• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

250g (Customer Expectancy Price) ve 250g (True Development Cost) diye farklı fiyatlandırma gördüm aynı gram için, ilginç geldi 🤔

250g (Customer Expectancy Price) ve 250g (True Development Cost) diye farklı fiyatlandırma gördüm aynı gram için, ilginç geldi 🤔
Altında ayrıntılı açıklaması var ama yeterli olmayabilir.

Ben bu iki fiyatı şöyle anladım:

CEP müşterinin ödemek istediği bedel
TDC ise tohumdan fincana kadar total maliyetin karşılığı olan fiyat.

Ivica’ya aslında TDC üzerinden ödemeyi arzu ettiğimi ama bunu karşılayamacağımı söylemiştim. Sanıyorum farkındalığı artırmak için biraz da iki seçenek koyuyor

Bu kahve İvica'nın ortağı ile birlikte Kenya'da ürettikleri bir kahve, yani kendi ürünü... O fiyatı da emeklerinin asıl karşılığı olarak koymuş, bir kaç kavurucuda daha, galiba Drop'daydı ve bağış amacı ileydi, buna benzer bir yaklaşım görmüştüm... bizler doğal olarak hep cebimize yansıyan satış fiyatı ile ilgileniyoruz ancak bir de olayı diğer cephesi var, o da o fiyata satılmayacağını biliyor ancak farkındalık oluşturmayı amaçlıyor...

Aslında Kenya için 2 farklı sabit fiyat değilde, minimum fiyat olmak üzere istediğin kadar öde şeklinde uygulama olabilirmiş.
18€ ile 81€ arasında büyük fark var.

Aslında Kenya için 2 farklı sabit fiyat değilde, minimum fiyat olmak üzere istediğin kadar öde şeklinde uygulama olabilirmiş.
18€ ile 81€ arasında büyük fark var.
o fiyata alacak olan babayiğit üreticiye emeğinin gerçek fiyatını ödemiş olacak ama bizden öyle babayiğit çıkması pek olası değil tabii... çok da takılmamak lazım, Ivıca bu işte dünkü çocuk değil, amaç belli...

Bir grup arkadaşla güzel bir alım gerçekleştirdik. Kısmetse her ay tekrarlamayı düşünüyoruz.

Böyle bir imkânı temelde burası, kahve kulübü bize sağladı. Başta @NoDRaC Suat ve Ivica ile bizi tanıştıran Denizhan abi olmak (@mimds )üzere emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 11171
Kenya Ruby Batian alınmış çokca (y) Geçen ay almıştım. Bizim evde çok sevildi. Keyifli kahve. Afiyet olsun.:)

İkinci el alanına arada bir göz atayım belki satmak isteyen olur 😀 şaka bir yana afiyet olsun arkadaşlar güzel bir alım olmuş 😊

20210526_142304.jpg

İlk kez sağolsun @cayisse aracılığı ile denemiştim
Şimdi kiloluk alım yaptım
Kavrum tarihinden 3 gün sonra elimdeydi kahveler.
Kiloluk alınca fiyat olarak daha uyguna geliyor. Sağolsun küçük bir süpriz de eklemiş

Etiyopya ch'ire ameli
Washed heirloom bir kahve
İlk alımımda, 4*60cc 16/240gr demlemede yoğun çiçeksi ve orta gövdeli bir kahveydi
Bu seferki degassingi de heyecanla bekliyoruz efenim :)

Edit: yanlış bilgi

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 13107

İlk kez sağolsun @cayisse aracılığı ile denemiştim
Şimdi kiloluk alım yaptım
Kavrum tarihinden 3 gün sonra elimdeydi kahveler.
Kiloluk alınca fiyat olarak daha uyguna geliyor. Üstelik kargo da ücretsiz. Sağolsun küçük bir süpriz de eklemiş

Etiyopya ch'ire ameli
Washed heirloom bir kahve
İlk alımımda, 4*60cc 16/240gr demlemede yoğun çiçeksi ve orta gövdeli bir kahveydi
Bu seferki degassingi de heyecanla bekliyoruz efenim :)
kaç günde ulaştı kahveler?

bu arada afiyet olsun :)

Geri