Video çok detaylı ve güzel olmuş elinize sağlık

Özellikle pascal kuvveti vs kenarda gözükmesi gayet güzel ve eğitici. Kendim de akademisyen olarak slaytlarımda bu tarz resim ya da görselleri kullanırım.

Sayenizde cafflano yu daha yakından tanıdım ve siz anlatınca basit geldi yoksa diğer video larda bana karmaşık geliyordu. Hala deneyemedim ama deneyince tecrübelerimi paylaşacağım

Sizi youtube konusunda biraz daha teşvik edebilirim belki. Şöyle ki video yu youtube a koydun dediğiniz için sizi teyyareden kahve olarak arattım ortak yayın yaptığınız pepuk kahve sayfasında buldum. Benim görüşüm kafa karışıklığı yaratmaması açısından sizin de ayrı bir hesabınızın olması, kişisel olarak yaptığınız incelemeleri oraya koymanız. Tabi
@PepukKahve Hocamın da aynı şekilde incelemelerini oraya koymanız. Kahve Masası olarak ortak bir ad olarak da mesela peeşembe günleri yaptığınız sohbetleri de daha kurumsal olarak bu hesaptan da yayınlamanız bence daha iyi olacaktır. Youtube ile instagram yanında izlenirliğiniz artacaktır. Çok emek veriyorsunuz bu sayede karşılığını maddi manevi alırsınız diye naçizane tavsiyemdir.
Tekrar emeklerinize sağlık. Sizin gibi öz ve basit olarak video içerikleri artarsa benim gibi ev baristaları daha da istifade edecektir.