• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelat Robot

Robot'la bir karşılaştırma yapılacaksa bırakın bunu Robot kullanıcıları yapsın.Hiç kullanmadığınız bir ürünle başka bir ürünü nasıl karşılaştırabiliyorsunuz @NoDRaC ?

Beni de gruba ekleyebilirseniz sevinirim @teyyaredenkahve
Kesinlikle katılıyorum her 2 ürünü'de kullanmadan direk yorum yapmak yanlış hatalı birşey.

Aslında çalışma prensiplerinin temelde benzer olmasından ötürü böyle bir tümevarıma gidilmiş olduğunu düşünüyorum. Fakat yapılan iş aynı olsa da, yapılma şekli çok farklı gibi görünüyor, ayrıca malzeme kalitesi de çok önemli bir unsur. Flairde tek noktadan basınç oluştururken, robotta iki kolu birden kullanmak, 58 mm portafiltreye doğru basıncı oluşturmak için bir kolaylık sağlıyor. Sepeti IMS, akışı stabil olacaktır. Eğer Stagg EKG gibi bir donanımınız da varsa, espresso kalitesi olarak en azından kağıt üstünde slayere filan denk bir makine demektir. Sütle işi olmayan adamın derdine ömür boyu derman olur kanaatindeyim. Bir robot olsaydı da azıcık oynasaydım daha net yorumlar yapabilirdim belki, ama hanım para harcamama izin vermiyor. :ROFLMAO:

Bence atlanılan konu var.Eğer gercekten verdiği shotlar ileri sevideyse ( ki kullananlar bunu belirtiyor mesela flair de aynı seviye olmadigini görduk kimse oo muthis demedi) bu alet uzun ömürlu hatta ömürlük.Ayrica bunu alınca naked portafiltre veya shower peşinde koşmayacagiz.Kanallanma mı oldu vs derdi yok. Ve ya aletin 30 dakika isinmasini beklemek yok.İsterseniz yazin 3 ay birakin aleti içi kuflendi paslandı kireçlendi böceklenedi yok.Temizlik ve hijyen açisindan çok avantajlı.
Bence günde 1-2 shot alıp sütle işi olmayan adam icin buyuk nimet gibi duruyor.Tek çekincem isi stabilizasyonuydu o da fena değilmiş hatta bir videoda ön isitma ile 72 derece shot aliyor adam.Bu yuzden ben de dusunuyorum.Zaten su kaynarken sepeti de ustune koyup isitirsin o arada ogutumunu yap derken 5 dakikada hazır

kağıt üstünde slayere filan denk bir makine demektir
tuylerimizin-neden-diken-diken-oldugu-ortaya-cikti-1595407151.png

Beni toplu alıma eklemenize gerek yok, parası neyse verip hemen alıyorum o_O:ROFLMAO:

Bence atlanılan konu var.Eğer gercekten verdiği shotlar ileri sevideyse ( ki kullananlar bunu belirtiyor mesela flair de aynı seviye olmadigini görduk kimse oo muthis demedi) bu alet uzun ömürlu hatta ömürlük.Ayrica bunu alınca naked portafiltre veya shower peşinde koşmayacagiz.Kanallanma mı oldu vs derdi yok. Ve ya aletin 30 dakika isinmasini beklemek yok.İsterseniz yazin 3 ay birakin aleti içi kuflendi paslandı kireçlendi böceklenedi yok.Temizlik ve hijyen açisindan çok avantajlı.
Bence günde 1-2 shot alıp sütle işi olmayan adam icin buyuk nimet gibi duruyor.Tek çekincem isi stabilizasyonuydu o da fena değilmiş hatta bir videoda ön isitma ile 72 derece shot aliyor adam.Bu yuzden ben de dusunuyorum.Zaten su kaynarken sepeti de ustune koyup isitirsin o arada ogutumunu yap derken 5 dakikada hazır
Kesinlikle... Sütle işin yoksa 5 dakikada espressonu çeker içersin. Bianca, ECM Sync filan 15 20 dakikada hazır oluyor. Şöyle bir düşününce bir iki fincan kahve içmek için müthiş bir elektrik ve su sarfiyatı yapıyoruz.
Bu tam manuel aletler aynı zamanda çevreci de.:)

neden herkes sütle işi olmayanlar için ideal diyor? yanına bir süt köpürtücü alsak sütlü içecekler yapamayacak mıyız?
Yapılabilir tabi neden yapılmasın, süt ocakta 70 dereceye getirilip dandik bir 300 ml'lik french pressle foamlandırılır, pitchera dökülüp art da yapılır. Ama ekstra bir iş; siz shotu alırken sütün aşağı yukarı ısınmış olması, yanmaması filan gerekiyor. Full dikkat isteyen bir prosedür bence. Burada "sütle işi olmayan adam" diye vurgularken makinenin alt yapısının buna müsait olmamasından bahsediliyor.

neden herkes sütle işi olmayanlar için ideal diyor? yanına bir süt köpürtücü alsak sütlü içecekler yapamayacak mıyız?
Bu alet bana göre tamamen bireysel keyif aleti. Suyu ısıt, kahveyi öğüt, hazırlıkları tamamla, shot'ı al ve otur iç. Süt işine girdikten sonra zahmeti artıp, çekiciliği azalıyor gözümde.

Bu alet bana göre tamamen bireysel keyif aleti. Suyu ısıt, kahveyi öğüt, hazırlıkları tamamla, shot'ı al ve otur iç. Süt işine girdikten sonra zahmeti artıp, çekiciliği azalıyor gözümde.
Bazen misafirler sütsüz içemem diyor, arada eşimin canı latte çekiyor. Sırf bu yüzden aldım muhtemelen tatmin etmeyecek ama bakalım bekliyoruz :D

Geri