![]()
KENYA Ruby Batian Natural Hypoxia PureProcess
"The initial experimental cherries underwent a manual de-hulling procedure, all by hand. 100g of green coffee absorbs 8 hours of manual labor. This led us to better understand in which direction the coffee was heading."Ivica CvetanovskiFounder, Coffea CirculorFLAVOR ALGORITHM AND DESIGN Ivica...coffeacirculor.com
Altında ayrıntılı açıklaması var ama yeterli olmayabilir.250g (Customer Expectancy Price) ve 250g (True Development Cost) diye farklı fiyatlandırma gördüm aynı gram için, ilginç geldi![]()
o fiyata alacak olan babayiğit üreticiye emeğinin gerçek fiyatını ödemiş olacak ama bizden öyle babayiğit çıkması pek olası değil tabii... çok da takılmamak lazım, Ivıca bu işte dünkü çocuk değil, amaç belli...Aslında Kenya için 2 farklı sabit fiyat değilde, minimum fiyat olmak üzere istediğin kadar öde şeklinde uygulama olabilirmiş.
18€ ile 81€ arasında büyük fark var.
Toplu alimda deneme firsatim oldu gayet keyifliydi hatta ben tek almistim baya iyiydiArkadaşlar espressoda Circulor kahvelerini deneyimleyen oldu mu?
Hocam paylaşmak isterseniz hayır dememBir grup arkadaşla güzel bir alım gerçekleştirdik. Kısmetse her ay tekrarlamayı düşünüyoruz.
Böyle bir imkânı temelde burası, kahve kulübü bize sağladı. Başta @NoDRaC Suat ve Ivica ile bizi tanıştıran Denizhan abi olmak (@mimds )üzere emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 11171
Hocam paylaşmak isterseniz hayır demem![]()
Kenya Ruby Batian alınmış çokcaBir grup arkadaşla güzel bir alım gerçekleştirdik. Kısmetse her ay tekrarlamayı düşünüyoruz.
Böyle bir imkânı temelde burası, kahve kulübü bize sağladı. Başta @NoDRaC Suat ve Ivica ile bizi tanıştıran Denizhan abi olmak (@mimds )üzere emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 11171
6 arkadaş onu tercih etti. Zaten stok sonuna gelmişler.Kenya Ruby Batian alınmış çokcaGeçen ay almıştım. Bizim evde çok sevildi. Keyifli kahve. Afiyet olsun.
![]()
kaç günde ulaştı kahveler?Ekli dosyayı görüntüle 13107
İlk kez sağolsun @cayisse aracılığı ile denemiştim
Şimdi kiloluk alım yaptım
Kavrum tarihinden 3 gün sonra elimdeydi kahveler.
Kiloluk alınca fiyat olarak daha uyguna geliyor. Üstelik kargo da ücretsiz. Sağolsun küçük bir süpriz de eklemiş
Etiyopya ch'ire ameli
Washed heirloom bir kahve
İlk alımımda, 4*60cc 16/240gr demlemede yoğun çiçeksi ve orta gövdeli bir kahveydi
Bu seferki degassingi de heyecanla bekliyoruz efenim![]()
Teşekkürlerkaç günde ulaştı kahveler?
bu arada afiyet olsun![]()
Teşekkürler
19 mayısta sipariş vermiştim. 23 mayısta kavrulmuş görünüyor. Pazartesi kargoya verilmiş. Bugün elimdeydi.
Evet dhl expressDHL Express mi?
Evet dhl expre