• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelat Robot

Shane normalde kollar inik bir şekilde az su koyuyordu, kollar yukarıda olunca ve suyu tam anlamıyla fulleyince yine pistona temas ettiğini söylediğimde workflow’unu değiştirdi, artık tek hamlede hem pf hem piston ısınıyor.
İşte bunlar gerçek kullanıcı deneyimi. İnceleme videoları iyi güzel ama benim için kıymetli olan bu. @etozlu arkadaşımız da Lelit Elizabeth'ten geçti. İyice bir haşir neşir olsun güzel bir paylaşım, yorum yapacaktır diye umuyorum.

Güle güle kullanın. Kolları ben de bugün taktım, çok güzel bir eklenti oldu.
Teşekkürler, yuvarlaklar da fena durmuyor :) bu arada uzun leveling tamperler çok sıkı geçme. çıkarmak da ayrı güç istiyor... ama 80lbf güçte iki saatte çatlama vs olmadı. diğer tamper modelleri de uzun model kadar rahat kullanışa sahip değil :(
162199810_430738428220767_25855603893333693_n.jpg

Ben de sabahtan bu yana denemeler yapıyorum. Elimde 58 mm sepete uygun öğütüm yapacak bir değirmen ve güzel bir çekirdek olmadığı için henüz iyi bir shot alamadım ancak Robot'u kullanmanın çok keyifli ve temizlemenin de aşırı kolay olduğunu söyleyebilirim. Ek olarak bütün malzemeler çok kaliteli, evladiyelik bir ürün olacak gibi duruyor.IMG_20210319_161710.jpg

Teşekkürler, yuvarlaklar da fena durmuyor :) bu arada uzun leveling tamperler çok sıkı geçme. çıkarmak da ayrı güç istiyor... ama 80lbf güçte iki saatte çatlama vs olmadı. diğer tamper modelleri de uzun model kadar rahat kullanışa sahip değil :(
Ekli dosyayı görüntüle 10118
Yuvarlak çok şık olmuş, tutuş konforu nasıl acep? @muec tek green de sana gitti, güle güle kullanın arkadaşlar.

Yuvarlak çok şık olmuş, tutuş konforu nasıl acep? @muec tek green de sana gitti, güle güle kullanın arkadaşlar.
Çok teşekkür ederim, sizinki de bir an önce ulaşır umarım :) Söylenenlere dayanarak presslemenin çok konforsuz olacağını düşünüyordum ancak o kadar da kötü olmadı bence. Mitten eklentisi iyi olur tabi ama olmazsa olmaz değil sanki.

Ekli dosyayı görüntüle 10118
Mittenlerin renk uyumu çok iyi olmuş, güle güle kullanın.

İşte bunlar gerçek kullanıcı deneyimi. İnceleme videoları iyi güzel ama benim için kıymetli olan bu. @etozlu arkadaşımız da Lelit Elizabeth'ten geçti. İyice bir haşir neşir olsun güzel bir paylaşım, yorum yapacaktır diye umuyorum.
her yiğidin yoğurt yiyişi ayrıdır derler ya, zaten tek doğru yok.

1-2 haftaya kendi yolunu doğrusunu buluyor insan

Ben de sabahtan bu yana denemeler yapıyorum. Elimde 58 mm sepete uygun öğütüm yapacak bir değirmen ve güzel bir çekirdek olmadığı için henüz iyi bir shot alamadım ancak Robot'u kullanmanın çok keyifli ve temizlemenin de aşırı kolay olduğunu söyleyebilirim. Ek olarak bütün malzemeler çok kaliteli, evladiyelik bir ürün olacak gibi duruyor.Ekli dosyayı görüntüle 10119
Güzel ve bol kahveli günleriniz olsun.Benim robot retro green 10 Nisan gibi gelecek galiba sabırsızlıkla bekliyorum.bir gün hasretle bir robotun yolunu gözleyeceğim hiç aklıma gelmezdi.🤣

avuç bitişine doğru denk geliyor bence zaruri, illa gerekli bir şey değil. boş hali de gayet şık.
robotla aynı renk mi o kollar yoksa?
biraz daha keskin bir beyaz. pantone kodlu filamentler 40 dolar ve türkiyede yok maalesef. pantone kodlu akrilik boyalar var ama :)
@etozlu jx pro ile kullanımı nasıl? Elektrikli şart mı?
ben mignon specialita sattım elizabethle beraber. benim rutinimde gerek yok. günde üç , en fazla 4 kere kahve öğütüyorum. 30 40 saniye sürüyor öğütmek.
bence dual boiler ve elektronik preinfusion yapabilen / cremina veya la pavonideki gibi grup başlığından buhar basarak da preinfusion yapabilen bir makinayla robotu karşılaştırmak çok makul bir yol olmaz :)
elimdeki light roast çekirdekler bitince hileli dark roast karşılaştırması yaparım elbet :P yoksa elizabethte 96 dereceyle aldığım shotu robotta almak için biraz yol kat etmem gerek :)

@etozlu anladigim kadariyla siz de jxpro ile kullanacaksiniz robotu
kullanıyorum, statik haricinde bir sorunum yok. mignonda neredeyse hiç statik sorunu yaşamadım
jx proyu specialita ile yan yana da kullandım açıkçası öğütüm kalitesi olarak bir fark göremedim. specialita sadece aynı kalınlıkta kahveyi çok homojen çok pofur pofur dağıtabiliyordu. onu elle yapmak durumunda kalıyorum artık.

toplu alım grubuna beni de alır mısınız?

Herkese selam.
Ben de cafelat robot almaya karar verdim ama aklıma takılan bir şey var. Şuan kullandığım değirmen molent g50 sizce bu yeterli midir? Yukarıda jxproyu beğenenleriniz olduğunu gördüm. hazır indirim varken onu da aradan çıkartsam mı diye düşünüyorum. sizin fikirleriniz nedir sizce g50 yeterli olur mu yoksa bir yükseltme gerekli mi?

Geri