M
mimds
Guest
Plastik olanı da geldi mi sevgili @raistlin bey?Merhaba Arkadaşlar,
Oldukça yoğun tempodayız, yine de günü gününe cevaplamaya gayret ediyorum.
Aslına bakarsanız Flower Dripper için bir çok bilgiye yer verdik sitede, üretim süreci, malzemesi ve dizayna dair. Göz atarsanız çok sevinirim.
Flower Dripper konik şekilli olsa da iç tasarım olarak epeyce ayrılıyor. İç duvarlarda bulunan çiçek desenlerindeki geniş hava boşluklarını fark etmişsinizdir. Bu boşluklar hava sirkülasyonu ve kahvenin genişleyebilmesi amacıyla tasarımda yer alıyor. Çiçek deseni rib'leri oyularak elde ediliyor Flower Dripper'da. Osmotic Flow denemek isteyenler için son derece uygun. Suyu immersion yaparcasına çok yükseltmeden ilerlerseniz göreceksiniz tasarımın etkisiniArita Ware porselen(Geleneksel, yüksek kaliteli Japon porseleni) oluşu ve ışıl ışıl yapısıyla son derece estetik bir dripper Flower. Günün sonunda hepimiz dilediğimiz dripper'la demleme yapabilir ve keyifli sonuçlar alabiliriz ama biz estetik kısmını da çok önemsiyoruz. Origami ve Flower bu açıdan çiçek gibi ürünler.
Origami Dripper elbette iki farklı kağıt türünü kullanabilen hibrit bir dripper, bu açıdan Flower'dan ayrılıyor. Flower Dripper ise Origami kadar estetik ve oldukça dengeli demleme sonuçları veren konik bir demleyici. Boyut olarak da Flower Dripper'ı epey harika buluyorum ben. Tek kişilik dozlarda bile Cup4 ölçüsü dengeli sonuç veriyor.