• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Celsius Coffee Roastery

Bugün kahvelerim geldi gerçekten çok memnun kaldım.
Amkayı denedim ilk olarak beğendim açıkçası öğütücüm pek iyi değil lezzet konusunda sorun yaşamamak için kahveleri çekilmiş istedim bu konuda gergindim ama sorun yok gibi sitedeki reçeteye uygun yaptım hoşuma gitti zamanla daha iyi olacak sanki.
Bu arada gün içinde WhatsApp üzerinden iletişime geçip değişiklik yapmıştım fiyat farkı çıkmasına rağmen almadılar mahçup oldum akşama da kahvem geldi buradan tekrar teşekkür ederim. İletişim ilgi kahve herşey harika.

Görüştüğümde kargo yerine 'ekstra kahve' göndereceklerini belirtmişlerdi ama maalesef kargoda siparişim dışında ekstra bir şey yoktu, merakla bekliyorduk ekstrayı :(

Görüştüğümde kargo yerine 'ekstra kahve' göndereceklerini belirtmişlerdi ama maalesef kargoda siparişim dışında ekstra bir şey yoktu, merakla bekliyorduk ekstrayı :(
Merhaba, Yanlışlıkla ücretli kargoyu seçtiğiniz için iptal ile uğraşmamanız adına ekstra kahve gönderelim demiştik. Whatsapp, ınstagram, mail ve forum dm olmak üzere tam 4 farklı yerden siparişlerle ilgili soru ve talep gelmekte. Aşırı yoğunluktan kaynaklı, atölye ile iletişim problemi yaşanmakta black friday siparişleri ni yetiştirmeye çalışıyoruz. İnanın çok kolay olmuyor. Yarın tarafınıza merakla beklediğiniz ekstra numune çekirdek gönderimini sağlayacağız. Sevgiler ♥️

Merhaba, Yanlışlıkla ücretli kargoyu seçtiğiniz için iptal ile uğraşmamanız adına ekstra kahve gönderelim demiştik. Whatsapp, ınstagram, mail ve forum dm olmak üzere tam 4 farklı yerden siparişlerle ilgili soru ve talep gelmekte. Aşırı yoğunluktan kaynaklı, atölye ile iletişim problemi yaşanmakta black friday siparişleri ni yetiştirmeye çalışıyoruz. İnanın çok kolay olmuyor. Yarın tarafınıza merakla beklediğiniz ekstra numune çekirdek gönderimini sağlayacağız. Sevgiler ♥️
Yine merakla beklemedeyiz ❤️ :D

@CelsiusCoffeeRoastery Bugün elime ulaşan kahvelerde kavrum tarihini göremedim de degassing için ihtiyacım olacak sanırım yardımcı olabilir misiniz acaba ?

Evde bir sürü kahveye ek celsius'tan iki paket kahve gelince bunları en az 3 gün bekleteceğim dedim ama Kolombiya Salado 1. günde elendi. Eve uzun zamandır kolombiya girmemişti...

Ben çok beğendim. Kavrumu çok yerinde geldi bana. İlk yudumlar bana çikolatamsı geldi ama las lajas veya mam'daki gibi kakao değil daha yumuşak bi biçimde. Sonra her yudumda asiditeye bir adım daha yaklaştım. Tatlılık sonuna kadar hissediliyordu. Ben meyve tatlarıyla çok eşleştiremem. Duttur limondur bunları bilmem ama tadım notlarına bakarak hafiften elma diyebilirim :D

Siparişi black friday kampanyasından verdim ve sipariş notuna stok durumuna göre daha sonra gönderim yapar mısınız dedim. Hatta buradan da mesaj yazdım. Yine de mesajıma cevap verilmeden ve benle iletişim kurulmadan siparişim kargoya verilmiş. Yoğunluğu anlarım da bir mesaja cevap vermek çok zor olmamalı. Açıkçası iletişim kuramadığım firmalar bana ön yargı oluşturuyor ve ürünleri mükemmel dahi olsa ilgilenmiyorum. Bu kahveyi de geldiği gibi bir arkadaşıma hediye edeceğim. Bir daha da kampanya dönemlerinde firmaların yardımcı olacağını düşünüp gereğinden fazla kahve alımı yapmayacağım.

Gelmedi hocam sadece 2 paket kahve çıktı kutudan başka bişey yok
Merhaba. Normalde hiç atlamadığımız bir konu ama lütfen kusura bakmayın. Kahveler 26 Kasım günü kavruldu. Eksik bilgi kartlarıda tarafınıza mail atıldı. Sevgiler ♥️

Siparişi black friday kampanyasından verdim ve sipariş notuna stok durumuna göre daha sonra gönderim yapar mısınız dedim. Hatta buradan da mesaj yazdım. Yine de mesajıma cevap verilmeden ve benle iletişim kurulmadan siparişim kargoya verilmiş. Yoğunluğu anlarım da bir mesaja cevap vermek çok zor olmamalı. Açıkçası iletişim kuramadığım firmalar bana ön yargı oluşturuyor ve ürünleri mükemmel dahi olsa ilgilenmiyorum. Bu kahveyi de geldiği gibi bir arkadaşıma hediye edeceğim. Bir daha da kampanya dönemlerinde firmaların yardımcı olacağını düşünüp gereğinden fazla kahve alımı yapmayacağım.
Merhaba. Kesinlikle zor olmamalı çok haklısınız. Tek cevaplamadığımız mesaj sizinki olmuş gerçekten 🙁 Atlamışız ne yazık ki. Kahveyi 3 hafta sonra gönderim talebiniz inanın çok zor. Hele ki kampanya dönemlerinde imkansıza yaklaşıyor. Mesela Nyabumera tükendi. 150gr siparişiniz için bizim 3 hafta minumum 2kg yeşil çekirdek saklamamız gerekecekti. Keza Amka’da kririk seviyede. Mesaj konusunda kesinlikle haklısınız. Ama diğer taraftanda nolur bizi anlayışla karşılayın. Sevgiler ♥️

Merhaba. Kesinlikle zor olmamalı çok haklısınız. Tek cevaplamadığımız mesaj sizinki olmuş gerçekten 🙁 Atlamışız ne yazık ki. Kahveyi 3 hafta sonra gönderim talebiniz inanın çok zor. Hele ki kampanya dönemlerinde imkansıza yaklaşıyor. Mesela Nyabumera tükendi. 150gr siparişiniz için bizim 3 hafta minumum 2kg yeşil çekirdek saklamamız gerekecekti. Keza Amka’da kririk seviyede. Mesaj konusunda kesinlikle haklısınız. Ama diğer taraftanda nolur bizi anlayışla karşılayın. Sevgiler ♥️
Merhaba, cevabınız için teşekkürler. Mesajımda özellikle belirtmiştim stok durumu uygunsa diye. Ben sadece iletişim kurmamanız konusunda şikayetimi bildirdim. Hem siparişe yazdığım not hem buradan cevap vermemeniz nedeniyle bu sitemim ortaya çıktı. Sonuçta sanırım gözden kaçmış bu nedenle sorunum çözülmüş oldu. Açıklamanız için tekrar teşekkürler.

Tanzanya'yı kutusundan şimdi çıkardım da... Kilitli ambalajınızda bitti bir noktada galiba. Valfli ambalaj ancak açtıktan sonra ambalajında saklamak mümkün değil kilidi yok.
Neler bitmedi ki gerçekten 🤦🏻‍♂️ Allahtan eski ambalajlarımış vardı da bir parti kahveyi onlarla gönderdik. Bugün 5000 zipli,valfli flatbottom ambalajımız gelmiş. Uzunca bir süre sorununuz olmayacak artık ♥️

Geri