• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Bir önceki alışverişimde üyeliksiz alışveriş yapmıştım ben. Eğer üye olup alışveriş yapanlar tekrar sipariş verebilecekse pek değerlendirilecek fırsat gibi durmuyor. Sırf merakımdan alacaktım, neyse artık.

Merhaba,

pardon konuya cevap yazildiginda normal olarak email geliyordu fakat gelmemis, o yuzden farkinda degildim.
kodu kullanarak siparis verenler oluyor, fakat bir sebepten bazi kisilerde calismadi anladigim kadari ile, fazla ugrastirmamak icin kullanmak istiyenlerleri haftasonu boyunca herkese acik olarak ayarladim, su an sorunsuz kullanilabilir saniyorum.

Evet ben de merak ediyorum yeni kavrum koyu olmayacaksa ben de tekrardan değerlendirmek istiyorum. Tekrar sipariş veren varsa da paylaşırsa çok sevinirim.

Sipariş verdim filtre açık kavrum güzel olacağını düşünüyorum gelince tekrar yazarım

@OkanT Bey Selamlar, benim merak ettiğim bir konu var, hali hazırda kolombiyalar eski kavruma göre cupping yapıldı ve tadım notaları ona göre yazıldı sanıyorum, filtre kavrumda tat profilinde değişme oldu mu hangi notaları aldınız?
Merhaba,

evet haklisiniz biraz degisikli oldu tabii,
soyle ozetleyeyim;
montoya yinede eskisine daha yakin, zaten acikti, ospina da daha radikal farklilik var.
ikisindede asidite daha on plana cikti, ospina govde olarak dustu, montoya cok buyuk fark yok govde konusunda.
ospina daha recelimsi, sut receli demistik, bu sefer daha uzum, dut pekmezi yada likorumsu diyebilirim, biraz daha meyvemsi karakter on plana cikti. Bitiste ve asidite olarak daha olgun kirmizi elma yada armut gibi diyebilirim, yine oncekine gore biraz uzum, siyah cay notalari var diyebilirim.
montoya dedigim gibi daha yakin ama bu sefer sanki kirmizi meyveler/sari meyveler arasinda kaldi diyebilirim sanki olgun sarimtirak kivi gibi, yada aroma olarak degil ama asidite olrak mango animsatti diyebilirim.
montoya icin evet asidite daha beligin oldu fakat ben yinede israrla onceki kavurumu daha uygun buluyorum/begeniyorum, daha kompleks oldugu icin :)

İki kavrumuda denemiş biri olarak. Tabiki French Press'te denedim. Genel olarak diğer üyelerde benzer fikirdeydi ilk kavrum immersion demlemelerde daha başarılı oluyordu diyebilirim bende pour over olarak demlemediğim için birşey diyemiyorum o konuda. Montoya iki kavrumdada tatlılık daha ön plandaydı ilk kavrumda çileğimsi tatlılık ve karpuzumsu bir ekşilik vardı kahvede oldukça hoştu ikinci filtre kavrum profilinde eski asiditeyi yakalayamasamda benzer tatlılıkta fincanlar çıktı bende Okan Bey'le aynı fikirdeyim biraz daha olgun kırmızı meyveleri andırıyor. Ospina kahvesine gelirsek ilk kavrumda french press'te nasıl anlatsam istenilen tatlılığı yakalamak oldukça zordu sütlü çikolatadan ziyade bitter çikolataya yakın tatlar çıkıyordu lakin ikinci kavrumda tatlılık daha ön plana çıkmış sütlü çikolata ile beraber oldukça olgun tatlı meyvemsi aromalar var. Özet olarak Montoya'ya ilk kavrumu daha çok yakıştırdım Ospina ikinci kavrumda daha hoş bir kahve oldu. Tadım paletim henüz çok yeni olduğum için nitelikli kahveye oldukça acemi elimden geldiğince yaşadığım tecrübeleri aktarmaya çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir. Sürçülisan ettiysem affola 😁

Merhaba şu anda kodu kullanabilen var mı acaba? Daha önce siteden sipariş vermiştim yeni kavrumları denemek istedim fakat kod çalışmıyor
Ben de elimde kahve var diye son güne bırakmıştım ama bende de kullanılamıyor artık kod

Merhaba şu anda kodu kullanabilen var mı acaba? Daha önce siteden sipariş vermiştim yeni kavrumları denemek istedim fakat kod çalışmıyor

Ayin 20 sine kadar gecerli yaziyor ama ben de kullanamiyorum.

Ben de elimde kahve var diye son güne bırakmıştım ama bende de kullanılamıyor artık kod

Bu hatayi aliyorum.

Merhaba,

pardon konuya cevap yazildiginda normal olarak email geliyordu fakat gelmemis, o yuzden farkinda degildim.
kodu kullanarak siparis verenler oluyor, fakat bir sebepten bazi kisilerde calismadi anladigim kadari ile, fazla ugrastirmamak icin kullanmak istiyenlerleri haftasonu boyunca herkese acik olarak ayarladim, su an sorunsuz kullanilabilir saniyorum.

Sorun yasandıgı icin herkese acık hale getirip haftasonu ile sınırlı tutmustuk, birazda amacının dısına cıktı fakat sorun degil, sozumuzden donmeyelim, 20 si aksamına kadar aktif hale getirdim tekrar. Tesekkurler.

Geri