• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Filtre ve Dripper'lar Türkiye'de - Tin Coffee!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1er Abaca, Th2 ve Th3 ile katılmış oldum.

Bana eskiden gelen numune TH3 lere göre son aldığım TH3 daha bir yavaş geliyordu, demek varmış bir hikmeti. Dış paketini atmasam seri numarası paylaşırdım ben de.

Ayrıca bugün Spada'ya uğradım, onlardaki de yavaş seri SLM1H. Paylaşmış olayım.

@thermovex in bu seri numarasına sahip filtreyle aldığı sonuç gayet iyi gözüküyor yalnız. Bendeki filtrenin numarası SLF15H ama performansından memnun değilim.
Benim ilk aldığım filtre SLF26H numaralıydı. İlk filtrede olduğu gibi (farklı kahvelerde), Comandante ile gittiğim ince öğütümlere gidemiyorum. Orta-kalına doğru bir sonuç alabiliyorum. Bu yeni paketin tıkandığı ya da kötü sonuç verdiği anlamına gelmiyor. Ancak TH-3'ün diğer Cafec filtreleri arasındaki özelliği daha hızlı ve dengeli olmasıydı. Benim gözlemime göre, şu anki hali daha çok ilk Traditional gibi.

Henüz traditional filtre kullanmadım ama kimsenin birşeyleri unuttuğunu düşünmüyorum bilakis herkes her seriye daha şüpheli yaklaşacaktır.

Ben de unutulduğunu düşünmüyorum. Zaten foruma yazanlar ağırlıklı olarak eski ve yeni serileri kullanmış olan, yeni serideki farktan dolayı memnun olmayan arkadaşlardı. Benim gibi sadece yeni seri kullanan birçok arkadaş da var, aradaki farkı zaten bilmediğimiz için kullanmaya devam ediyoruz. Ben de bir paket Traditional ve TH3 aldım.

Hollanda üretimi hario ile sorun yaşadığım için cafec alacaktım ki bu yaşanan sıkıntıları okudum. Şuan th3 mü almalıyım veya traditional mı almalıyım bilemedim. Kafam iyice karıştı Sizce ne yapmalıyım?

Hollanda üretimi hario ile sorun yaşadığım için cafec alacaktım ki bu yaşanan sıkıntıları okudum. Şuan th3 mü almalıyım veya traditional mı almalıyım bilemedim. Kafam iyice karıştı Sizce ne yapmalıyım?

Şu an alacağınız TH-3'ün ciddi bir fiyat avantajı var. İki filtreyi de verimlice kullanabileceğiniz bir sürü senaryo var. İki paket fazla gelmeyecekse beraberce düşünebilirsiniz. Değilse ve bütçenize uygunsa TH-3.

Filtre kullanmıyorum direk v60 a döküyorum kahveyi ve suyu 5 saniye falan sürüyor :) sanırım en hızlı teknik bu ..asidisesi az ama gövdesi bayagı yopun bir kahve çıkıyor .. ytd

Şu an alacağınız TH-3'ün ciddi bir fiyat avantajı var. İki filtreyi de verimlice kullanabileceğiniz bir sürü senaryo var. İki paket fazla gelmeyecekse beraberce düşünebilirsiniz. Değilse ve bütçenize uygunsa TH-3.
Merhaba @raistlin Togay bey. Satın alınacak tüm filtreler sorunsuz olan seriden mi acaba?

Eğer sorunsuz seriden gelecek ise biraz fiyat farkına katlanarak th3 ü sipariş vereceğim :)

İndirim benim hiçbir işime yaramadı, aldığım sorunlu filtreyi kenara bırakıp indirimli farklı Cafec mi almam gerekiyor?

Geri