Afiyet olsun, @batugen in clever tarifi ile mi denediniz yoksa kendi tarifinizle mi?Yeni Santa Rosa harika![]()
Teşekkür ederim. Tarifi switch’e uyarladım diyebiliriz. CMD 24 klik ve su olarak Nestle kullandım. Filtre ise Abaca.Afiyet olsun, @batugen in clever tarifi ile mi denediniz yoksa kendi tarifinizle mi?
Bu eski Santa Rosa değil... Güzelim Santa Rosa gitmiş yerine ne gelmiş...Yeni Santa Rosa harika![]()
Nasıl gelmiş? İyi mi? kötü mü? AnlamadımBu eski Santa Rosa değil... Güzelim Santa Rosa gitmiş yerine ne gelmiş...
Bunlara alışık olunca şaşırdım doğrusu
Örnekler...
Worka (Null)
Lakto Fermante (Kronotrop)
El Boqueron (Probador)
Ana Sora (Kahve Fabrikası)
...
Afiyet olsun indirimi kaçırdım üzüldüm şimdiYeni Santa Rosa harika![]()
İyiymişNasıl gelmiş? İyi mi? kötü mü? Anlamadım
merak ettim degassing bekliyorum da![]()
Boş kahve getirmiyor. İyi kavuruyor. Fiyatları da abartmıyor.Santa rosa ile peru sipariş verdim. İndirim olsun olmasın en çok tercih ettiğim türk kavurucu kendileri.
Ben de 1 kg santa rosa aldim ,farkli tadimlik rica etmistim iyi edememisim kutunun icinde aradim ama bulamadimKahveler ulaştı. Colombia finca circassia için tadımlık rica etmiştim , göndermişler sağ olsunlar. Yeni kahve paketleri çok hoşuma gitti. Çok daha sağlam ve elit görünüyorlar. Şimdi degas bekleme zamanı.