Seyahata çıkacak olmam sebebiyle çok acil bir manuel espresso makinesine ihtiyacım var benimde. Bu aletler baya pahalıymış araştırmaya başlayınca gördüm. Kompresso ile ilgili filtresini çevreleyen kırmızı bir silikon var ve onu deforme olabildiğini okuyunca ithalatçı firma ile bağlantıya geçtim. bu parçada sıkıntı olursa temin edebiliyor musunuz diye sordum. Ne yazık ki ithalatçı firma bu ürün ile ilgili yedek parça temini falan yapmıyor. Yani herhangi bir sorun olursa bir yerinde atın çöpe. Delonghi öğütücüm vardı arızalandı 4 yıllık öğütücü ve benim hatam ile arızalandı. Adamlar direkt parçasını getiremiyoruz bu sebeple ürün seçin dediler. Aynı şey remington marka traş makinemde de oldu. ithalatçı parça temini sağlamayınca direkt yardımcı oluyor. Ancak kompresso da öyle bişey olursa iskonto yaparzı falan dediler ve sanırım o iskontoda 50 tl falan olur. Çünkü sizden ikinci el parçaya 125 tl istiyorlarsaNormalde sık kullanmıyorum ancak elimde petra acme vardı. Kavrumu espressoda denemelik geldiği için deneyeyim bir espresso dedim. Her zamanki öğütümüm ince kaldı biraz zorlayarak çıktı aldım. Daha sonra temizlerken fark ettim ki bizim kompresso yamulmuş. Kullanan arkadaşlar çekim ince geldiğinde ısrarcı olmasınlar diye buraya da yazmak istedim. Escobarista ile iletişime geçtim parçanın sıfırı olmadığını, birkaç kez kullanılmış parçayı 125 tl karşılığında gönderebileceklerini ilettiler. Kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamında değerlendirilmiyormuş. Öğütüm ince olunca kahveyi boşaltınız![]()