• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Japonya'dan Sonsuz Teşekkürler: Flower Dripper ve İndirimler!

raistlin

Barista
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Güzel günlerden biri daha :) Cafec Flower Dripper'lar nihayet Türkiye’de!

Bu güzel haberle beraber sizlere hem bizden hem de Cafec Japonya'dan bir teşekkür ve jestler iletmek isterim. Bizler tüm aktivitelerimizi Cafec ile paylaşıyoruz ve nasıl daha iyi oluruzu araştırıyoruz sürekli. Bunun içerisinde son kullanıcılarla ve özellikle ev baristalarıyla daimi temas halinde olmak, etkileşimde bulunmak, sürekli ve sürekli takipte olmak var. Filtrelerin farkları, kullanımları, tarifler ve her an destek sağlamak bizim için ürünlere sunulabilecek en büyük katma değerlerden biri ve aynı zamanda işin özünde kahve severler olduğumuz için keyif.

Bu aktivite paylaşımlarının içinde Kahve Kulübü ile olan şahane etkileşimimiz de var. Sizlerle hep bir arada olduğumuzu, sadece buraya özgü şeyler yaptığımızı ve sürekli diyalog ortamı olduğunu biliyorlar. Kısaca, sizden haberleri var ve çok hoşnutlar bu durumdan. Hatta öyle ki bizim bu aktivitelerimizi ve sizlerle olan bağımızı, aynı zamanda sizlerin ilgisini ve sempatisini global Cafec distribütörleri için bir örnek olarak yayımladılar şirket içi iletişim dahilinde. Gurur kaynağı desem yeridir. Evet, dar bir alanda hacimden öte niteliğe dair işler yapıyoruz ve global sahnede belki tüm yaptıklarımız ticari açıdan minimal şeyler ama bu durumun yarattığı haz ve tatmin duygusu bambaşka. Aynısını Comandante için de hayal etmiştim yola çıkarken. Var olun, beraberliğe her daim devam! Ve Cafec Japonya’dan hepinize SONSUZ teşekkürler!

Gelelim jestlere. İlk ithalatın varışıyla da bir şeyler yapmıştık, şimdi yeni stoğumuz ve Flower Dripper’ın varışını bu teşekkürler birlikte taçlandırmak için:

1) İlk 20 Flower Dripper sizin seçeceğiniz TH Serisi 100’lü filtre hediyesiyle gelecek!

- 10 adet stok Tin Coffee üzerinden: https://tincoffee.net/urun-kategori/cafec/cafec-dripperlar/
- 10 ade stok Clean Cup üzerinden: https://cleancup.coffee/magaza/ekipman/cafec/cafec-flower-dripper-cup4/

Kupon kodu: nasilsevmiycen kuponuyla sepetinize Flower Dripper ve istediğiniz TH filtreyi eklediğinizde 85 TL indirim uygulanacak.

2) Cafec 5x100 Tüm Filtreler Seti %25 indirimli!

- 20 set stok Tin Coffee üzerinden: https://tincoffee.net/urun/cafec-5x100-tum-filtreler-seti/
- 20 set stok Clean Cup üzerinden: https://cleancup.coffee/magaza/ekipman/cafec/cafec-5x100-tum-filtreler-seti/

Kupon kodu: efsanesiniz kuponuyla sepetinize %25 indirim uygulanacak

3) Cafec 3x100 TH Serisi Filtre Seti %20 indirimli!

- 20 set stok Tin Coffee üzerinden: https://tincoffee.net/urun/cafec-th-serisi-3x100-filtre-set/
- 20 set stock Clean Cup üzerinden: https://cleancup.coffee/magaza/ekipman/cafec/cafec-3x100-th-serisi-filtre-seti/

Kupon kodu: tesekkurler kuponuyla sepetinize %20 indirim uygulanacak

Umarım beğenirsiniz! :) İndirimler yalnızca Kahve Kulübü için geçerli. Biz başka bir mecrada duyurusunu yapmıyoruz.
Kuponlar bir hafta süreyle geçerli.

Tekrar Sonsuz Teşekkürler ve Sevgiler,
Togay

Son düzenleme:
İlk alan postu :)

Güzel kampanya, Tin Coffee'den mavi flower + TH-1 ile siparişi geçtim.

Tin Coffee'den Cafec 5x siparişimi verdim. Aradaki farkları görelim, hangi filtreler uyacak bakalım.

Çarşı Pazar karıştı @batugen siparişin vardı 10 ve 13 Şubat tarihlerinde içlerinde 1 adet filitre kağıdı eklemiştim şimdi ne yapım bilemedim seçenekler çok iyi duruyor .Ben düşünemiyorum artık🤦🏽‍♂️ ne yapmalı

Son düzenleme:
@raistlin Togay bey, çok beklediğim bir üründü Cafec dripperlar. Aynı şekilde Gardelli Mzungu da. İkisi arka arkaya geldi çok da güzel oldu. :) Bu sayede TH-1 ve TH-3'ü de çok uyguna almış oldum. İki siparişimi (45202 ve 45220 sipariş kodu) birlikte gönderebilirsiniz. Teşekkürler :)

Nefis kampanya olmuş, özellikle filtreleri bekleyenler için. Hepsi elimde mevcut olmasa, ben de girerdim kampanyaya.
Togay Bey, kettle'lar da gelecek mi Türkiye'ye? 😇

Cafec ekibi bir gelsin Türkiye'ye, biraz kendi demleme felsefesini daha iyi anlatsın bizlere. Bu anlamda tamamlayıcı başka ekipmanlar da olabilir sonrasında :)
Alındı, anlaşıldı. Sessiz modda beklemeye geçtik o halde.:cool:

Bu dripper'ın plastiği yok mudur? Var ise sonraki partilerde gelecek mi? Zorunda kalmadıkça kolay kırılabilir ekipman almama prensibim var da...

Plastik modeli var evet, reçine bazlı üretiliyor. Bu grupta global regülasyon değişiklikleri var, reçine kompozisyonu ve ilgili standartlara dair. Değişiklikler yapılıyor, onların uygulaması bittikten sonra gündemde olacak.

@raistlin Togay bey çok güzel haberler, teşekkürler emekleriniz ve güzel sözleriniz için.

Hario v60 & origami dripper & cafec flower dripper olacak şekilde kısa bir karşılaştırma yapabilir misiniz? Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eminim bir çok arkadaşın da kafasında aynı sorular vardır 😊

Keşke Abaca için de bir indirim olsaydı.😐

Merhaba Arkadaşlar,

Oldukça yoğun tempodayız, yine de günü gününe cevaplamaya gayret ediyorum. :)

Aslına bakarsanız Flower Dripper için bir çok bilgiye yer verdik sitede, üretim süreci, malzemesi ve dizayna dair. Göz atarsanız çok sevinirim.

Flower Dripper konik şekilli olsa da iç tasarım olarak epeyce ayrılıyor. İç duvarlarda bulunan çiçek desenlerindeki geniş hava boşluklarını fark etmişsinizdir. Bu boşluklar hava sirkülasyonu ve kahvenin genişleyebilmesi amacıyla tasarımda yer alıyor. Çiçek deseni rib'leri oyularak elde ediliyor Flower Dripper'da. Osmotic Flow denemek isteyenler için son derece uygun. Suyu immersion yaparcasına çok yükseltmeden ilerlerseniz göreceksiniz tasarımın etkisini :) Arita Ware porselen(Geleneksel, yüksek kaliteli Japon porseleni) oluşu ve ışıl ışıl yapısıyla son derece estetik bir dripper Flower. Günün sonunda hepimiz dilediğimiz dripper'la demleme yapabilir ve keyifli sonuçlar alabiliriz ama biz estetik kısmını da çok önemsiyoruz. Origami ve Flower bu açıdan çiçek gibi ürünler. :)

Origami Dripper elbette iki farklı kağıt türünü kullanabilen hibrit bir dripper, bu açıdan Flower'dan ayrılıyor. Flower Dripper ise Origami kadar estetik ve oldukça dengeli demleme sonuçları veren konik bir demleyici. Boyut olarak da Flower Dripper'ı epey harika buluyorum ben. Tek kişilik dozlarda bile Cup4 ölçüsü dengeli sonuç veriyor.

Geri