teyyaredenkahve
Barista
- İsim
- Levent
Sizi de ekleyeyim miLevent hocam bu ok zehirli işte. Bunu atmayın artık ya.Valla zehri aldık ara ara başlığa girip bakıyorum ne olmuş diye. Flair’de almadan yırttık bakalım bunda ne yapacağız.
Sizi de ekleyeyim miLevent hocam bu ok zehirli işte. Bunu atmayın artık ya.Valla zehri aldık ara ara başlığa girip bakıyorum ne olmuş diye. Flair’de almadan yırttık bakalım bunda ne yapacağız.
Ekleyin hocam. Alalım boyumuzun ölçüsünü.Sizi de ekleyeyim miYoksa hiç bulaşmayayım, kalsın mı dersiniz?
![]()
Alan herkese Robot’un hakkını vererek shot aldırmak sözüm olsun, herhangi bir şeyi sorabilirsiniz![]()
Uygun bir şey olursa ben de düşünebilirim Levent hocamSelamlar arkadaşlar,
Cafelat Robot alımı için kulüpten ve başka platformlardan yazan arkadaşlar oldu. Ciddi bir talep varsa, firma ile görüşüp, bir alım planlayabiliriz. Firma ile bir ön görüşme yaptım ve yardımcı olabileceklerini ilettiler. Tabii burada en önemli olan şey talep ve net bir sayı iletebilmek.
Almayı düşünen arkadaşlar varsa, bu şekilde ilerleyebiliriz. Fikirlere de açığım.
Not: amacım cebinizde kalan son paraları harcatmak değil, almayı düşünenlere yardımcı olabilmek
İyi akşamlar,
Levent
Sizi de ekleyeyim miYoksa hiç bulaşmayayım, kalsın mı dersiniz?
![]()
Gaggia Classic’den robota geçmek bir yükseltme olur mu? Sütlü içecek hiç tüketmediğimi de belirteyim.
Özel mesaj grubuna ekledim. Şu ana kadarki listeyi grupta paylaştım. Aradan kaçırdığım bir arkadaşımız ya da hatalı bir şey varsa lütfen iletin.
ben de düşünebilirim fiyata göreÖzel mesaj grubuna ekledim. Şu ana kadarki listeyi grupta paylaştım. Aradan kaçırdığım bir arkadaşımız ya da hatalı bir şey varsa lütfen iletin.
Şu an en önemli şey fiyat gibi duruyor![]()
Cafelat'ın Türkiye'deki tek distribütörü specific coffee. Kendileri ile konuşacağım.Alim nerden olacak spesifik mi?
Beni de ekleyebilir misiniz acaba gruba? Bu robota kullanımı kesin çok zordur diye hiç bakmıyordum ama az önce inceleme videonuzu izledim ve hiç de korktuğum gibi olmadığını gördüm. Sadece tüm aşamalara çok dikkat etmek gerekiyor sanırım. TeşekkürlerÖzel mesaj grubuna ekledim. Şu ana kadarki listeyi grupta paylaştım. Aradan kaçırdığım bir arkadaşımız ya da hatalı bir şey varsa lütfen iletin.
Şu an en önemli şey fiyat gibi duruyor![]()