Merhaba,@OkanT Bey Selamlar, benim merak ettiğim bir konu var, hali hazırda kolombiyalar eski kavruma göre cupping yapıldı ve tadım notaları ona göre yazıldı sanıyorum, filtre kavrumda tat profilinde değişme oldu mu hangi notaları aldınız?
Haftasonu boyunca geçerli yazmıştı Okan bey süresi bitmiştir muhtemelen.Merhaba şu anda kodu kullanabilen var mı acaba? Daha önce siteden sipariş vermiştim yeni kavrumları denemek istedim fakat kod çalışmıyor
Ayin 20 sine kadar gecerli yaziyor ama ben de kullanamiyorum.
O önceki mesajdı, sorun yaşanması sonrası bu şekilde yazmıştı.kodu kullanarak siparis verenler oluyor, fakat bir sebepten bazi kisilerde calismadi anladigim kadari ile, fazla ugrastirmamak icin kullanmak istiyenlerleri haftasonu boyunca herkese acik olarak ayarladim, su an sorunsuz kullanilabilir saniyorum.
Ben de elimde kahve var diye son güne bırakmıştım ama bende de kullanılamıyor artık kodMerhaba şu anda kodu kullanabilen var mı acaba? Daha önce siteden sipariş vermiştim yeni kavrumları denemek istedim fakat kod çalışmıyor
Merhaba şu anda kodu kullanabilen var mı acaba? Daha önce siteden sipariş vermiştim yeni kavrumları denemek istedim fakat kod çalışmıyor
Ayin 20 sine kadar gecerli yaziyor ama ben de kullanamiyorum.
Ben de elimde kahve var diye son güne bırakmıştım ama bende de kullanılamıyor artık kod
Bu hatayi aliyorum.
Merhaba,
pardon konuya cevap yazildiginda normal olarak email geliyordu fakat gelmemis, o yuzden farkinda degildim.
kodu kullanarak siparis verenler oluyor, fakat bir sebepten bazi kisilerde calismadi anladigim kadari ile, fazla ugrastirmamak icin kullanmak istiyenlerleri haftasonu boyunca herkese acik olarak ayarladim, su an sorunsuz kullanilabilir saniyorum.