• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Celsius Coffee Roastery

Sevgili Celsius,

Açık-koyu kavrum ayrımı yapmanız harika. Siteniz çok güzel. Her şey çok anlaşılır ve renkli. Cold drip şişeleriniz süper gözüküyor. Buraya kadar harika :)

Fakat 40 liralık kahve de almak istesem, 400 liralık kahve de almak istesem 10 lira kargo ücreti ödemek durumundayım. Birincisi yüksek bir ücret değil mi, ikincisi belirli bir alımdan sonra kargo ücreti kaldırılamaz mı?

👋
100 liraya tamamlayip bakar mısnız ? Bende ucretsiz gonderim çıktı

Mikrolot olan ilgimi çekti benim.Muhtemelen 150 gr birinden ekleyeceğim.Adado ve çelektuyu 2 ay önce boxxdan denemiştim ama o zaman ekipman ve tecrube anlaminda zayiftım ikisi de tatmin etmemişti.Bir daha şans versem mi adadoya? Çok çiceksi midir?
Yakın zamanda probador ve baristocrat dan adado denedim.İkisi de birbirinden tamamen farklıydı.Sanırım hem tedarikçisi hem de tadım notları olarak bu adado da diğer ikisinden farklı gibi duruyor.

Oğuzhan Bey merhaba. Paket konusunda gerçekten çok haklısınız. Paket çözülse kutuda problem oluyor, kutuyu halletsek içersinde ki ambalaj dert. İnanın arayış içerisindeyiz. Çok yakın bir sürede çözüm üreteceğimize inanıyoruz. Samambaia konusunda sizinle bir kaç kez sosyal medyadan iletişime geçmiştik. Gerçekten talihsiz bir durum olmuş. Çekirdekte de bir problem oluşmuş olabilir. Biz pazartesi günü kavrumundan size yeniden gönderelim çekirdeği. Degassing sürecinden sonra yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağız. Sevgiler.
Merhaba, öncelikle bu ince davranışınız için teşekkür ederim :). Gerçekten çok şey deneyip sonuç alamadım, cuhelelektu’yu da o kadar çok beğendim ki en son herhalde ben Brezilya kahvesinin tadını alamıyorum, damağıma uymuyor dedim :). Paket Hakkinda çalışmanız olmasına da çok memnun oldum çünkü baya ilgi çekici çekirdekler görüyorum sitenizde hepsine içim gidiyor açıkçası. Bu forumda herkes de kaliteli zipli bir paketi hoş görüntüye tercih eder diye düşünüyorum.
Kahveserlerin geri dönüşlerini ciddiye aldığınız için teşekkür ediyorum, görüşmek üzere.

Çok çeşit var girip girip karar veremeyince çıkıyorum :) Kenya tamam da yanına çok pahali olmayip gövdeli düz kahve baktım.Ama aklım yine afrikalara kayiyor
Daha da çeşitlenecek gibi gözüküyor 💪 Çok acayip çekirdeklerle karşılaşıyoruz bu dönem. Kenya tamam ise yanına Nyamwenda yakışır 😊

Mikrolot olan ilgimi çekti benim.Muhtemelen 150 gr birinden ekleyeceğim.Adado ve çelektuyu 2 ay önce boxxdan denemiştim ama o zaman ekipman ve tecrube anlaminda zayiftım ikisi de tatmin etmemişti.Bir daha şans versem mi adadoya? Çok çiceksi midir?
2020 hasatı iki Etiyopya çekirdeğimizde. Adado neredeyse hiç çiçeksi değil. Adeta bir meyve suyu🤤

Merhaba, öncelikle bu ince davranışınız için teşekkür ederim :). Gerçekten çok şey deneyip sonuç alamadım, cuhelelektu’yu da o kadar çok beğendim ki en son herhalde ben Brezilya kahvesinin tadını alamıyorum, damağıma uymuyor dedim :). Paket Hakkinda çalışmanız olmasına da çok memnun oldum çünkü baya ilgi çekici çekirdekler görüyorum sitenizde hepsine içim gidiyor açıkçası. Bu forumda herkes de kaliteli zipli bir paketi hoş görüntüye tercih eder diye düşünüyorum.
Kahveserlerin geri dönüşlerini ciddiye aldığınız için teşekkür ediyorum, görüşmek üzere.
Tabii ki almak zorundayız. Sayenizde biz de kendimizi geliştiriyoruz. Pazartesi günü taptaze Samambaia’nız kargoda. Görüşmek üzere 👋♥️

Uzun süredir gözüme kestirdiğim Kenya Barichu ile Etiyopya Adado siparişimi an itibarıyla verdim, merakla bekliyorum.
Yanına harika bir de Nyabumera ekliyoruz o zaman denemeniz için 🤘

@CelsiusCoffeeRoastery #5211 no.lu siparişi verdim.Varsa, bir türlü deneyemediğim Chelelektu eklerseniz mutlu olurum 🙈

Siparişim yola çıkmış, birkaç saate elimde olur muhtemelen. @ytghan dan aldığım istihbarata göre hem Kenya hem Adado 25 Ağustos kavrumluymuş :) Öncelikle hangisini açmamızı önerirsiniz yahut bir süre daha beklemeli miyiz demlemek için? Bir de varsa bu iki çekirdek için reçetenizi paylaşabilir misiniz? @CelsiusCoffeeRoastery

Siparişim yola çıkmış, birkaç saate elimde olur muhtemelen. @ytghan dan aldığım istihbarata göre hem Kenya hem Adado 25 Ağustos kavrumluymuş :) Öncelikle hangisini açmamızı önerirsiniz yahut bir süre daha beklemeli miyiz demlemek için? Bir de varsa bu iki çekirdek için reçetenizi paylaşabilir misiniz? @CelsiusCoffeeRoastery
Ahahahaha aynen sevindirici haber.Beklemeye gerek yok.Ama paketlerin acilen değismesini öneriyorum yetkili kişiye :) Dış karton güzel olsa da iç paket değisse iyi olur.Hediye kahve için ayrıca teşekkürler!

Geri