• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Sipariş verdikten sonra hemen kargolandı, kargo konusunda baya hızlısınız. Teşekkür ederim, indirim konusunda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Merak ettiğim çekirdeklerdi, ben de sipariş vereceğim mutlaka. Teşekkürler indirim için.

27 Kasımdan sonra ikinci kez sipariş ettim bu vesileyle.Kahve Masasına, Levent Bey(@teyyaredenkahve) ve Okan Bey(@OkanT )ile kodu forumla paylaşan @igorcirpanovic e teşekkür ederim. Bir yıl içerisinde 3.siparişim oldu sanırım. Calibre'nin müdavimi olduk sayılır.
Cok tesekkuler.
İleri tarihli gonderim sansimiz var mi ?
Merhaba, tesekkurler ilginize, kampanya pazar aksamina kadar gecerli olacak, ginderilenler yeni kavurum oldugundan 10 gun kadar beklemenizi tavsiye ediyoruz.
Kampanya ile cok fazla talep oldu, yogunlukta ozel isteklerde karisiklik olabiliyor, soz verip mahcup olmak istemem, ama isteginizi yerine getirmeye calisiriz.
Okan Bey merhaba, yeni çekirdekler görecek miyiz?
Merhaba,
getirmemiz gerekiyor, fakat kurdaki belirsizlik yuzunden suan icin cesaret edemiyoruz, umuyorum en kisa zamanda, en azindan stabil hale gelebilirse yeni cekirdekler siparis verecegiz.
Merhaba, bu ekonomik durumda sizlere de bu güzel jest için teşekkür ederim. Haliyle bu duruma kayıtsız kalamadım ve R19061273 sipariş numaramla kampanyaya dahil oldum. @OkanT rica etsem önümüzdeki haftanın kavurumundan gönderebilir misiniz? Elimdeki stokları da eritirim bu arada. Tekrardan emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Merhaba,
cok tesekkurler, pazartesi gunu, pazar gunu kavurulmus olarak, kargoya verecegiz, min 10 gun degassing icin beklemenizi tavsiye ediyoruz.
Bu tarz jestler platformdan bağımsız kahveseverlere fayda sağlamak için var. Ben böyle düşünüyorum. O yüzden benim açımdan bir sakınca yok. Faydası oluyorsa ne mutlu. Kısa süreli özel bir fırsat oldu. Okan Bey' teşekkürler.
Hic sakinca yok, ben tesekkur ederim, yogun talep gosteren herkese ve Kahve Masasi na.
Rica ederim. Okan Bey'in jesti oldu.

Afiyet olsun. Umarım bir nebze bütçelere ve damaklara faydası olur :)

Sipariş verdikten sonra hemen kargolandı, kargo konusunda baya hızlısınız. Teşekkür ederim, indirim konusunda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Merhaba, cok tesekkurler, ilk gelen email siparisin alindigi ve kargo kodu olusturuldugu anlamina geliyor.
kampanya siparislerinin %90 i dun aksam kargolandi, gun icerisinde takip numaralari girisiyapacagiz, email olarak ulasacaktir.
Merak ettiğim çekirdeklerdi, ben de sipariş vereceğim mutlaka. Teşekkürler indirim için.
Ben tesekkur ederim ilginiz icin, memnun kalirsiniz umarim.

Okan Bey merhaba,
Güzel jestiniz ve indirim için teşekkür ederim öncelikle. R19061315 numarası ile az önce sipariş verdim fakat elimde şu an için kahve var.
Bu sebeple mümkünse en son kavurduğunuz kahvelerden göndermenizi rica edeceğim.
Ospina'yı tadım seti ile denemiş ve beğenmiştim bu vesileyle Montoya'yı da denemiş olacağım.
İndirim için emeği geçen herkese de ayrıca tekrar teşekkür ederim.

@OkanT bey merhaba. Kahve stoğum olduğu için R19061313 numaralı siparişi de en son kavrumunuzdan yollama şansınız var mı?

Okan Bey merhaba,
Güzel jestiniz ve indirim için teşekkür ederim öncelikle. R19061315 numarası ile az önce sipariş verdim fakat elimde şu an için kahve var.
Bu sebeple mümkünse en son kavurduğunuz kahvelerden göndermenizi rica edeceğim.
Ospina'yı tadım seti ile denemiş ve beğenmiştim bu vesileyle Montoya'yı da denemiş olacağım.
İndirim için emeği geçen herkese de ayrıca tekrar teşekkür ederim.
Ben tesekkur ederim, umarim montoya yida ayni sekilde begenirsiniz.
@OkanT bey merhaba. Kahve stoğum olduğu için R19061313 numaralı siparişi de en son kavrumunuzdan yollama şansınız var mı?
Merhaba,

normal zamanlarda da en eski olarak maks. 1 hafta icinde kavurulmus olarak gonderiyoruz, bu gibi istisnai cok talep olan durumlarda 2 gune dusuyor, cuma gunu kargolanan tum kahveler, 07.12 ve 10.12 tarihli idi, pazartesi gunu kargolanacaklar, yarin kavurulacak.

Merhaba cömert indiriminiz için öncelikle çok teşekkür ederim.
Alıma bende R19061322 nolu sipariş ile katıldım. Benim içim de ne kadar geç o kadar iyi 🙂.

Çok severek içtiğim kahvelerini özellikle iki kere kg olarak alıp her gün keyifle Tanzanya mnyara içiyordum. İlk defa Kolombiya serisini aldım, degassing üzerinden 11 gün geçti, 3-4 gündür güzel sonuç hiç alamadım. Çoğunlukla isli ve acı tatlar alıyorum. Var mı güzel tarifleriniz?

@OkanT Okan Bey merhaba bugün istiklal E gelmişken cafeye uğradım tanışırız diye resepsiyonda sordum sizi bugün uğramaz dediler denk gelemedik bir daha ki sefere inşallah :)

Son düzenleme:
R19061336 sipariş no ile katıldım.Önümüzdeki haftada kavrulacak olanlardan gönderebilir misiniz? Elimdekini tüketirim :)

Son düzenleme:
Merhaba , indirim için teşekkürler R19061338 sipariş numarası , en son kavrum tarihli kahvenizden gönderirseniz memnun olurum elimdeki kahveler henüz bitmedi.

Merhaba indirim için Kahvemasasi ve Okan beye teşekkürler. Normalde daha yeni 4 lu seti açmıştım lakin Colombia çekirdeklerine zam gelince dayanamadim 1 kg daha siparis verdim.Kahveleriniz gerçekten kalitesinden ve fiyatından ödün vermiyor. Önümüzdeki hafta içi kavrulacak yeni kavrulacak çekirdek kahvelerinizden gonderebilir misiniz?
Sipariş no: R19061352

Son düzenleme:
@OkanT Okan Bey merhaba bugün istiklal E gelmişken cafeye uğradım tanışırız diye resepsiyonda sordum sizi bugün uğramaz dediler denk gelemedik bir daha ki sefere inşallah :)
Merhaba,

cok uzuldum, keske haberlesebilseydik, yakinlardaydim mutlaka gelmeye calisirdim, sizin yeriniz ayri :)
İstiklal'e kadar gelip uğrayamamıştım geçen haftalarda, hâlâ aklımda.

bekliyorum ilk firsatta muhakkak.

Merhaba cömert indiriminiz için öncelikle çok teşekkür ederim.
Alıma bende R19061322 nolu sipariş ile katıldım. Benim içim de ne kadar geç o kadar iyi 🙂.

Çok severek içtiğim kahvelerini özellikle iki kere kg olarak alıp her gün keyifle Tanzanya mnyara içiyordum. İlk defa Kolombiya serisini aldım, degassing üzerinden 11 gün geçti, 3-4 gündür güzel sonuç hiç alamadım. Çoğunlukla isli ve acı tatlar alıyorum. Var mı güzel tarifleriniz?
Tum kahveler icin benim nacizane tavsiyem, aci, bitter, kuru, zaman zaman tuzlu tatlar baslayana kadar Max cozunmeyi arttirmaniz, yani en basit yolu ogutumu inceltebildiginiz kadar inceltmeniz. Bu nokyaya geldikten yani negatif tatlar basladigin yerde tekrar ogutumunu kalinlastirabilirsiniz, ikinci alternatif olaraksu isisini dusurebilirsiniz.
R19061336 sipariş no ile katıldım.Önümüzdeki haftada kavrulacak olanlardan gönderebilir misiniz? Elimdekini tüketirim :)

Merhaba , indirim için teşekkürler R19061338 sipariş numarası , en son kavrum tarihli kahvenizden gönderirseniz memnun olurum elimdeki kahveler henüz bitmedi.

Merhaba indirim için Kahvemasasi ve Okan beye teşekkürler. Normalde daha yeni 4 lu seti açmıştım lakin Colombia çekirdeklerine zam gelince dayanamadim 1 kg daha siparis verdim.Kahveleriniz gerçekten kalitesinden ve fiyatından ödün vermiyor. Önümüzdeki hafta içi kavrulacak yeni kavrulacak çekirdek kahvelerinizden gonderebilir misiniz?
Sipariş no: R19061352
Cok tesekkurler, tum siparisleri bugun kavurmaya basliyoruz, hepsini yetistirebiliriz diye umuyorum. Yarin kargoda olacaktir. Min 10 gun degassing tavsiyemiz en iyi hali 2 ve 3. Haftalar arasi oluyor.

Geri