nuclearmoonrise
Barista
Kaç döküş ve son döküşünüz kaçta bitiyor.TH-3 lotlarını ben de merak ettim. Celsius'tan almıştım toplu alımda "SLN6H" numaralı benimkisi. 2.30-2.40 arası sürüyor 18 gr demlemelerim.
Kaç döküş ve son döküşünüz kaçta bitiyor.TH-3 lotlarını ben de merak ettim. Celsius'tan almıştım toplu alımda "SLN6H" numaralı benimkisi. 2.30-2.40 arası sürüyor 18 gr demlemelerim.
1. döküş sonu: 0.35Kaç döküş ve son döküşünüz kaçta bitiyor.
1. döküş sonu: 0.35
2. döküş sonu: 1.10
3. döküş sonu: 1.45 (Burada tam süzülme olmadan 4. döküşü başlatıyorum.)
4. döküş sonu: 2.30
Genelde 18:300 olarak demliyorum. Molent 38-40 click. Tam orta kalınlık diyebilirim.
Sorunuzu sanırım yanlış anlamışım döküş hızımı tam bilmiyorum ama her birisi 15 saniye sürüyor olabilirKaç döküş ve son döküşünüz kaçta bitiyor.
Daha önce geçen sayfalarda söylemiştim. Sorunsuz traditional TH3'ten daha hızlı diye. Bu düşüncemin nedeni de üstteki açıklamayla belli oldu.siz TH3 mü sipariş ettiniz? Sanki memnun kalmadım dediğinizi okumuştum.
Daha önce geçen sayfalarda söylemiştim. Sorunsuz traditional TH3'ten daha hızlı diye. Bu düşüncemin nedeni de üstteki açıklamayla belli oldu.
İlk lot hızlı TH3'lerden gönderim yapılacağının söylenmesi üzerine 3xTH3, 1xAbaca ve 1xTraditional sipariş ettim. Bakacağız.
Ben de düşündüm. Cafec filtrelerinden doğru düzgün deneme yapmadığım bir tek Abaca vardı. Ağır, hantal, şişko TH2'yi bile sevebiliyorsam Abaca ne kadar kötü olabilir ki, dedim.Abaca alsam mı diye düşündüm de ne zaman Abaca konusu geçse "farklı bir deneyim" lafı geçtiği için açıkçası biraz ürktüm. Tatava yapmadan TH3'e basıp geçeyim ben de.
Tin Coffee başlığı altında paylaşmanın nesi doğru değil. Farklı satıcılara dağıtan Tin Coffee zaten. Eninde sonunda Tin Coffee'ye yarıyor her türlü.Cafec Traditional Eski seri olan SLG1H seri numaralı ürünün Trendyolda bir satıcıda olduğu duyumunu aldım. Mağaza ismini Tin Coffee başlığı altında paylaşmayı pek doğru bulmadığım için paylaşmıyorum fakat Cafec Traditional yazınca 2 adet mağaza satışını yapıyor bulmanız pek de zor değil, yeni seri Traditional olanlar ve eskiyle karşılaştırmak isteyenlere duyurulur.![]()
O halde sorun yok söylememin "Bakku Coffee" mağazanın ismi, sorulan soruda SLG1H olduğunu söylediler.Tin Coffee başlığı altında paylaşmanın nesi doğru değil. Farklı satıcılara dağıtan Tin Coffee zaten. Eninde sonunda Tin Coffee'ye yarıyor her türlü.
Sanırım bitti, çünkü bulamıyorum.O halde sorun yok söylememin "Bakku Coffee" mağazanın ismi, sorulan soruda SLG1H olduğunu söylediler.
Bu kadar hızlı tepki bende beklemiyordum, büyük ihtimal stokları az olabilir, bende şuan göremedim.Sanırım bitti, çünkü bulamıyorum.
Fiyatı Trendyolda Clean Cup Coffee ile aynıydı 80 tl fiyatı vardı kargo ile birlikte. Sitesinde ise 65 tl, trendyolla yine aynı fiyata geliyor herhalde.Kendi sitesinde satılıyor ama 10 lira daha pahalı.
Ellerinde az stok vardı herhalde.