• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Nestle su güzel çözüyor Juan Pablo yu güzel tatlar alıyorum damağımın alışmadığı farklı tatlar

Geçen hafta Çarşamba verdiğim sipariş 1 gün sonra Perşembe günü ulaşmış eve. Ben de şehir dışında olduğumdan paylaşmak için ancak zaman buldum. Renkli, sade, tüm bilgileri içeren paketler canlı canlı hoşuma gitti. Tüm çekirdekler 23/11 kavrumluydu. Hepsini cam soda şişelerine transfer edip, Vacu Vin ile kapattım. 7-8 Aralık gibi de açar ilk demlememi yaparım. Çekirdek olarak kokuları ve görüntüleri gayet güzeldi. Sadece 1 çekirdek sanki 1 tık daha koyu gibi geldi ama ışıktan da kaynaklı olabilir. Kavrum homojen görünüyor.

IMG-20211125-WA0010.jpg

Kahve Fabrikası (Hambella), Gardelli (Chelbesa), Clean Cup(Los Hermanos) deneyim zincirini R19061213 sipariş numarası ile Calibre ile sürdürmeye karar verdim. Calibre'yi İlk kez, Mayıs 2021 de denemiş ve fiyat performans olarak başarılı bulmuştum. Karar vermeden önce birkaç popüler kavurucunun sitesine bakındım, elim kart bilgilerini girmeye varmadı bir türlü, sepet toplamlarını görünce kahveye olan ilgimi-sevgimi sorguladım bir an için. Yani, bir kilo single origin çekirdek 500 TL'lere varmış. Neyse sözü daha fazla uzatmadan, Kulübe azımsanmayacak bir indirim jestinde bulunan Calibre Coffee'ye teşekkür ederim.
ben tesekkur ederim.
Suana kadar demlemelerimde kotu sonuc almadım desem yeridir. Hem V60 hem kalitada daha cokta kalitada guzel tatlar yakaladım. Ote yandan 2 dakikada suan demlediğim kahvede eksiklik olur kahveyi ziyan ettik derken buram buram karpuz noktasını yakaladım :) bu arada demleme detaylarını vereyim
Demleme Kalita wave 185
Kahve:Juan Pablo Palacio Montoya
Oran:1:16 16gr kahve 256 ml su
Değirmen:Molent G50 41 klik
Su: Pınar 5lt 93 derece
48 gr ön demleme
30. sn'den itibaren 50. saniyeye kadar 150 ye tamamlama
14bsn bekleme
1.04 ten 1.30 a kadar 256 ml'e tamamlama
Bitis 2.02
Paylasiminiz icin tesekkurler, begenmenize sevindim.
Geçen hafta Çarşamba verdiğim sipariş 1 gün sonra Perşembe günü ulaşmış eve. Ben de şehir dışında olduğumdan paylaşmak için ancak zaman buldum. Renkli, sade, tüm bilgileri içeren paketler canlı canlı hoşuma gitti. Tüm çekirdekler 23/11 kavrumluydu. Hepsini cam soda şişelerine transfer edip, Vacu Vin ile kapattım. 7-8 Aralık gibi de açar ilk demlememi yaparım. Çekirdek olarak kokuları ve görüntüleri gayet güzeldi. Sadece 1 çekirdek sanki 1 tık daha koyu gibi geldi ama ışıktan da kaynaklı olabilir. Kavrum homojen görünüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 17142
Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. Haklisiniz Honduras bilincli okarak basindan beri digerlerine gore az birsey daha koyu kavuruluyor.

Juan Pablo Palacio Montoya ile ilk defa bir kahveden karpuzumsu tat aldım. Elinize sağlık.

Yazmamda bir sakinca var mi bilmiyorum ama kahve masasi yayininda bir indirim tanimlandi.

Montoya ve Omar Jesus’lu pakette yuzde 50 indirim tanimlanmis. 250 gr x 2 = 116 civarina geliyor. Neredeyse bedava. Ozellikle bu donemde ben degerlendirecegim.

kod: kahvemasasi

Edit: @OkanT Okan Bey, 80 tl uzeri alisverislerde kargo ucretsiz diyor. Fakat ben kodu girdigimde sepette ucretsiz kargo kisminda 10 tl ekliyor. Benlik bir problem mi bilmiyorum ama bir bakma firsatiniz olur mu? Cok tesekkurler :)

Son düzenleme:
Setlerdeki grafikler bir tık hatalı gibi 3 adet gösterilen kahve sayısı içerikte 2 adet. Hangisi doğru acaba? Sanırım içerik daha doğru grafiklerde problem var. Ayrıca sipariş verdiğimizde en geç hangi tarihli kavrum gönderilecek?

Ve arkadaşların dediği gibi kargo problemi mevcut. Ücretsiz kargo 9.9 TL olarak gözüküyor.

Yazmamda bir sakinca var mi bilmiyorum ama kahve masasi yayininda bir indirim tanimlandi.

Montoya ve Omar Jesus’lu pakette yuzde 50 indirim tanimlanmis. 250 gr x 2 = 116 civarina geliyor. Neredeyse bedava. Ozellikle bu donemde ben degerlendirecegim.

Edit: @OkanT Okan Bey, 80 tl uzeri alisverislerde kargo ucretsiz diyor. Fakat ben kodu girdigimde sepette ucretsiz kargo kisminda 10 tl ekliyor. Benlik bir problem mi bilmiyorum ama bir bakma firsatiniz olur mu? Cok tesekkurler :)

Levent abi hikayede paylaşmış bir problem olmaz bence.

Kodu giriyorum fakat kargo ücreti ekliyor en sonunda, normalde 80 TL üzeri ücretsizdi.

Süresi ne kadar o indirimin

12 Aralık'a kadar gecerli sanırım.

Setlerdeki grafikler bir tık hatalı gibi 3 adet gösterilen kahve sayısı içerikte 2 adet. Hangisi doğru acaba? Sanırım içerik daha doğru grafiklerde problem var. Ayrıca sipariş verdiğimizde en geç hangi tarihli kavrum gönderilecek?

Ve arkadaşların dediği gibi kargo problemi mevcut. Ücretsiz kargo 9.9 TL olarak gözüküyor.

R19061261 nolu siparişle kahvemasası indirimiyle katıldım , fakat kargo ücreti ödediğimi farkettim :(
Merhaba,

cok tesekkurler ilginize, ucretsiz kargo malesef gecerli degildi bu kampanya ile fakat yinede daha onceki tum kampanyalardan daha uyguna geliyor. Biraz son dk da planlandigi icin karisiklik, eksik bilgi icin kusura bakmayin.
Kampanya pazar gecesine kadar gecerli olacak.
kavurma tarihi stok yettigi kadar 07.12.21 gonderilecek yetmeyen kisim bugun kavurulacak. Son anda planlandigi icin hazirliksiz yakalandik, fakat eski olmayacagi konusunda iciniz rahat olabilir.
Set gorseli temsili, icerik 2 adet, 0.5 kg kahve gonderilecek.

27 Kasımdan sonra ikinci kez sipariş ettim bu vesileyle.Kahve Masasına, Levent Bey(@teyyaredenkahve) ve Okan Bey(@OkanT )ile kodu forumla paylaşan @igorcirpanovic e teşekkür ederim. Bir yıl içerisinde 3.siparişim oldu sanırım. Calibre'nin müdavimi olduk sayılır.

Son düzenleme:
Merhaba,

cok tesekkurler ilginize, ucretsiz kargo malesef gecerli degildi bu kampanya ile fakat yinede daha onceki tum kampanyalardan daha uyguna geliyor. Biraz son dk da planlandigi icin karisiklik, eksik bilgi icin kusura bakmayin.
Kampanya pazar gecesine kadar gecerli olacak.
kavurma tarihi stok yettigi kadar 07.12.21 gonderilecek yetmeyen kisim bugun kavurulacak. Son anda planlandigi icin hazirliksiz yakalandik, fakat eski olmayacagi konusunda iciniz rahat olabilir.
Set gorseli temsili, icerik 2 adet, 0.5 kg kahve gonderilecek.
İleri tarihli gonderim sansimiz var mi ?

Merhaba, bu ekonomik durumda sizlere de bu güzel jest için teşekkür ederim. Haliyle bu duruma kayıtsız kalamadım ve R19061273 sipariş numaramla kampanyaya dahil oldum. @OkanT rica etsem önümüzdeki haftanın kavurumundan gönderebilir misiniz? Elimdeki stokları da eritirim bu arada. Tekrardan emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Bu tarz jestler platformdan bağımsız kahveseverlere fayda sağlamak için var. Ben böyle düşünüyorum. O yüzden benim açımdan bir sakınca yok. Faydası oluyorsa ne mutlu. Kısa süreli özel bir fırsat oldu. Okan Bey' teşekkürler.

Geri