İnanmaya devam edin çünkü güzelhayatımda ilk defa 1 kg kahve aldım
EL SALVADOR / FINCA EL GOBIADO (FİLTRE)
güzel çıkacağına inanıyorum![]()
Comandante 22 click, Origami Dripper S + Wave 155 filter
15 gr kahve, 240 gr su (1/16 oran)
Su Erikli Uludağ, sıcaklık 93 derece
50 gr su ile 45 sn blooming, kalan suyu 70+70+50 gr
Demleme süresi 3:00 dakika
Çok teşekkür ederim, 12242 numarasıyla sipariş verdim.Not kısmına yazarsanız yardımcı oluruz tabi
espresso özel kavrumları geçtik artık aromatik çekirdek bile bulmak zorken kiloluk alımda ucuza gelmesinden dolayı alacağım.Anasora espressoda üzer mi acaba![]()
Niye yahu her yerde süper espresso blendler var cikolata, fındık notalıespresso özel kavrumları geçtik artık aromatik çekirdek bile bulamk zorken kiloluk alımda ucuza gelmesinden dolayı alacağım.
Merhaba, not kısmına ne zaman kargolanmasını istediğinizi yazabilir misiniz size zahmet, ona göre sıraya alıyoruzSelam Metin bey, indirim koduyla şimdi 2 paket kahve siparişi versem 3 hafta sonra kavurup gönderebilir misiniz, ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.
Pedra Azul'cular toplaşın.Merhaba, not kısmına ne zaman kargolanmasını istediğinizi yazabilir misiniz size zahmet, ona göre sıraya alıyoruz
İyi günler
Pedra Azul olmadan o sipariş eksik kalır.Son güne anasora ve shanga ile katıldım. Teşekkürler @metin .
Elim gitti geldi. Daha bunun Şubat alımı var.Pedra Azul olmadan o sipariş eksik kalır.![]()