• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelat Robot

Alan herkese Robot’un hakkını vererek shot aldırmak sözüm olsun, herhangi bir şeyi sorabilirsiniz 🥳

Bu sözüm duruyor arkadaşlar, Robot grubumuz var Whatsapp’ta, her gün kaplanlı shot fotoğrafı atmak şart 😬

İpuçları, profiller, kahveler hakkında konuşuyoruz. Alıp da memnun kalmamanız imkansız, tam arkasındayız 😬

Selamlar arkadaşlar,

Cafelat Robot alımı için kulüpten ve başka platformlardan yazan arkadaşlar oldu. Ciddi bir talep varsa, firma ile görüşüp, bir alım planlayabiliriz. Firma ile bir ön görüşme yaptım ve yardımcı olabileceklerini ilettiler. Tabii burada en önemli olan şey talep ve net bir sayı iletebilmek.

Almayı düşünen arkadaşlar varsa, bu şekilde ilerleyebiliriz. Fikirlere de açığım.

Not: amacım cebinizde kalan son paraları harcatmak değil, almayı düşünenlere yardımcı olabilmek :)

İyi akşamlar,
Levent
Uygun bir şey olursa ben de düşünebilirim Levent hocam :)

Molentle olan uyumuna göre ben de katılabilirim :)

Bence makul bir fiyat olursa hepimiz düşünebilir abi

Gaggia Classic’den robota geçmek bir yükseltme olur mu? Sütlü içecek hiç tüketmediğimi de belirteyim.

Flair kullanan biri olarak kişisel görüşüm olmaz. İnsanlar mucizelere inanmak isterler. Ama bu cihazlar mucize değil maalesef.

@teyyaredenkahve beni de eklerseniz sevinirim .Fiyat konusu %100 fikrimi belirleyecek hiç bu sularda yüzmedim .Umarım tedarikçimiz ve biz ,son kullanıcılar güzel bir hikaye ile sonlandırırız .
👨🏼‍🚀
👔
👖ben hazırım.

Özel mesaj grubuna ekledim. Şu ana kadarki listeyi grupta paylaştım. Aradan kaçırdığım bir arkadaşımız ya da hatalı bir şey varsa lütfen iletin.

Şu an en önemli şey fiyat gibi duruyor :)
Beni de ekleyebilir misiniz acaba gruba? Bu robota kullanımı kesin çok zordur diye hiç bakmıyordum ama az önce inceleme videonuzu izledim ve hiç de korktuğum gibi olmadığını gördüm. Sadece tüm aşamalara çok dikkat etmek gerekiyor sanırım. Teşekkürler :)

Geri