• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelerle ve kavurucularla yaşadığımız diyaloglar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvguzes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lisedeydik. Bi pastaneye gitmiştik arkadaşlarla

Garson : Ne alırsınız
Ben: Vırrık
Arkadaş 1 : Cırrık
Arkadaş 2 : Kapiçino

Garson dostumuz gitti. Bizim siparişleri getirdi. Arkadaş 2'ye tekrar sordu.

Arkadaş 2 : Kapiçino istemiştim

Aradan bi 10dk geçti, pastanenin sahibi olduğunu düşündüğümüz kodoman bi abi geldi
Merhabalar elimizde kapiçino kalmamış ama isterseniz cappy şeftali, cappy meyveli verebiliriz :(

Lisedeydik. Bi pastaneye gitmiştik arkadaşlarla

Ben: Vırrık
Arkadaş 1 : Cırrık
Arkadaş 2 : Kapiçino

Garson dostumuz gitti. Bizim siparişleri getirdi. Arkadaş 2'ye tekrar sordu.

Arkadaş 2 : Kapiçino istemiştim

Aradan bi 10dk geçti, pastanenin sahibi olduğunu düşündüğümüz kodoman bi abi geldi
Merhabalar elimizde kapiçino kalmamış ama isterseniz cappy şeftali, cappy meyveli verebiliriz :(
Neyse ki vırrık ve cırrıkları varmış, yerine teklif edecekleri şeyi düşünmek istemiyorum. :)

Normalde Güney Amerika’da özellikle yaygın olan ve görece iyi kahveleri olan bir firmanın istanbul harbiyede açtığı şubedeki tecrübem;
- merhaba, 1 flat white lütfen
- hangi boy olsun ?
- şey… flat white istemiştim ama ?
- iki barista arasında kısa süreli istişare ardından müdürleri olduğunu düşündüğüm biri çağrılır.
- efendim flat white istemişsiniz ama flat white tek boy olur biliyor muydunuz.
- teşekkür ederim sayenizde öğrendim.

Ben espresso makinesi alacakken Berk'i buldum. Ev dışında da hayretler içerisinde kalacağınız bir esprosso mümkünmüş, onu gördüm.
Makine aldınız da Berk size makine almada yardımcı mı oldu, yoksa dükkanda da iyi yapılıyor almayayım gideyim Berk'te içeyim mi dediniz?
Ayrıca hangi çekirdek o iyi espresso olan?
:)

Berk bana almama da yardımcı oldu. 😊 Nasıl olsa Berk'te içerim diye vazgeçtim hocam. Boxx Yaye o neydi öyle espressoda.
Valla geçtim siparişi, iyi espresso lafını duyunca dayanamıyorum. Öneri olarak aldım teşekkürler. 😂

Valla geçtim siparişi, iyi espresso lafını duyunca dayanamıyorum. Öneri olarak aldım teşekkürler. 😂
Çekirdek geldi; henüz dört günlük ama yoğun, kompleks güzel bir profili var.
Yüksek gövdeli, fazlaca tatlı ve meyvemsi; natural çekirdek sevenlere tavsiye ederim. Dipten parfümsü bir yapısı var ama kalına gidip tekrar denemem gerek emin olmak için; çünkü 47 saniye sürdü demleme. :)
Kavurucuda 16/35 gramaj; 25-30 saniye önerisi var. Cmd Red'i olanlara, eğer bu çekirdeği alırlarsa Red 14 ile başlamalarını tavsiye ederim.

Geri