB · Görüntüleme: 165
El Paraiso gelmiş ama 250 gramı 150 tl o_O Üç basamaklı fiyatlara alışacağız galiba.

Tabii ki ben de alışmak istemiyorum, kaygımı dile getirmek istedim sadece.

hocam onun çözümü basit. almıyoruz olup bitiyor ;) bir de onun bir adım sonrası var, o daha güzel. bu fiyatlarla bir çoğumuz 2021 de kendi yeşilimizi kavurmaya başlayacağız.

hocam onun çözümü basit. almıyoruz olup bitiyor ;) bir de onun bir adım sonrası var, o daha güzel. bu fiyatlarla bir çoğumuz 2021 de kendi yeşilimizi kavurmaya başlayacağız.
Birkaç arkadaşımızı seçelim, İtalya'ya kavrum eğitimine yollayalım. Masraflarını forumca karşılayalım, bir de ortaklaşa kavrum makinesi alalım foruma ait, kavursun dursunlar bize maaşlı olarak :). Bırakacakları zaman da başka arkadaşları eğitsinler. Piyasaya da satarız. Çok daha ucuza gelir.

Ne güzel fantezi oldu 😁

Birkaç arkadaşımızı seçelim, İtalya'ya kavrum eğitimine yollayalım. Masraflarını forumca karşılayalım, bir de ortaklaşa kavrum makinesi alalım foruma ait, kavursun dursunlar bize maaşlı olarak :). Bırakacakları zaman da başka arkadaşları eğitsinler. Piyasaya da satarız. Çok daha ucuza gelir.

Ne güzel fantezi oldu 😁

gerçekleşmesi gerçekten zor ama güzel hayal :)

gerçekleşmesi gerçekten zor ama güzel hayal :)
Bizim için zor belki ama zorlamayacak kahve kavuran o kadar firmamızdan hangisi yurt dışında profesyonel bi eğitim aldı; bundan da pek emin olamıyorum.

Fiyat olarak çok iyi bence kaçırılmaması gereken fırsat. Bileğin fıraydeyi böyle olur.

100 gr - 250 TL

bu kahve hayatımda denediğim en kötü kahvelerden birisi hatta belki en kötüsü. nasıl Blue mountain anlamadım. Cold brew'le bile gitmez, yanık plastik kablo kokusu gibi bir kokusu veriyor öğütüm sırasında. şimdi görünce canım sıkıldı yine.. (n)

Aslında bu çekirdeği saymazsak cd hesaplı kalıyor diğerine göre 🤔 Cuzcacapha ve El Borbollon %50 daha pahalı espresso çekirdeklerinden daha iyiydi. Bazı %100 daha pahalı çekirdekler de var ki girmiyorum o konuya :)

El Paraiso'dan Ada Çayı, Yeşil Elma, Mandalina çıkartmak mı e bizim bahçede bol bol Mandalina yeşil Elma var sıkar sıkar içerim ekşili ekşili en azından 150 Tl cebime kalır :D

Geri