• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gobiado yu az daha bende 1 kg geçicektim, sonra durdurdum kendimi 500 gr verim dedim Amerikan Express ödeme kabul etmedi site. Acaba diyorum bu bir işaret mi😁😁

French press demleme yapacağım, tavsiye ettiğiniz, demlemesi bir acemiyi zorlamayacak bir çekirdek tavsiyeniz var mıdır?

@metin Bey dükkandan al secenegimiz yok mu? Indirim koduyla simdi sipariş geçsem yarin tüm gün Beşiktaş-Nisantasi taraflarındayım..

8 Ocak kavrumlu El Salvador Finca El Gobiado'yu denedim. Çekirdekler homojen kavrulmuştu. Kayısı ve bal tatlılığında, yoğun gövdeli bir kahveydi. Çok tatlı bir kahve olduğu için 2. bardak bayabilir. Ben çok beğendim.

Kullandığım tarif şu şekilde;
Comandante 22 click, Origami Dripper S + Wave 155 filter
15 gr kahve, 240 gr su (1/16 oran)
Su Erikli Uludağ, sıcaklık 93 derece
50 gr su ile 45 sn blooming, kalan suyu 70+70+50 gr
Demleme süresi 3:00 dakika

Son düzenleme:
1625 gr kahve siparişi vermişken son dakika golü yedim. Yeni kahvelerden 1000 gr daha sipariş verdim. Hakkımda hayırlısı :)

Anasora espressoda üzer mi acaba 🤔

Son düzenleme:
espresso özel kavrumları geçtik artık aromatik çekirdek bile bulamk zorken kiloluk alımda ucuza gelmesinden dolayı alacağım.
Niye yahu her yerde süper espresso blendler var cikolata, fındık notalı 🤔

Selam Metin bey, indirim koduyla şimdi 2 paket kahve siparişi versem 3 hafta sonra kavurup gönderebilir misiniz, ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.

İndirim olduğunu bilmeden Pedra Azul almıştım geçen hafta, şimdi arkadaşın fikri kafama yatınca başka bi sipariş daha geçtim.

20 gün diye açıklama kısmına belirttim ben de @metin bey. Buradan da yazayım istedim :)

Bu arada Pedra Azul espresso için de mükemmelmiş onu anlamış oldum. Resmen benim zevkime göre özel olarak üretilmiş.

Kavurma kalitesi de çok güzeldi, teşekkürler :)

Son güne anasora ve shanga ile katıldım. Teşekkürler @metin .

Geri