Afiyet olsun üstat
Maglie için
@kahuna da aynı yorumu yapmıştı. Elimde henüz açmadığım bir paket var. Ben de sabırsızlıkla degass bekliyorum
Ivica ile hem ben hem de
@mimds Denizhan ağabey, müteaddid defalar görüştük ve gümrük düzenlemesi için bazı önerilerde bulunduk. Sanırım bunlar işe yaramış. Önceden Ivica faturaya tek bir kahve, karşısına da bedelini yazıyordu. Şimdi her bir kahve için ayrı sütun ve fiyat var. Tabi bu da gümrük işlemlerini kolaylaştırıyor. Size de makul bir fiyat çıktğına sevindim.
Circulor kahvelerini, tabi-ri caizse "arap atı"na benzetiyorum. 10. günden sonra lezzeti alıyorsunuz, çok beğeniyorsunuz ama 15'ten sonra başka bir seviyeye çıktığını görüyorsunuz. Bunu çok müşahede ettim. Size de tavsiyem kahveyi 10. günden sonra tüketmeye başlamaktır.
Tam bu noktada kritik bir husus var, o da kahvenin paketini açtıktan sonra hemen tüketmeye başlamamak, paketi havalandırıp geri kaptmak ve 24 saat sonra tüketmeye başlamak. Biliyorum dıdının dıdısı ama inanın bana, fayda göreceksiniz. Zira paketler valfsiz, gaz salınımı olmuyor. Bu durum bazen tada etki edebiliyor. Dediğim gibi yaparsanız, farkı görürsünüz. Örneğin, öyle sanıyorum ki, bir sonraki Maglie demlemenizi ilk yaptığınızdan daha çok seveceksiniz.
Su Ivica kahveleri gerçekten önemli. Ben uzun zamandır Aquacode kullanıyorum. Ivica kendi kahveleri için, özellikle Geshalar için 10-50 ppm arasını tavsiye ediyor. Aqucode ile ben ise en iyi neticeyi 35-40 ppm arasında aldım.
Siz de bana bir adres gönderin lütfen, size de bir şase Aquacode göndereyim.