27 Kasımdan sonra ikinci kez sipariş ettim bu vesileyle.Kahve Masasına, Levent Bey(
@teyyaredenkahve) ve Okan Bey(
@OkanT )ile kodu forumla paylaşan
@igorcirpanovic e teşekkür ederim. Bir yıl içerisinde 3.siparişim oldu sanırım. Calibre'nin müdavimi olduk sayılır.
Cok tesekkuler.
İleri tarihli gonderim sansimiz var mi ?
Merhaba, tesekkurler ilginize, kampanya pazar aksamina kadar gecerli olacak, ginderilenler yeni kavurum oldugundan 10 gun kadar beklemenizi tavsiye ediyoruz.
Kampanya ile cok fazla talep oldu, yogunlukta ozel isteklerde karisiklik olabiliyor, soz verip mahcup olmak istemem, ama isteginizi yerine getirmeye calisiriz.
Okan Bey merhaba, yeni çekirdekler görecek miyiz?
Merhaba,
getirmemiz gerekiyor, fakat kurdaki belirsizlik yuzunden suan icin cesaret edemiyoruz, umuyorum en kisa zamanda, en azindan stabil hale gelebilirse yeni cekirdekler siparis verecegiz.
Merhaba, bu ekonomik durumda sizlere de bu güzel jest için teşekkür ederim. Haliyle bu duruma kayıtsız kalamadım ve R19061273 sipariş numaramla kampanyaya dahil oldum.
@OkanT rica etsem önümüzdeki haftanın kavurumundan gönderebilir misiniz? Elimdeki stokları da eritirim bu arada. Tekrardan emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Merhaba,
cok tesekkurler, pazartesi gunu, pazar gunu kavurulmus olarak, kargoya verecegiz, min 10 gun degassing icin beklemenizi tavsiye ediyoruz.
Bu tarz jestler platformdan bağımsız kahveseverlere fayda sağlamak için var. Ben böyle düşünüyorum. O yüzden benim açımdan bir sakınca yok. Faydası oluyorsa ne mutlu. Kısa süreli özel bir fırsat oldu. Okan Bey' teşekkürler.
Hic sakinca yok, ben tesekkur ederim, yogun talep gosteren herkese ve Kahve Masasi na.
Rica ederim. Okan Bey'in jesti oldu.
Afiyet olsun. Umarım bir nebze bütçelere ve damaklara faydası olur
Sipariş verdikten sonra hemen kargolandı, kargo konusunda baya hızlısınız. Teşekkür ederim, indirim konusunda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Merhaba, cok tesekkurler, ilk gelen email siparisin alindigi ve kargo kodu olusturuldugu anlamina geliyor.
kampanya siparislerinin %90 i dun aksam kargolandi, gun icerisinde takip numaralari girisiyapacagiz, email olarak ulasacaktir.
Merak ettiğim çekirdeklerdi, ben de sipariş vereceğim mutlaka. Teşekkürler indirim için.
Ben tesekkur ederim ilginiz icin, memnun kalirsiniz umarim.